27 mayıs tarihin kara sayfası (adnan menderes)

Konu sahibi son olarak 2695 gün önce görüldü
WYVqb4.jpg

Yeter Söz Milletindir Diyip Tek Parti Hükümdarlığına Son Veren , Ezanı Arapça Okutacağım Deyince İdam Ettirilen Bir Başbakan Gördü Bu Ülke .Tarihteki Kara Lekeyi Unutma Unutturma !

rahmetle minnetle anıyoruz mekanın cennet olsun

Nedenini farklı ve kendine göre söylüyorsun. Acaba ülke'yi amerikanın kucağına ilk oturtan olduğu için idam edilmiş olabilir mi ? Her hükümet yetkilisinin mutlaka yararı olmuştur ama bu tamamen kötü bir şeydi. Cezası ölüm olmamalıydı ama sonucu bu olmuş.

Ezanı arapça okutacağım dediği için öldürülmedi, uydurmayalım.

bakış açın dağın sığ tarafı olunca hertürlü yakıştırmayı yaparsın
bizim için değerli ve unutulmayacak birisidir sizin için yalan dolan düşüncelerle hatırlanıyor olsa bile.
bu buna sebep olan ve bunu destekleyenler için kara bir lekedir üzerlerinden hiç temizlenmeyecek bir leke.

Benim bakış açıma göre sen sığ bakıyorsun senin bakış açına görede ben. Ölmesine iyi olmuş demem çünkü ne olursa olsun ülkemize hizmet vermiş bir başbakan, yaptıklarının bazı (bahsettiğim) kısmı zararlıydı indirildi.

Yalan dolan düşünce diyorsun ezanın arapça okunduğu için idam edildi diyorsun. Peki bu bir resmi açıklamamı ? İdam kararını verenlerin birer beyanatı mı ? Eğer öyleyse bunu bilen halk neden bir şeyler yapmadı ? Bunlar farazi şeyler. Kimlerle iletişim kurup neleri ülkemize hizmet diye getirdiği ve getirdiği hizmet karşılığında bizden nelerin gittiğini biliyoruz.

Not: İlk başta yazdığım senin görüşüne göre yazılmış bir şeydir, senin için öyle düşünmüyorum.

Allah rahmet eylesin.Ona da onu asanlara da Allah soruyordur hesabını,kim suçluysa.

İdamının böyle karaktersiz bir biçimde siyasi oyuncak haline getirileceğini bilse bambaşka nedenlerle idam edilmek istemezdi sanırım ..

Geri