(3) Forumsalda Tutunabilmek Aşkına !(3)

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Forumsal geniş bir üye kitlesi olan, ayrıca: çok öngörülü,ağır abi,çıtkırıldım,estetik,bilgin,yobaz,çok kibar,çizgisini bozmayan, sesi güzel, kaşı güzel, yancı olabilen, dürüst, adil, öncü,güzel avatarlı, imzasına aşık olunası, profil hit'i yüksek,popiii, vs..
niteliklere sahip üyelere sahiptir.​

Forumsalda tutunabilmek için ne yapmalıyız ?(3)

-Forumsala daha yeni üye olup, hemencik aynı gün içerisinde konular açmaya başlayan kişilerle diyalog haline giren üyelerden korkunuzzz, kaçınızzz, yönetime İp adres sorgulatınızz, diyeceğim fakat ip gizliyorlar ne yazık ki. Kim bunlar elbette ki multi üyeler yahu bunlar harıl harıl konu açıp mesaj yazarlar 250veyahut 500 olan pm için mesaj sayı barajını aşmak için..

99163_m.jpg

-Forumsal'da tek tabanca takılmak zor iştir, gırgır-şamata yapabileceğin bir kankaya ihtiyaç duyarsın fakat bu seni fazla kesmez; sevgili arayışına girebilirsin veyahut birden gönlünü birine kaptırmış olabilir... Gönlünü kaptırdığın kızla muhabbet ederken her türlü isteğine ''elbette'', '' bende senin gibi düşünüyorum'' tarzıyla yaklaşıp sizden etkilenmesini sağlayın, daha sonradan içinizdeki canavarı sakladığınız yerden çıkarabilirsiniz, kuş kafese girmiştir...

3auc2cax.jpg

-Kız tavlamaktan bahsetmişken karşılacağınız kız modellerinden biri ; Her türlü romantizmi yapsanızda, hertürlü kibar davranışını sergileyip, her kızın hayalindeki erkek gibi süprizler yapsanızda kız sırf ''naz yerini bulsun'' diye hep bir kulp uydurur sabırlı olunuz..

lfp5sqv4.jpg

-Forumsalda açılan haber konuları meşhurdur, ki bu haber konusuna yorum yapan insanlar; Önce başlığa bakar işine gelen bir başlıkmı diye, daha sonra haber kaynağına bakar şayet düşüncelerine zıt bir haber ise, haberi bambaşka yerlere çeker kendini haklı çıkarabileceği yerlere sürükler konuyu bunlara dikkat edinilmeli, münakaşaya girilmemeli...

3yjzhi8w.jpg

-Bay-bayan konuşmalarında, söylenilen birşeyin karşınızdakini kırdığını düşünerekten pm veyahut profil mesajı aracığıyla, ''aslında amacım seni kırmak değildi, kırdıysam kusura bakma'' diye düzeltme mesajı yazarsınız; karşınızdakinin olası cevabı şudur; Yok ya ne kırılacağım, problem yok :)

igr5zsmc.jpg

-Forumsal sakinleri iyi bilirler, Forumu bırakacak insanların açtığı veda konularını.
Veda konusu açanların sadece %32,1'i gerçekten veda etmektedir..

g376gnb2.jpg

-Bilmiyorum sizlerde farkettiniz mi? Forumda epey şenşakrak, konuşkan, sosyal olan üyeler sevgili yaptıkları an birden kabuklarına çekilip; eski konuşkanlıklarından eser kalmıyor ta ki ayrılana kadar..

z25pxl28.jpg

-İtiraf etmeliyim ki yeni yönetimle birlikte yapılan yeni yetkili atamalarını beğenmekle beraber; Hiç sevmediğim insanlarında yetki sahibi olduğunu görünce azcık bozuldum...
Eminim ki yalnız değilimdir..Forumsalda tutunabilmenin yolu buralardan geçiyor..
Benim tepkim;

kalfbvgu.jpg

- Şimdi Forumsalda takılan moderatör abilerimiz ablalarımız var onları boş geçmeleyim. İyi yürekli insanlar elbette ki fakat konu kapatırken koydukları postaya ve o anki karizmalarına hayran kalırsınız...(Super Moderatorleri sevelim)

tf2yi68m.jpg

-Forumsalda anlam veremediğiniz ve sizde merak uyandırcak bir konuda şu olsa gerek: Banlılar listesinde 2 haftada bir sabit olarak mutlaka göreceğiniz kullanıcı isimleri, adamlar düzenli şekilde ban yiyor sanarsınız..

jkhoe289.jpg

-Tartışmanın başka boyutlara taşınması sonrasında kapatılan konuların hemen ardından karşılacağınız durum; ''İçinizde Bir Şey Kalmasın'' veyahut Düşün ki O Bunu Okuyacak'' konuları altında tartışan kişiler birbirlerini etiketliyerek düello'ya davetiye çıkarırlar..

5phfw2yx.jpg

-Son olarak Forumsalda Tutunabilmek serisinin geçmiş konularında, adminlerin veya çevresinin torpil yapmadığı, yandaşcılığın aslında olmadığı konusuna değinilmiştir.. Bu tür konuşmaları her yöneticiden duyacaksınızdır.. Ben işe mizahi yaklaşıyorum haliyle dediklerimin bir gerçekciliği yok... Fakat siz yinede torpil,kayırma yok sözlerine inanamayın... (şakkaaaaa)

xgrieiog.jpg

Forumsalda Tutunabilmek Aşkına serisinin sıradaki sayısında ‘’ dedikodu, kızlara yürümek, abi-kardeş ayağı'' olacak, tabi uygun zaman bulabilirsem,

Pitre'nin onayını alarak bu konuyu açtığımı belirteyim..Yönetimdeki arkadaşlar tepki göstermesin lütfen...

Elimlen gonuş :D
Yazılar çok uzun gece gece okuyamadım ama capsler iyi ;d

-Forumsal sakinleri iyi bilirler, Forumu bırakacak insanların açtığı veda konularını.
Veda konusu açanların sadece %32,1'i gerçekten veda etmektedir..

Cok iyi :D

Yazıları okumadıktan sonra bir anlamı kalmıyor bence ayrıca öneriler varsa alabilirim :)

Kimseye posta koymuyorum ben bilginize ^^ sert bir şekilde söylediğim için öyle anlaşılıyor sanırım sıcağı sıcağına mesaj yazmamak en iyisi ^^

Arpes nazım bir sana geçiyor kurban olayım idare et :D

Bir de gevşek, **Spam/Adversiting**-bit yavrusu- davranıyorsunuz yönetime karşı arkadaşlar. İçerden "kankeytoooğ" ediniyorsunuz ki haklı haksız sizin arkanızda dursun.

Yoksa "küfür" den dolayı siz 60 gün ban yersiniz, diğeri 3 gün.

La bugün şaka ettim diye mesaj attım. Akşam konuya malzeme etmiş beni :/

Kim bunlar elbette ki multi üyeler yahu bunlar harıl harıl konu açıp mesaj yazarlar 250veyahut 500 olan pm için mesaj sayı barajını aşmak için..

tapatalktan yazılıyor 0 mesajla :D
önce tapatalk ile yazın sonra isterseniz site üzerinden cevapla seçeneğiyle devam edebilirsiniz
shades_smile.gif

Geri