28 harf ile pietà (tırmık)

Konu sahibi son olarak 3935 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse bunada alışırız ama ilk fırsatta "tırmık" olmalısın yine:p
Niye şaşırarak okudun bee kötü bişey mi yazdım?:(
Memnun oldum Yaprak ne güzelmiş ismin,sen nezaman hazır olursan memnun kalmaya,senle menunlaşırız heran asdfghjjjh :d

bilakis cok guzel yazmissin, olusalim en kisa zamanda .p

Hep meslegim yuzumden tam bi leydi olmami beklediniz benden .s.s addhfjhk

çok yanlış bi inanış o da tam mesleğine uygunsun leydi değilsen:) çok doktor müşterm var hepside ayrı manyak

eskiden leydiydim, tam bi leydiydim allam ne büyük hata, küfür bile edemiyodum yaa .s insannar alay ediyodu hep .s.s
neyseki iyilestim hemen .p
bi dk ya bana manyak mi dedin xdxd m harfine onu koysaymisim xdxd

eskiden leydiydim, tam bi leydiydim allam ne büyük hata, küfür bile edemiyodum yaa .s insannar alay ediyodu hep .s.s
neyseki iyilestim hemen .p
bi dk ya bana manyak mi dedin xdxd m harfine onu koysaymisim xdxd

bilmiyorum henüz bi manyaklığını görmedm ama genel olarak böyle doktorlar çevremde.
şımarıksın açık olarak onu gördüm onu söyleyebilirim ama..:)

Devrelerin yanmış olsa bu şekilde çıkış vermezdin hala umut var yaş sormadığımn sende farkındasn ama hayat tecrüben fazla gibi görünüyo tam bilemedim şimdi

Devrelerin yanmış olsa bu şekilde çıkış vermezdin hala umut var yaş sormadığımn sende farkındasn ama hayat tecrüben fazla gibi görünüyo tam bilemedim şimdi

27 cok ara yaş ama ne genc kiz diyebilirim ne yasli gadin xdxd

Çok güzel olmuş ama burda tarafsız, mantıklı, ortamına göre hareket eden nadir kişilerdensin bence senin yorumlarını okumayı seviyorum memnun oldum :)

Çok güzel olmuş ama burda tarafsız, mantıklı, ortamına göre hareket eden nadir kişilerdensin bence senin yorumlarını okumayı seviyorum memnun oldum :)

tesekkur ederim rose gadin xd
cizgimi bozdurmasalar bari xdxd

Sıradan biri olmadığın kesin.. Seni yavaş yavaş tanımak, güzel.. : )

Kim bu diyodum bende bizim tırmıkmış güzel tanıtmışın kendini :D

çok uzun üşendim şimdi :D gerçi 70 yıldır tanıyom seni okumasam da gözüm kapalı tahmin ederim yazdıklarını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri