3 Nisan Akşamı 21:45 | Editör

Konu sahibi son olarak 4772 gün önce görüldü

Real Madrid - Galatasaray Maçının Galibi Kim Olur ?

• Real Madrid Kazanır

Kullanılan: 2 25.0%
  • Galatasaray Kazanır

Kullanılan: 6 75.0%
  • Berabee Kalırlar

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Merhaba arkadaşlar, :icon_hosgoru: Yazılarıma bugün bir yenisini daha ekliyorum.

lp543.png

Tarihler 3 Nisan 2001 Salı gününü gösteriyor. Evet evet Galatasaray - Real Madrid maçından bahsediyoruz. :icon_hosgoru: Yenik duruma düşen bir takım daha sonrasında maçı çeviren bir takım. Avrupanın Fatihiydi onlar . Tarih tesadüfleri sever derler ya . Bencede öyle. 3 Nisan 2013 Çarşamba günü yine bir Real Madrid - Galatasaray maçı. Tek fark gün. Evet 12 yıl önce Salı günüydü şimdi Çarşamba günü :icon_hosgoru: Sizce Tarih tekerrür eder mi ? Bilmenizi isterim ki 3 Nisan 2001'de oynanan Galatasaray - Real Madrid maçıda Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finaliydi :icon_hosgoru: Taffarel, Emre, Bülent, Fatih, Ümit, Hagi, Emre B, Okan, Hasan, Suat, Jardel :icon_hosgoru: Kadro Değeri sadece ve sadece 4.700 Milyon € :icon_hosgoru: Peki ya şimdi ? O zaman bu kadroyla yapılıyorsa şimdi yapılmaz mı ? Sneijderi, Drogbası, Muslerası, Burağı hepsi eski zamana göre daha iyi, daha kuvvetli. Son 2 gün. Tarihi tekrar yazalım. Takım düşmanlığını bir kenara koyalım lütfen. Fenerbahçesi, Beşiktaşı, Trabzonsporu 3 Nisan akşamı Kalpleri Galatasaraydan yana olsun. Unutmayın ki 3 Nisan akşamı Galatasaray değil Türkiye mücadele edecek :icon_hosgoru:

Peki size göre 3 Nisan akşamı Real Madrid - Galatasaray maçının galibi kim olur ?

[YOUTUBE]hpCLNQrWh1g[/YOUTUBE]​

Fark yeriz diyenler falan var ama ben öyle düşünmüyorum onlarda 11 kişi bizde. Orda belki bir farkla yeniliriz ama burda kesinlikle kazanırız

Canım Galatasarayım 12 yıl önce nasıl aldıysa bunuda alır evelAllah.. Gidecez yenecez onlar kimmiş gösterecez onlara.

en iyi seçenek beraberliktir Galatasaray için 90'dakika mücadele ederlerse bakalım nasıl bir maç ortaya koyacaklar

Şimdiden bukadar heycanlanıyorsam maç Akşamı neler yaşayacağımı bilemiyorum.

Allahın izniyle bu işin altındanda kalkıcaz. Allah büyüktür.

Elbetteki Galatasaray kazanıcak. Kazanamasada Canı sağolsun .Herzaman herdaim yüreğimiz onunla.

Asıl olan Galatasaray'lılıktır. Galatasaray kazanacak. Galatasaray zaten kazandı. Hep kazandı. Gerek skor anlamında olsun gerek olmasın.. Galatasaray bizim içimizde her zaman kazandı. Ve hep kazanmaya da devam edecek..

Tabiki GalataSaray..

Geri