3.bölüm: Yüz yüze eğitimi tamamen kaldırmak mı istiyorlar? Dijital eğitime geçiş aşaması nasıl gerçekleşti?

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
Yüz yüze eğitim kaldırılamaz. Pandemide bile gördük bunun sıkıntılarını. Teknolojik altyapı bile yetersizdi. Kopya, paralı ödev yaptırma vs pek çok sorun oldu. Tersyüz eğitim gibi yüz yüze eğitime entegre edilebilir ancak niteliği artırmak için.

Dünyayı yöneten gizli güçler...
Türkiye'yi bitirmeye çalışan gizli güçler...

Komplo teorisi bir noktaya kadar kabul edilebilinir ancak mantıklı bir dayanağı varsa mümkündür yoksa bu şekilde gölgenizden şüphe eder hale gelirsiniz.

Uzaktan eğitim çok uzun yıllardır ve salgın öncesinde de vardı. Amacının yüz yüze eğitimi bitirmek olduğu neden o dönemde düşünülmedi de salgın sonrası bu kanaate varıldı?

Hayır, yüz yüze eğitim bitmez çünkü ikisinin yeri çok farklı.

Videoyu izleyen var mı ? Yorumlarınız için teşekkür ederim
İzleyip yorum yaptım ve gizli bir anlaşma yapıldığını iddia eden kitap var elinde ancak o kitabı yazdıklarında bugünkü dünyayı hayal etmemişlerdir.

Yüzyüze eğitim bitmez ama formel eğitim bitecek. Devletin zorunlu tuttuğu kısımlar icin açık liselere kayıt yapılacak. Öğrenciler butik yeni nesil dershanelere yada eğitim koçlarina yönelecek.

Olmaz/olamaz diyenler, kolektif bilincin ne denli ongörüsüz calistiginin kaniti.
Olacak.Emin olun.
Hoş,Short bir vidyo ile anlatilacak bir sürec degil bu.

Geri