3 harfli marketler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
BİM'dir, ŞOK'tur, hatta A101'i de sayabiliriz, bunlar 3 harfli marketlerdir, adları anılmaz 3 harfli denilir, alternatif markalar, değişik değişik ürünler mevcunddur, aşırı üst düzey güzel bazı ürünleri olsa da, genel manada biraz kalitesizdir Allah affetsin.

Her sokak başına bir 3 harfliyle karşılaşabilirsiniz, sakın korkmayın.

Genelde altı ve daha çok harfli olanları tercih ediyorum.

Bu marketlerin atasi merkezi Almanya da bulunan ALDİ'dir.Yunanistan'da dahi sube acmis,ancak ulkemize girmeye tenezzul etmemistir.Sayet pazara girse,bizim uc harflilerden en az birisini ters duz eder.Zira global pazarda hard discount alanin da lider.

Aradığım her marka olmadığı için büyük marketlerden toplu alışveriş yapmayı daha doğru buluyorum.

Bu üç harfli marketlerden bardak çok alıyorum ben güzel bardaklar geliyor durduramıyorum kendimi :(

Bundan sonra daha sık gideceğim, dışlanmaları hoşuma gitmedi.:)

570 cc Bardak :emoji_laughing::emoji_laughing:, kedi dili, kakaoww, DESTAN kabartma tozu :emoji_laughing: :emoji_laughing: , EFSANE mayası :emoji_laughing::emoji_laughing: bunlar o marketlerden temin ediliyi.dd

Şok market burdan da yüzey mendili ve sarıkız soda stoğu yaparım.dd

Turlamak bana spor gibi oluyor seviyorum bu sporu hahahha.dd

5 aydır alışveriş detoksu yapıyorum, alacağım ürünlerin listesini yapıp markete koşarak girip sadece ihtiyaçlarımı karşılayacağım o reyona doğru ilerliyorum, gözümü cazip gelecek o cıvıltılı raflara çevirmeden hızla hesabı ödeyip kaçarcasına çıkıyorum: ))

Geri