28. yaş

Konu sahibi son olarak 2999 gün önce görüldü
Ağlayasım vardı, yiğenimin gaz çıkarma sesi güldürdü

Otuz da karalar bağla
Otuz beşle otur ağla...
28,neki...

Rakam mühim değil,gelişim önemli.

Yaşladındıysam demek. Unuttum ben o yaşı ya. Yoksa hiç uğramadan direk 29 dan devam ettiysem artık.

5 li yaslar bir agacin yesillenmesi gibidir.
10 yasinda iken topragini sevme nerden geldigini kavramaya çalisma. 18 li yaslarda artik ciceklenme zamani, 28 yasinda sunulan meyvenin pismesi, 30-35 yaslarinda olgunlasma. 40-45 zamaninda yedigin hurmalar simdi yavrum tirmalar..Aslinda her yaş tamda hiçbirsey bilmedigini neden geldigini neden gidecegini anlamaya calistigin isler yiğini.

zalımsınnn zalımmm :D hayat yaslandık

Aklıma ilk Kurt Cobain gibi 27 ye takık ölümler geldi. Benim için 10 sene sonrası koca 10 yıl daha yaşayacağım yıllar

arkadaşlar gelmeyin. Burası hiç güzel değil.
Yaş tan mi bilmem ama ciddi anlamda kafanızda bir şeyler oturup kendinizi sorgulamaya başlıyorsunuz (bu aralar boş vaktim cok ve bunu yapıyorum)
Ne yaptım ?
Ne olacağım?
Nasıl degistiririm?
Gibi sorular...

Oysa 18. Yaşıma girdiğim gün kendimi dünyayı değiştirecek kadar güçlü sanirdim ve en büyük hayalim,

Cesitli ulkelere seyahatler etmek ve ailemden bağımsız yasayabilmekti her şey gözüme o kadar kolay görünürken şu an en ufak bir şey bile çok zor geliyor. Gücün tükendiği nokta midir bilemiyorum.
Ve simdi düşünüyorum, hiç bi anlamı yok ve her şey o kadar manasız geliyor ki.

Bana bunları hissettiren yaş.

Bknz: insan büyüdükçe hayalleri kuculur mu?

28 yaşında bîrinin yaşlandım demesinden korkarım. Yuhhhh valla

22 bile moralimi bozdu ilerisini dusunmek istemiyorum :nee:

2 yıl sonra gelip duygularımı paylasacagım

Okuyan kizlar için uygun evlenme zamani bencee

yaşım bilmem kaç ama kendimi bilmem kaç yaşında hissediyorum diyenlere kızıyorum..
nerden biliyorsun hissettiğin yaş nasıldır da hissediyorsun.. kaç yaşında isen o yaştasındır işte..
ille bi yerlerden melankoli uyduracak insanoğlu işte..
hayatı yaşanmaz hale getiriyorsunuz..

Geri