3 Idiots / 3 Aptal

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
3idiot-35-12x91.jpg

Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.

Film gerçekten öğretici. Başlarda beğenmedim fakat sonunda gerçekten başarılı bir film olduğu kanatindeydim. Verilen mesaj çok tatlı. Öneririm. ^^

TATLI 'nın önerisiyle izlediğim ve hayran kaldığım harika bir Aamir Khan filmi. Muhakkak izlenmeli ;)

izlemeyen varsa derhal izlesin tek kelime ile " mükemmel" :)

ögretici yanı sıra komedi olarakta iyi bir film izlemeyen bence çok şey kaybetmiştir benim gözümde :)

her görüğümde bu sefer izlicem diyorum izleyemiyorum :o
biri hatırlatsın bana :hih:
hatırlatma gönüllüleri pm atsın telefonumu yazıcam :D :D :zuha:

kesinlikle izlenmeli...dünyada eşi benzeri bulunmayan ve bulunamıyacak mükemmel bir film...aamir khanın oyunculuk harika ötesi

öhm öh... Konuya bende parmak basayım dedim.
Hint sinemasına her zaman önyargılı davranmışımdır, son zamanlarda izleğim iyi işlenmiş filmlerden biri... Ancak ne olursa olsun "terli terli soğuk su içme" dercesine basit bir ana konusu var. Vermeye çalıştığı bir ders var. Filmin bu kısmı, bütününü oluşturuyor ve benim açımdan gereksiz filmler listesinde 25. sıraya yerleşiyor :((

Komik eglenceli dramda için içine giriyor zaten sulu gözlüyümde bazen ağlattı bu film. Ay çok eglenceliydi müzikler bir harika espiriler eğiticiliği süperdi.. Bence izlemelisisniz çok şey var bu filmde :)
Herşey Yolunda...:)

Eğlendirirken dşündüren cinsten izlemeyen kaybederr:)

gördüğüm en iyi filmlerden biriydi bi an güldürüp bi an ağlatabilen daha iyi bi film varmı bilemiyorum ama bu mükemmeldi:) Aamir Khan'ın her filmindeki gibi

Film bir tarzdır, komedi benim tarzım değil.
Bu yüzdendir ki herhalde ne duydum ne de gördüm bu filmi.
Ama bu akşam izleyeceğim sırf bu bilgilerden dolayı.

İzledikten sonra gelip tam anlamıyla yorum yapacağım

Teşekkürler Remus , öneri ve bilgi için.

Teşekkürler @Remus , öneri ve bilgi için.

bende bu önyargıdaydım ama neden bu kadar zaman izlemedim demiştim en iyi filmlerden biri bence her duyguyu böyle doyasıya yaşatan bi yönetmen hiç görmemiştim:)

Teşekkürler Remus , öneri ve bilgi için.
Bencede sen bu filmi izle senin gerçekten yorumlarını merak ediyorum :) Ben bu filmi 2 güne izlerim demiştim ama anında bitirdim :D

Hem ağlattı hem güldürdü ,beğendiğim filmler arasında.İzlemeyenlere tavsiye ederim .;) Müzikleride hoş.

inzenmeye değer bir film ve izlediğim en mükemmel bir filmdi.
bu zamana kadar izlemediğime pişman bile oldum izleyince.
hem güldürür hem ağlatır bir film.
saolsun Perii sayesinde baktım bu filme. teşekkürler Perii.

Geri