30.000 TL'ye motosiklet mi almalıyım araba mı?

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti

crosslarda havalı la onu çamurda süreceksin :D
Sürmediğimiz yer kalmadı ama çamurun oluşturduğu küçük oluklar tehlikeli. :cici:

Kendileri bebeğimiz olur;

Gz7VRv.jpg

:D

Bak motorsiklette sana honda cb600f hornet tavsiye edeyim hadi. Benim gizli arsivimdi ama hadi yine iyisin. :d

Baya varmis fiyati. Bence her ikisinide mutlaka daha ucuza ve kaliteli bulabilirsin ararsan. Yada ben hayal dunyasinda yasiyorum ve bu fiyatlara alisik olmayip, cok olarak algiliyorum. Sizler daha iyi bilirsiniz, anlarsiniz diyelim.

O paraya burda hem araba alir, hem scooter hemde elektrikli bisiklet alinir uzerine bide keyif cayi icersiniz caktirma :u1:

30.000 = 9.363 euro
6.000 = Mercedes a classe
999 = scooter
999 = elektrikli bisiklet
arta kalan 1365 euro ile marmaris 16 gunluk tatil :asd:

Hangisi daha çok seviyorsan onu al bence insanların yorumlarını salla hangisi içine rahat ediyorsa ondan al.

O paraya burda hem araba alir, hem scooter hemde elektrikli bisiklet alinir uzerine bide keyif cayi icersiniz caktirma :u1:

30.000 = 9.363 euro
6.000 = Mercedes a classe
999 = scooter
999 = elektrikli bisiklet
arta kalan 1365 euro ile marmaris 16 gunluk tatil :asd:

6.000 yüroya araba ne ya

aga bence al bi HONDA CBR 1000RR

Araba piyasasi suan cok yuksek sifirida ikinci elide araba konusunda beklemeni tavsiye ederim motor konusunda seytan oyuncagi hatayi affetmiyor benimde cok hevesim var lakin tanidik biri su gunlerde bitkisel hayata gecis yapti kazasi ya sakatlik ya olum

Araba piyasasi suan cok yuksek sifirida ikinci elide araba konusunda beklemeni tavsiye ederim motor konusunda seytan oyuncagi hatayi affetmiyor benimde cok hevesim var lakin tanidik biri su gunlerde bitkisel hayata gecis yapti kazasi ya sakatlik ya olum

Marslı kardeş araba piyasası 15 yıldır hiç düşmüyor ki beklemem ne kazandıracak bana bunun bir mantığı varsa söylersen bekleyeyim. Çok pahalı gerçekten :(

Geri