28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Burç Yorumları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
KOÇ

Kendinizden emin hissediyorsunuz. Bugün gözler size dönecek ve tamamen yabancılar size gelip ne kadar çekici olduğunuzu söyleyebilir. Kendinizden emin ama alçakgönüllü olun ve sadece huzurlu, ışıltılı varlığınızla bile insanlara ilham vereceksiniz. Bu harika günün tadını çıkarın.

BOĞA

Hedeflerinizle bağlantılı engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Hak ettiğiniz desteği ve işbirliğini almadığınızı hissedebilirsiniz. Bugün, insanların duygusal olarak mesafeli ve belirli konularda yüzeysel görüşlere sahip olduklarını hissedebilirsiniz.

İKİZLER

Bu sizin için harika bir gün. Bir şeyleri kendi yolunuza getirmek için çok çalışmanıza gerek yok. Enerjik kişiliğiniz, kesinlikle hak ettiğiniz eğlenceyi ve iyi talihi kendine çekiyor. İnsanlar böyle biriyle birlikte oldukları için son derece şanslılar.

YENGEÇ

Belki de aldatılmış ve sinirli hissediyorsunuz. Ne kadar çok sinirlenirseniz, başkalarını size çekmek yerine o kadar çok uzaklaştırırsınız. Üzülmek veya sinirlenmek yerine, hüküm süren şanslı havaya katılın. Tüm gününüzün daha iyiye döndüğünü göreceksiniz.

ASLAN

Eylemleriniz sorunu çözmeyi daha da zorlaştırabilir. Bugünün anahtarı, hayatınıza daha fazla denge getirmektir. Duygularınızı kontrol ederek ve dengeleyerek, ortaya çıkan zor konularla başa çıkabilirsiniz.

BAŞAK

Çoğu insan günü boşa harcarken, siz aslında oldukça üretkensiniz. Önünüzde birçok şey var, ancak şaşırtıcı bir şekilde, her şeyi bir anda halledebiliyorsunuz. Hızlı zihniniz en verimli şekilde çalışıyor. Harikasınız!

TERAZİ

Bugün doğal olarak yabancı insanlara ve kültürlere ilgi duyacaksınız ve bu kanallardan tanıştığınız insanların kariyerinize yeni bakış açıları sunacağını göreceksiniz. Belki de şu anki evinizden uzak bir yere taşınmanın zamanı gelmiştir.

AKREP

İnsanlarla nasıl uzlaşılacağını öğrenirseniz, bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. İşleri kendi bildiğiniz şekilde yapmakta ısrar ederseniz, zorlu duygusal çatışmalarla karşılaşırsınız. Partnerinizle el ele vererek ve ortak bir hedef için birlikte çalışarak bunun kolayca önlenebileceğini anlayın.

YAY

Bugün büyük ihtimalle ilgiye aç olacaksıniz. Merkez sahnede olan başkalarına bakacak ve onlara daha çok benzemek için görünüşünüzü veya tavrınızı ayarlayacaksınız. Dikkati takıntı haline getirme konusunda dikkatli olun. Asıl önemli olan kim izlerse izlesin, kendiniz olmaktır.

OĞLAK

Gergin hissedebilirsiniz, belki de size yakın biri sizin hissettiklerinizi önemsemediği için. Bu kişinin kendi sorunlarıyla daha çok ilgilendiğini ve sizinle ilgilenmediğini hissediyorsunuz. Bu arada, hassas, şefkatli kalbiniz diğer herkesten haberdar. Başkalarını destekliyorsunuz ve düşüncelisiniz. Önceliklerinizi yeniden düzenleme zamanı.

KOVA

Omuzlarınızı geride ve başınızı yukarıda tutun. Olduğunuz gururlu kişi olun. Onaylanmış hissetmelisiniz. Bugünkü işiniz, sadece varlığınızla insanları yükseltmektir. Bu sizin için zor değil. Mutluluk tam da yanınızda, bu yüzden iyi eğlenceler.

BALIK

Biriyle yazılı veya görüntülü sohbet yoluyla konuşuyorsanız, konuşmalar oldukça sıra dışı olacaktır. Ancak özellikle bir tartışma olumlu bir şekilde ilerleyecek ve heyecanlanmanıza neden olacaktır. Şans kapınızda.

YAY

Çok ilginçtir bugün yine çalışıyorsunuz.

YAY

Bugün de çalıışmayı unutmuş.

KOÇ

Kendinizden emin hissediyorsunuz. Bugün gözler size dönecek ve tamamen yabancılar size gelip ne kadar çekici olduğunuzu söyleyebilir. Kendinizden emin ama alçakgönüllü olun ve sadece huzurlu, ışıltılı varlığınızla bile insanlara ilham vereceksiniz. Bu harika günün tadını çıkarın.

Hommmm. Bekliyelim gorelim.

KOÇ

ondan ben bu çekici gömleğimi giydim demek bugün::p

TERAZİ

Bugün doğal olarak yabancı insanlara ve kültürlere ilgi duyacaksınız ve bu kanallardan tanıştığınız insanların kariyerinize yeni bakış açıları sunacağını göreceksiniz. Belki de şu anki evinizden uzak bir yere taşınmanın zamanı gelmiştir.

@Meli' ben valizi toplamaya başlıyorum... Buradan istediğin bir şey var mı? (ogi ve edri hariç)

YAY

Çok ilginçtir bugün yine çalışıyorsunuz.
hqdefault.jpg

Bir gün ikizler burcunu hareketsiz.. enerjisiz görürseniz hemen nabzını kontrol edin.. cünkü onlar öldüklerinde ancak öyle olurlar....

"Bugün doğal olarak yabancı insanlara ve kültürlere ilgi duyacaksınız ve bu kanallardan tanıştığınız insanların kariyerinize yeni bakış açıları sunacağını göreceksiniz. Belki de şu anki evinizden uzak bir yere taşınmanın zamanı gelmiştir."

Sabah bir misafirle konuşuyordum ve birden "ben bugün nişanlanıyorum!" dedi. sonra "mesainiz kaçta bitiyor?" dedi. eğer benimle nişanlanmıyorsa nişana davet edecek sanırım...

Belki de şu anki evinizden uzak bir yere taşınmanın zamanı gelmiştir...
Geldi geçiyorrr bileee yeter xd

AKREP

İnsanlarla nasıl uzlaşılacağını öğrenirseniz, bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. İşleri kendi bildiğiniz şekilde yapmakta ısrar ederseniz, zorlu duygusal çatışmalarla karşılaşırsınız. Partnerinizle el ele vererek ve ortak bir hedef için birlikte çalışarak bunun kolayca önlenebileceğini anlayın
Kardeşim sabahtan beri el eleyiz zaten. Hala bir sonuca ulaşamadık :p

Geri