Üç büyük takımın aldığı sonuçlar tam bir fiyasko.!onca pahalı futbolculara,yapılan masraflara rağmen perişan haldeler..Hele Beşiktaş Şahin görünümlü tavukmuş!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oyşşşş gesemmmmm çok iyiydi yaaaa sormaaa kasımpaşa'dan sonra köy takımına da maçı vermek ... Aslan görünümlü miyavvvvÜç büyük takımın aldığı sonuçlar tam bir fiyasko.!onca pahalı futbolculara,yapılan masraflara rağmen perişan haldeler..Hele Beşiktaş Şahin görünümlü tavukmuş!!
seni bir gün döveceğim ama bakalım hangi günÖzür yossi kartal görünümlü tavuk yazacaktım.kuşları karıştırdım
Sol bacağım kadarsın 96 kg. 1,85 iyi düşşün yine deseni bir gün döveceğim ama bakalım hangi gün![]()
minnak olmam dövmeyeceğim anlamı taşımaz adam tutarımSol bacağım kadarsın 96 kg. 1,85 iyi düşşün yine de
Olur gelin sırayla döverim sizi D :minnak olmam dövmeyeceğim anlamı taşımaz adam tutarım![]()
hahaha bir daha takımıma laf etme!Olur gelin sırayla döverim sizi D :
Sabah Galatasaray konusunda aynı şeyi yazdım, bunu söyleyebiliyor olması bile düşündürücü. Osimhen bir süre sonra olmayacak, takımın kaderi ona mı bağlı?Okana gıcık oldum ; Osimhen olsa diyor. Ulan 9m değeri olan takımı yenmek için 100m topçu mu şart?
Başakşehir yenerdi bunları.
Osimhen olmadan böyle bir takımla bile berabere kalındığını itiraf eden Okan Buruk...
Hayır alıcaz, ok?Osimhen bir süre sonra olmayacak
Osimhen çok sempatik bir oyuncu, ben de kalmasını isterim.Hayır alıcaz, ok?