3 Bilinmeyenli A Ş K Denklemi

• Kullanıcı Jutenya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 3025 gün önce görüldü
Ağlayamıyorum artık gittiğin günden beri bir yanım yoksun ve kimsesiz. Sensizlik yoruyor ve fazlasıyla agırım şimdilerde. Omuzlarımda taşıyamayacağım kadar yük.. Üzgünüm halsizim ve hiç olmadığım kadar hissiz.. Sanki testereyle bacaklarımı kesseler acımayacakmış gibi geliyor..

İçim o kadar dolu ki. Boşaltamıyorum acılarımı.. Ağlamak istiyorum bogazımda bir yumruk sıkıyorum olağanca tüm gücümle sıkıyorum kendimi boğazımdaki düğümler çoğalıyor.. Gitgide artıyor içimdeki karanlık. Gitgide labirentimde kayboluyorum sanki. Ne yaptım ben diye düşünüyorum.. Düşünmek bile agır geliyor artık. Yoksunluğum iyice cevreliyor beni. Ruhumun karanlıklarında kayboluyorum.

Şimdilerde herkes sana benziyor.. Gözlerin heryerde sanki. Kimin yüzüne baksam senin ifaden can buluyor suretlerinde.

-Deliriyor muyum?
-Belkide..

Evet kesinlikle deliriyorum kendi sorularıma kendim cevap veriyorum. Yalnızlıkta kapladı şimdi gördün mü? Yoksunluğun yalnızlığı doguruyor. Yalnızım... Yer altında yuva yapmış karanlıkta salak salak dolaşan tek bir karınca gibiyim..

Bocalıyorum cıkamıyorum.. Çıkamadığım gibi gitgide batıyorum.. Belirtili aşk tamamlamalarından cıkamıyorum. Tümcelerdeki zaman zarflarında kayboluyorum.. Zaman hep belgisiz zamir çıkıyor. Matematik bile X'e sadık kalmayıp Y'yi buluyor.. Hatta X'i yok ederek y'yi buluyor.. Gördün mü? demek ki sende matematikten etkilenmişsin beni yokettiğini sandın Y'ni buldun..

Ruhumda kayboluşumun sebebi sensin sevgili.
Hadi tamamen yok et !
Hayatımın sebebi ol ve bitsin bu saçma sapan '3 Bilinmeyenli Aşk Denklemi' ..

Rhea// Kara MeLek | Saçmalardan Seçmeler

Geri