3 Lezbiyen Kadın Birbirleriyle Evlendi, İlk Çocukları Yolda

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Nasil olmus olum bu imkansiz

çocuk yolda deyince
şey sandım
öyle değilmiş
çocuğu süs yapmışlar

Ne güzelmillet grup paket yapıyo biz daha 1 tane bulamadık

İğrençtir diyenlerin zihniyeti iğrenç bence
Gayet normal bir durum lezbiyen evlilik veyahut gay evlilik
Bir insan isterse beş kişi evlensin sanane!
Buzdolabıyla bile evlenmekte özgürdür insan
Farklı insanlara tahammül göstermeyi öğrenmelisiniz artık
Yıl 2018 ama orta doğu toplumu hala taş devri zihniyetiyle hareket ediyor
Lezbiyen çiftlerin çocuk sahibi olmasında da bir sakınca görmüyorum
Çocuklar gayet sıcak bir aile ortamında, düzgün bir psikolojiyle büyüyebilirler
W arkadaşımız kendi gördüğü bir örnekten yorumunda bahsetmiş zaten
Gay olmak veyahut Lezbiyenlik sapıklık değildir
Artık tüm dünya onların doğuştan genetik olarak eşcinsel olduklarını kabul ediyor
Eşcinsel bireyi heteroseksüel yapmaya çalışmak kırmızı renge siyah demekle aynıdır
Bence onlar insanlığın zenginliğidir
Şuan toplumların cehalet düzeyi yüksek olsada gelecek nesiller onlara karşı daha hoşgörülü olacaktır
Son olarak kabul etmesenizde tiksinsenizde sapkınlık desenizde eşçincel insanlar varlar, yaşıyorlar, evleniyolar hatta sevişiyorlar bile ve kendilerinden memnunlar.

düşünsenize ortaokulda falansınız, sıra arkadaşınızın 2 babası var ikisi de gay veya tam tersi ikisi de lezbiyen... Şahsen ben 13 yaşında ki aklımla o adamı öyle bir t..a vururdum ki intihara sürüklerdim tek başıma. Sen seviş ama çocuk edinme henüz en az bir asır daha .pp

Olayları kendi toplumsal yargılarımıza ve durumlarımıza göre değerlendiremeyiz. Şu an inanç vesilesiyle özellikle karşıt olunan bir durum var. Bu çocuklar ve aileler farklı toplumsal değerlerde yetiştiriliyor/yaşıyor.
Dünyada 19 ülkede eşcinsel evlilik yasal. Bu ülkeler Kanada, ABD, Brezilya, Uruguay, İzlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İspanya, Portekiz, Fransa, İrlanda, Birleşik Krallık, Güney Afrika ve Yeni Zelanda. Meksika'da belli hukuki bölgelerde yasal.
Sayı giderek artacak.
O çocuk belki doğmak istemiyor diyenlerde çocuklar sanki çok düzgün yaşamlarda doğuyor ve yetişiyormuş gibi bu yorumda bulunmayın. En azından o çocuğun çocuk olduğunu bilen, ona bir eğitim hakkı sunacak olan, insan yerine koyacak olan bir aileden bahsediyoruz.

Lezbiyen ilişki bana hiç itici gelmiyor, acaba bi kadında gayler için aynı şeyi düşünüyor mu? yoksa sadece benlik bi durum mu bu? Neyse grup meselesi onlar için eğlencelidir her halde.

La bu eşcinseller size etti?

Ay o değil ben bi tane bulamadım bunlar 3'lü 4'lü hey maşallah. Ay lezbiyen mi olsam naapsam:/
Valla temel fıkrası gibi
-lezbüyen nedir?
Kadınlardan hoşlanıyorum.
-uyy o zaman ben baş lebuyenun daa :))

Çocuk zaten kendi çocukları değil
Madem çok düzgün şartlarda doğmuyor ve büyümüyor o çocuklar evlatlık edinsinler onları

Geri