3 yıldır evden çıkamıyor..

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hatay’daki depremden sonra yaşama hevesini kaybeden genç adam üç yıldır evden dışarı çıkamıyor..Çok üzücü bir durum

Modern zaman Oblomov’u
Oblomovdan da fena hali bence.

Melankolikliğin Nirvana’sına ulaşmış..bunu dinleyince benim melankolik ile hiç alakam olmadığını farkettim!

Çok zor bir durum dinlerken Kötü hissettim.

• Beğen
Tepkiler: Aze
bir buçuk sene yatalak kaldığımda ben de böyleydim
iyileşene kadar canım çıktı zaten şu an nasıl yaşıyom bilmiyom
bizim gibi insanların ötanazi hakkı olması gerektiğini düşünüyorum

deprem sonrası durumu daha da kötü olmuş olabilir de hayata karşı bıkkınlığı depremden iki ay önce başlamış, iki ay öncesinde eve kapatmış kendini. ağır bir durum.

bir buçuk sene yatalak kaldığımda ben de böyleydim
iyileşene kadar canım çıktı zaten şu an nasıl yaşıyom bilmiyom
bizim gibi insanların ötanazi hakkı olması gerektiğini düşünüyorum
Dostum ben 1999'da üniversite sınavına giderken büyük bir trafik kazası geçirdim Yanımda İki Arkadaşım vefat etti Ben de 3 tane beyin kanaması ile Aydın Devlet hastanesine kaldırılmıştım. 3 ay yatalak kaldım Bir sene boyunca Yürüme ve konuşma zorluğu yaşadım bu süreç içerisinde benimle çok alay edenler oldu İyi ki de etmişler diyorum Çünkü onlara inat yürümeyi Konuşmayı istedim Altınkum kumsalında Geceler Boyu tek başıma yürüdüm ağzımda Çakıl Taşları kendi kendime konuşmaya çalışarak. Çok şükür Allah'a tam kendime gelmek üzereyken ertelediğim askerlik çağrısı geldi gidemez dediler Ben araya torpil soktum Askerliğimi denizci olarak İstanbul Beykoz'da bitirdim geri geldim mücadeleye. Benim için mezar kazılmıştı öldü demişler 3.gün. O öldü dedikleri adamın bugünkü halini görenler kesinlikle Allah'ın hikmeti karşısında acziyet hissediyorlardır. Velhasıl kelam demek istedim şu ki çıkmadık Candan ümit kesilmez. Çok sevdiğim bir Ozan var Ozan Arif diyor ki bir mısrasında; Bırak Kim Ne Derse Desin falan fikrin ozanı. Ey Ozan Arif sen bırakma dilinden ezanı. Şimdi buradan bazıları Manipülasyon yapabilir sorun yok ama şuradan girelim insan yaşadığı Her zorluğu yine kendisi aşabiliyor başka kimse değil...!

Bugün kolundan tutup dışarı çıkartmışlar nihayet !

Majör depresyon tam olarak bu. Çocuğu bu denli ifşa etmeselerdi keşke çünkü her kafadan bi ses çıkıyor, acı yatistirip ben neler yaşadım böyle olmadım diyen mi dersin inancı yok ondan mı diyen dersin saf kötülük olarak dalgaya alan mi dersin. İnsanların elinde değil bazen, insallah daha derinden etkilenmeden atlatır.

Majör depresyon tam olarak bu. Çocuğu bu denli ifşa etmeselerdi keşke çünkü her kafadan bi ses çıkıyor, acı yatistirip ben neler yaşadım böyle olmadım diyen mi dersin inancı yok ondan mı diyen dersin saf kötülük olarak dalgaya alan mi dersin. İnsanların elinde değil bazen, insallah daha derinden etkilenmeden atlatır.
Aaa o çok konuşanlar her zaman en iyisini bilir Azem kfkfkfj

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Caps falan yaparlar keşke sessiz ilerlenseydi

Hayatımda hiçbir şey değişmeyecek diyor.: ))

Dikkat Şahan Çıkabilir videosu bekliyordum. Gerçekmiş.
Yok muydu böyle bir videosu Şahan'ın ? Onun skeçlerine benziyor. Taaaa 2005 te yayınlanıyormuş 20 sene olmuş vay arkadaş. O zamanlar Şahan bile komikti !

zor bi durumu
her an herkesin başına gelebilir
en korktuğum şey sebep olmak

üzücü, bölgede yaşadık bu tür depresyonlara gerçekten giren insanlar var. tez zamanda düzelir inş.

Saçların traş edilmesi büyük bir adım gerçekten.

Geri