28 harf ile pietà (tırmık)

Konu sahibi son olarak 3936 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seninle keşke aynı şehirde yaşasaydık.
Hiç ayrılmazdım dibinden valla.
Önce dertleşip sonra hiç bir şey olmamış gibi gırgır yapmaya devam ederdik.
İlk geldiğin gün beni yanlış anlamıştın ama aştık bunları.
Normalde girişken bir yapım yoktur ama sana direk giriştim jdsshjb :p
Seviliyorsun bebeyim xd.

ilk geldigim gun oggy ile arami yapmaya çalıştın, sonra kendine aldin xdxd
ayni sehirde olmucaz sanirim ama cok yakin olacagiz seneye. bol bol girisirsin artik :utanangadin:
muahhh

Otçul değilmişsin ya bak bu iyi geldi fazla takılma yakarsn devreleri birde dişlek seda gitmişya hepten sevdirik bişey olmuşsun yalnız bişey dimi kızmısın koca karı karımı çok merak ediyorum

Okuduğum en eğlenceli sen kimsin konusu :p
Tırmık nicki tam yakışıyordu sanki sana :p
Seni tanıma şerefine nail olduğum için mutluyum :kiki:

Otçul değilmişsin ya bak bu iyi geldi fazla takılma yakarsn devreleri birde dişlek seda gitmişya hepten sevdirik bişey olmuşsun yalnız bişey dimi kızmısın koca karı karımı çok merak ediyorum

devrelerimin hala yanmamis oldugunu dusunuyosan bunu iltifat sayarim xdxd

sen kac yasinda olmami istiyosun .p

O harfle başlayan türkçe(leşenler dahil) kelime yok.

ben uydurdum, artik var .p

Tatlıyım demeyi unutmussun :dyg:

Okuduğum en eğlenceli sen kimsin konusu :p
Tırmık nicki tam yakışıyordu sanki sana :p
Seni tanıma şerefine nail olduğum için mutluyum :kiki:

tesekkur ederim restful. ama nik degismeseydim boyfirentim benden ayrilcakti xdxd
dediki böyle sana hayran oluyorum amaa sevgili gözüyle bakamiyorum .p saka bi yana bu niki de sevdim ben .p

tesekkur ederim restful. ama nik degismeseydim boyfirentim benden ayrilcakti xdxd
dediki böyle sana hayran oluyorum amaa sevgili gözüyle bakamiyorum .p saka bi yana bu niki de sevdim ben .p

:kiki: o nickle daha çok ilgi çekiyorsun diye kıskanmıştır :zuha::p
sen yakışıyorsun nicklere :p

Eğlenceli bi tanitim olmus ama avatar gitmis nick gitmis ben eski tirmigi özledim.

Güzel ve eğlenceli bir tanitim olmuş =) pek beğendim sende beni beğendin biliyorum hadi itiraf et :D

Hiç bukadar eğlendiğim bi tanıtım okumamıştım çok başarılısın seni sevmeyen ölsün..ama eski nick ve avatarının ayrı bir hayran kitlesi vardı eskiye dön bence kesin bir fan kulübü oluşur bu forumda ben dahil olurum kesin..seni tanıdığıma memnun oldum ismini hernekadar bizden saklasanda ama olsun ben sana tırmık derim önemli değil :p

Hiç bukadar eğlendiğim bi tanıtım okumamıştım çok başarılısın seni sevmeyen ölsün..ama eski nick ve avatarının ayrı bir hayran kitlesi vardı eskiye dön bence kesin bir fan kulübü oluşur bu forumda ben dahil olurum kesin..seni tanıdığıma memnun oldum ismini hernekadar bizden saklasanda ama olsun ben sana tırmık derim önemli değil :p

eski nick icin 6 ay vaktim var ama daha xdxd
cok tesekkur ederim, yorumunu sasirarak okudum.
ismim yaprak. istediğin zaman memnun olusuruz xd

eski nick icin 6 ay vaktim var ama daha xdxd
cok tesekkur ederim, yorumunu sasirarak okudum.
ismim yaprak. istediğin zaman memnun olusuruz xd
Neyse bunada alışırız ama ilk fırsatta "tırmık" olmalısın yine:p
Niye şaşırarak okudun bee kötü bişey mi yazdım?:(
Memnun oldum Yaprak ne güzelmiş ismin,sen nezaman hazır olursan memnun kalmaya,senle menunlaşırız heran asdfghjjjh :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri