3.DÜNYA SAVAŞI

• Kullanıcı Swat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Gündem de sürekli bu konu ortaya atılıyor, Fransa'nın Askeri bütçesini oldukça arttırması ve Ukrayna ya asker göndereceği dedikodusu derken, Sizce bir 3 dünya savaşı çıkar mı ve bu durumda TÜRKİYENİN tavrı ne olur.

Çıkacaksa çıksın aksjdjgg, zaten kazanan olmayacak sadece kaybedenler olacak. Tüm dünya kaybedecek, hangi tarafta olduğunun hiç bir değeri yok.

Armageddon ya da Melhâme-i Kübrâ, dini kaynaklara göre Dünya'nın sonuna gelindiğinde olacağı kehanet edilen büyük kıyamet savaşının adıdır

Konu bundan ibaret bence

Armageddon ya da Melhâme-i Kübrâ, dini kaynaklara göre Dünya'nın sonuna gelindiğinde olacağı kehanet edilen büyük kıyamet savaşının adıdır

Konu bundan ibaret bence
Ben en iyisi tezden Yehovanın Şahitlerine üye olayım, kesin kurtulurum sjsjfhkh

Muhtemeldir içinde bulunduğumuz bu son yüz yıl içersinde olacağına yüksek ihtimal veriyorum ve Türkiye de ön saflarda olacak diye düşünüyorum

yakin bir zamanda dünya savasi cikacak gibi görünmüyor

basda amarika olmakla israil ingiltere fransa gibi ülkeler savas cikarmak istiyorlar
ama rusya pakistan hindistan cin gibi ülkeleri cökertmeden dünya savasi cikarmaya cesaret edemiyorlar

arti birazda gec kaldilar türkiye milli savunmasini güclendirdi

yakin bir zamanda dünya savasi cikacak gibi görünmüyor

basda amarika olmakla israil ingiltere fransa gibi ülkeler savas cikarmak istiyorlar
ama rusya pakistan hindistan cin gibi ülkeleri cökertmeden dünya savasi cikarmaya cesaret edemiyorlar

arti birazda gec kaldilar türkiye milli savunmasini güclendirdi

İmza:Recep Tayyip Erdogan : )

Bence Trump’ın gelişine hazırlık yapıyor AB ülkeleri. O nedenle savunma bütçelerinde artışa geçtiler. Bunu da Rusya tehdidi olarak kamuoyuna sunuyorlar. Oysa Rusya zaten yaptırımlarla ve mevcut savaşıyla önemli oranda enerji kaybetti. 3. Dünya Savaşı beklentisinde değilim.

2. dünya savaşının ardından iki kutuplu sistem üzerinden soğuk savaş denen illet hala devam ettiği müddetçe zor admin, bombalar birer gövde gösterisi, her atomu olan diğerine diş gösteriyor ama ısıran yok. olmayan ülkelerin zaten söz hakkı bile yok. ufak tefek sürtüşmeler ve yerel olaylar dışında topyekûn fiziki harbe gidecek bir deliliğe kimsenin cesareti yetmez. kaldı ki 3. dünya savaşı çoktan başladı, önümüzde ki gelecekte şirketlerin ülkeler üstü bir konum alacağı alenen belirgin olmaya başladı. bununla beraber küresel iklim krizinin getireceği kuraklıktan dolayı mağrip kuşağı batıya doğru toplu göç halinde kayıyor. üstüne bir de evsizlik patlağı var ki yakın gelecekte sahiplik kavramının da insanlara anormal bir şey olarak bu günden aşılanacağını düşünüyorum. bir de bunun unisex adı altında gender yozlaşması var da oraya hiç giresim yok... savaş farkındalığı olan insan adına her kulvarda var, tüm dünyanın olmasa da dünyanın her bilinçli azınlığının savaşı çoktan başladı.

Trump tekrar geleceğim başkanlığa demişti gelirse şaşırırım cidden :)

tramp gelmesine sevinirim
cünkü adamin kafasi kirik amarikayi bitirecek gibi görünüyor

Geri