3 büyük takımın rezillikleri

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Üç büyük takımın aldığı sonuçlar tam bir fiyasko.!onca pahalı futbolculara,yapılan masraflara rağmen perişan haldeler..Hele Beşiktaş Şahin görünümlü tavukmuş!!

Dün ilk kez FB maçını izlerken gerim gerim gerildim. Çok kötü maç oynamışızdır. Böylesi yok. Bitsin diye çabucak iç geçirdim Allah affetsin…

Üç büyük takımın aldığı sonuçlar tam bir fiyasko.!onca pahalı futbolculara,yapılan masraflara rağmen perişan haldeler..Hele Beşiktaş Şahin görünümlü tavukmuş!!
oyşşşş gesemmmmm çok iyiydi yaaaa sormaaa kasımpaşa'dan sonra köy takımına da maçı vermek ... Aslan görünümlü miyavvvv:D

fenerbahçe'nin rezil olduğu bir durum yok, gayet zor bir deplasmandan geriye düşmesine rağmen beraberlik çıkardı. bakkalın tuhafiyecinin dükkanı kapatıp akşam maça çıktığı takıma puan kaybedenlerle ve averaj takımı olanlarla bir tutulmayı kabul edemem.

Okana gıcık oldum ; Osimhen olsa diyor. Ulan 9m değeri olan takımı yenmek için 100m topçu mu şart?

Başakşehir yenerdi bunları.

gio 5 sene dursun 5 sene içinde avrupada 2 kupa kaldırır beşiktaş. İlk yıl olacak böyle şeyler. Real Madridin Lille yenildiği bir dönemden geçiyoruz.

Özür yossi kartal görünümlü tavuk yazacaktım.kuşları karıştırdım

Okana gıcık oldum ; Osimhen olsa diyor. Ulan 9m değeri olan takımı yenmek için 100m topçu mu şart?

Başakşehir yenerdi bunları.
Sabah Galatasaray konusunda aynı şeyi yazdım, bunu söyleyebiliyor olması bile düşündürücü. Osimhen bir süre sonra olmayacak, takımın kaderi ona mı bağlı?

Osimhen olmadan böyle bir takımla bile berabere kalındığını itiraf eden Okan Buruk...

Beşiktaşlılar Real’de böyle bir dönemden geçmişti diye avutuyorlar kendini. Djdjdk
Trabzon büyüklükten elendi, jimnastikçilerde elendiğinin farkına varmadı henüz. Fenerbahçeli arkadaşlarımızla bu goygoyu çevirelim, tiner falan kokmasın ortalık jdjdk :)

Tencere dibin kara, seninki benden kara 3 takım taraftarı birbirini b*klamış…

geçen sezonu berbat bitirmiş, bu sezona yeni hoca ve oyuncularla başlamış beşiktaş'ı 'rezil' olarak nitelendirmeyi doğru bulmuyorum. gala ve fener'e katılıyorum.

Geri