Oyun 3 üye 3 Yorum

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 280 gün önce görüldü
İmam Kallavi: Beni hiç sevmez Allahsız
Lawyer: Çok çok abi gibi değil mi ya? Keşke hep burda olsa. ^^
Alaz: Başındaki kara bulutlar bir an önce dağılır umarım. Sağlıktan öte bir şey yok.

Juju minnoşum
kLara leydisi
Veee Mastor hurşiti

Juju, espri yapıp eğlenmeyi seviyor, mutlu biri
kLara, forumun güzel kızlarından olması dışında bilgim ve gözlemim yok
Mastor, espri yapmayı o da seviyor ama bazen tadını kaçırıyor.

yeLda, Pan, ismail89

Yelda tanimiyorum..
Pan taniyorum..
İsmail tanimiyorum..

Hüma Vague (Rose) Nilda ?

Hüma- Fevri biri
Rose-Tanımıyorum
Nilda- Uzun zaman sonra gördüm forumda yine deli dolu

Çiğdem - Vera - Sürreyyaaa

Ücünü de ayri ayri seviyorum.
Başak benim deli dolu yanim.Onsuz burada olmak benim icin yarim yamalak bir forum serüveni olurdu.Aciksözlülügü,olaylara karsi son derece hassas antenleri olmasi,cok da duygusal oluşu (ağlak değil) ve eglence ic güdüsü ile harmanlanmis bu özellikleri ile bende yeri ap ayridir.Güclü duruşu ve sahiplenme hissiyati ile ZeL den sonra en cok dost edindigim dişi üye.Her zaman mutluluğuna ve huzur dolu bir yasam sürmesi icin dua ettigim bir insan.
Canis Major benim burc kardesim.Ben kendime duygusal insanlari yakin buluyorum.Canis de öyle bir insan.Sevince Allahina kadar,sevmeyince iste öyle.d Müzik zevkini cok begeniyorum.Birlikte cok güldük cok hüzünlendik.En güzel sohbetlerimiz de Mert Basak ve Zeynom ile yapilanlardi.
Cok sevdigim biri.
Mastor un yaraticiligi on numara degil mi arkadaslar?Mutluyken mutsuz bir tarafi var ve o tarafa yüklenir.Asiri duygusaldir.Icince biraz enteresan oluyor.Kafasi iyiyken Hitler den konusan tek insani Mastor da gördüm.Masalar Paris kafalar Adana onda.

Yani iyi ki hepsi ile tanismisim.

Velevki
Zeytin
Aze

velevki : yaş olarak olgun biri olduğunu düşünüyorum.tam tanımasak da forumda naif görünen hanfendilerden.
daha fazla yazabilir.keyifle takip ediyoruz.

zeytin : bir keresinde yanlış anlaşılan bir konu üzerine açıklama yapmıştı.uzlaşmacı ve iyi niyetli tavrı olduğunu gördüm.

aze : tanımıyorum.hakkında fikrim de yok.

hira - yelda - run

Hira : Gördüğüm ilk günden beri sever, sayarım. Kurduğu cümlelerle, paylastıgı yazılarla, dinlediği şarkılarla kısacası tüm varlıgı ile huzur veren bir insandır.
yeLda : Uzun zamandır tanırım, bilirim. Hep aynı güzellikte kalabilen hanımefendi bir insandır <3
Run : Zaman zaman didişiriz, kızarız birbirimize üzer beni bazen ama iyi bir insandır Run. Nezaketi de elden bırakmaz, şaka kaldıran bir yapısı vardır : )
Lena MoRR Lefty

Lupe, aklima tek gelen saten pijama.
Cheyenne erkek saniyordum hep, degilmis. Acilen cinsiyet belirtilmeli profilde.
Helen tanimiyorum. Enchanting, Melodram, stockholmcugum. (Mukemmel uclu)

Enchanting: Genelde sessiz ama nedense agresif bir gibi geldi.
Melodram: Avatarini ne zama gorsem aklima Star Tv geliyor.
Stockholm: ne yazik ki hic tanimiyorum.

Lefty
Oggy
W

@W :Eğlenceli,farklı bulduğum sevimli insanlardan Oggy denk gelmedim dolasıyla hakkında bir gözlem veya bilgim yok Lefty İlk geldiğimde tanıdığım birisine benzetmiştim.Yorumum ise polemiklere girmeyen,sempatik kendi dünyasında bir arkadaşımız.
kLara / yeLda / Alaz

Hatem sevmezdim o da beni sevmez
Feveran severim fırlamanın önde gideni
Arpes takip ederim Yazarsa okurum

Oggy
Malumatfuruş
X

Oggy, pc yi bırakıp xbox'a geçmiş, oyunlara para yetiremiyor.
Malumat, benim akpli olduğumu iddia etmişti, can you imagine that ? mümkünse çıkarım yapmaması gereken insan.
X = BAN

Plesk, Nitch, Juju

Plesk çekirdeğiyle forumun tadını çıkaranlardan
Nicht henüz bi fikrim yok
Juju üye adından sanırım küçük şirin çocuğu çağrıştırdı

Jesse james
Morr
Belfarniente

Jesse james : A Haber
Morr : Aliye Rona
Belfarniente : Hiç bir fikrim yok.

Pitho