3 günde tanıdığı insana ölüp biten kişiye ne denir?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Yalnizdir pek arkadasi yoktur 7 24 evde oturuodur . Yeni arkadas tanidiginda olup bitmeleri normal gibi yani

Esas diğer problem sanaldan tanıdığı insanın söylediklerini tasdik etme hastalığı.Belli kişiler var bunlar bir başkalarının gözünde psikolog , filozof , sanatçı olarak tanımlanmış.Sen kaç kişiyle konuştun da gerçekte görmediğin kişinin söylediği bir sözden veya davranıştan sonuç çıkartma yeterliliğini kendinde buluyorsun.Sen ki farklı eş anlamlı kelimeleri birbirine karıştırıp zihin bulanıklığı yaratacak cümle kurarak filozof mu olduğunu sanıyorsun.Sen eline bir enstrüman aldın mı onu öğrenmeye çalıştın mı? Diksiyon, ses, taklit yeteneğin var mı ? Sen ne yapabiliyorsun ? Müzik bilgin ne müzik tarihiyle ilgili ne biliyorsun.Bir tiyatroya konsere gittin mi ? Sesli iletişimde cümle dahi kuramayacak veya kurduğunu düşünen kişilerin yazı dilinde yazdıklarına ancak "rivayet odur ki" hissiyatıyla yaklaşırım.

Bence psikolojik bir travmanın birikmesinden kaynaklı olabilir. Aşırı yalnızlık mı çekti de bir anda böyle oldu, hep hayalindeki güzelliğe/yakışıklığa sahip birine mi denk geldi yoksa bu zamana kadar hep tam zıttı birilerine mi denk geldi. Belki de bu denli bağlanmasının altında yatan şeye bakmak lazım. Yoksa kimse bu şekilde 3 günde 1 ayda bir kimseye bu denli ölüp bitmez :)

Tam nedeni kişinin öyküsüne bağlı.
Hiç masum olmayan narsistik bir manipülasyon tekniğidir aynı zamanda.
Sizi yeterince tanımayan insanlardan gelen övgüleri iki kez düşünün.

Ölüp bitiyorum şu sıralar. Şapşal diyebilirsiniz. Öyle bir mahmurluk çünkü üzerimdeki.

Bazı insanları tanımak için bir dakika, bazı insanları tanımak için bir ömür yetmez. Bazen şartlar değil, kiminle tanışmış olduğunuz önemlidir.. diğer her argümanı çöpe attıracak insanlar var, iyi ya da kötü..

Vardır bir çıkarı, yemeyin bunları.

“salak mısın cemile?” denir, isterseniz cemil de diyebilirsiniz, suat veyahut orhan…

Bana kaç günde bittin yeLda hanımcığım. Zira ben sana görür görmez vurulmuştum da…

Canım angie seni tanıdıkça, her gün bir diğer güzel özelliğini gördükçe.. Tanıdıkça bitmemek pek mümkün değil zaten. :)

Geri