Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
Bak allahın işine. 3 tane güzel hatunu yorumlamak bana düştü

Angie - Çok iyi niyetli, fenerli renktaşım. Çok seviyorum kendisini, iyi ki tanımışım.

Stockholm Sendromu - Hem güzel, hem kafa dengi. Valla isteyeceğin tüm özellikler bu kadında toplanmış. Oturup çok güzel dertleşebildiğin, her derdini rahatça anlatıp kafa dağıtacağın bir insan. İyi ki varsın <3

Lojla Von - Valla aynı şeyleri yazıyor gibi oluyorum ama kendisi de çok güzel. Çok muhabbetimiz olmasa da renkli kişilik. Anlaşamadığımız bir nokta var, anlaşabilirsek daha iyi olacak.

Yarchitecten
HHA
Kült Ablası

yarch : bu kız çok şaşkın biri ya. böyle bi saftirik yanı var... içinde kötü niyet barındırmayan, insanlarla uğraşmayı seven, bazen çok hassas, genelde hep enerjik. her ortama ayak uydurabilen biri aynı zamanda. şerefe canım. (sıcakçikolata)

hha : bakın, tam bir abi... tanıdığım anlardan beri hep güvendiğim, çok sevdiğim biri oldu. ay düşününce az da zaman geçmemiş 1738003559726.png kendisini gerçekten tanıma fırsatı bulabilmiş şanslılardanım. yeri hep çok başka. çok çok. bir kahvaltımız vardı, üstüne bir şeyler daha ekleniyor... çok yetenekli, başarılı, düşünceli. emojilerim ona hep var olacak.

kült ablası : beni inanılmaz derecede sinir eden bi üye bu da... hâlâ saç baş girişmemiş olmamız bir mucize. ama ne olursa olsun, nasıl hissedersek hissedelim hep birbirimize koşabilecek kadar yakınız. aynı sofrayı, aynı yatağı az paylaşmadık öbjsb. küçüğüm, küçüklüğüm.

Sim
yoSun
Nef'

Sim : melis ile karıştırıyorum hep. Ama angie ile aslaaaa....
Yosun; nesli tükenmekte olan Beşiktaşlılardan. Koruma altına alınmalı.
Nef: kitap sever arkadaşlardan. Çok fazla göremiyorum.

No pasaran
Glu
Siyah

No Pasaran: Sever, sayarım. Borsa ve halka arz ile ilgileniyordu. Evli mutlu bebişli o da.
Glu: Gerçekten tam bir beyefendi. Yer yer ironileriyle komik de. Sevilen sayılan biri

Siyah: Yeni tanıyorum. Ancak bir yanlışı ya da kabalığını görmedim. Nazik bir bey. Tek kusuru çet yapması…

Zeyna / El Duhani / Yarchitecten

oyunu canlandırayım bakalım öfff biraz duygusal günümdeyim...

@Zeyna : yayıla yayıla 45 kilo verdim dedi ya beni orada bi yıktı :d maşallah diyelim uzaktan uzaktan menşleşiyoruz, beğenileşiyoruz b cilveler bi bişey
DM kutusuna bekleniyorsunuz(konuştukça yorumumu güncelleştireceğim)
Duhan : Bu çocuk geldiğimde bana bezmenler siz trabzonlu falan mısınız diye mesaj attı allahın hurdası :d ama iyi ki de attı arada geliyor nazlanıyor gidiyor sohbeti de keyifli dert dinlemesi de forumun haşara küfürbaz çocuğuydu gelsin tekrardan da azıcık millete salça olsun, şen şakrak bekleniyorsunuz
@Yarchitecten : Sevgili meslektaşım, sevgili stajyerim, sevgili Yaren... Ankara'ya geleceğimi duyduğunda hemen mesaj attı bana çok sevinmiştim keşke 1 gün değil de biraz daha vaktim olsaydı da görüşebilseydik. Bana forumdaki eski halimi hatırlatıyor. Derslerin-stajların arasında sıkışmış ama kafa dağıtmaya buralara da uğramayı unutmuyor. Umarım mesleğini çok seversin yılmadan bıkmadan usanmadan :)

@Canis Major , @Özlem , @Nyctophilia

Ophelia : Forumun rengi, aktif, motorcu, mimar, yeni rengi çok güzel. Konusunu takip edeceğim.

Anna Karenina : Eski rüya yorumcusu, şimdilerde futbol analisti, bir gelip bir kaybolan, genel anlamda sevilen birisi.

Aze : Genç, çıtır, güzel, tatlı, sevecen, miniğim, kalbim, canım arkadaşım.. en sevdiğim.

ZeL - Süreyya - Alavarez

ZeL: Mesafeli insanlar ilgimi ceker.
Sureyya: Herkes tasiyamaz ve anlayamaz Suriyi. Kıymetini bilmek lazım.
Alavarez: Hem ciddi hem troll olabilmesinin verdiği bi ürperti var seviyorum okumayı. Bi kere boğulma tehlikesi gecirtcek kadar guldurmuslugu var.

İmm Onurcan, Nef, Lawyer

Myself: Duruşunu, diyaloglarını beğenirizz. Saygılar.
Run: Geçsek olmaz mı? Çünküm bende engelli.

Klaus: Ego ego diyor, yürüyen ego kendisi haberi yokk.dd Saygılar

Ophelia, Shinigami, Özlem ?

Ophelia: Enerjisi çok güzel, varlığı çok güzel, insan kötü bir şey hissedemiyor. Mutlu olsun. Seviyorum :*

Shinigami: Fazla yakınlığım olmasa da severim ben ya. Bilim insanı… Nice bilimler shini hnm

Özlem: Çok sevdiğim samimi, sıcak bir kadın, vefalı. Seviyorum. Kalbi incinmesin. :*

Vera, Sade, amber

Vera: Yarışma düzenlenmiş olsa aralıksız numberone olur. Saygılarr

Sade: Mutlu mesut olsun, nicki gibi sadeliğine zeval gelmesinn. Saygılar bağyan

amber: Gerçekten tanımıyorum.f

karamuratbenim, Plesk, yoSun ?

karamuratbenim, sevmiyorum net.

Plesk, Yorumları beni güldürüyor içinde kötülük yok biliyorum.

yoSun Beşiktaş Aşığı...

İncir Morsalkım hayal Meyal ?

inciR: Delikanlı bi hatuna benziyor.
-
HayaL`meyaL: Aramıza yeni katıldı iyi ve neşeli birine benziyor.

Run, melnur, yoSun

@Run: İyi ki tanımışım gerçekten, sabaha kadar dert anlat sabaha kadar dinlesin. En son anlamamanız halinde ses kaydı ile sövüyor ama olsun, iyi ki varsın Cafercim
@melnur abi İsmail berberi kapattı Berlin'e uçak bileti aldı pegasus indirimiyle
@yoSun hnm pek becerikli maşallah bir ara bana tavuk pilav yap yoSun hnm tşk

İsmail89
No Pasaran
Yabani

ismail89: melnur & ibadeath ile muhteşem üçlü..
No Pasaran: Tüm dünyadan haberler onunla eğlenceli..Her kesimden haberleri hit yapıyor.dd Efendi bir yardımsever.d
Yabani: Hiç elektrik almadım alamayacağım da..

Myself, Serçe, Hiç Düşünce ?

Myself: inanılmaz efendi, anlayışlı, kibar ve saygı duyduğum biri Ali, saygılar sevgiler Ali Kaptan..
Serçe: çok sivri yorumları ile bilinir forumda serçü. Aynı zamanda merhametli, sevdiklerine karşı korumacı ve yerinde izlenimleri olduğunu düşünüyorum
Hiç düşünce: nerelerde bu hatun? Neden gelmiyor. Özledik….

Larien, Ophelia, Lefty

Larien: Sımsıkı sarılmak istediklerimden biridir Zeynep. Su gibi seviyorum berrakça..Hep iyi olsunn

Ophelia: Moturcu güzel.d Temizlik takıntısı başa bela.dd.Dizilerimiz dahi ortak hahah.d

Lefty: Yorumlarını çok yerinde bulduğum hanımefendi birisi.

Anna Karenina, İncir, Berdush ?

Anna yi gerçekten seviyorum ailenin içinden biri gibi hissettiriyor güzel kalbini seviyorum

İnciR hoş bir hanım arada temas ediyoruz )

Berdush bey flu bir üye

HayaL`MeyaL
Ophelia
Angie

Hayal^Meyal: Tabiri yerindeyse ''dün bir bugün iki''. Gördükçe bilgimiz olur belki..
Ophelia: Bu iki oldu.ddd üçlenmesinden korkuyorum.ddd :D Çılgın ötesi yok
Angie: Kırmızı balık şarkısı ile aklıma daha çok kazındı..d Sempatikliğiniz nerden geliyor.pp

climax, Gajul, Bombacı Mülayim ?

Geri