25 ekim 2015 saatlerin 1 saat geri alınamaması

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bilgisayar, telefon gibi cihazlar kendilerini 1 saat geriye almıştır ancak Türkiye'deki kış saati uygulamasını ertelenmiştir.

almayalim karisiklik olmasin dediler ama daha da karistirdilar. kesin bilal erdogan'in fikriydi. dahiyane.

Ne gibi bir karışıklık olabilirdi. Neden böyle bir şey yaptılar anlam veremedim.

pardon alıntı yasaktı düzeltiyorum kusara bakmayın :)

akp'nin akp seçmenine güvenememesinden ötürü yaptırmadığı olay. 2 gün sonra seçim olsa neyse de 1 hafta var daha birader, resmen hakaret etti kendisine oy verenlere :d

acayip bi sorunsal yarattı ya ayarları otomatik kapatmaya rağmen geri almış tlfn pc.

Saati bir saat geri almak önemli değil Türkiyeyi 92 yıl geriye almak önemli. Kurtuluş savaşında Türkleri öldürüp bağımsızlık kazanan suriyelileri kardeş diye yutturan bu hükümet 2023 sevr için yeniden suriyelilere Türkleri öldürecekler. Milyonlarca yabancıyı vizeleri kaldırıp süs olsun diye getirmediler

1 Kasım'da yapılacak seçimlerde gün ışığından faydalanmak için Türkiye, kış saati uygulamasına iki hafta kadar sonra geçiş yapacak.
Tarih olarak da 8 Kasım günü belirlenmiş durumda.
Bu tarihte sabah 04:00'dan itibaren Türkiye dünyaya uyacak ve saatler geri alınacak.

Demek ki gün ışığı oy kullanımı için çok etkili.
Türkiyemizin sisteminde ki uygulamalara şaşırmamalı.Daha 1 hafta olan seçime saat durdurması ve geri alınmaması.
Neyse biz alışığız bir şeyleri sonradan yapmaya.Gözünü sevemiyorum artık ÜLKEM!

Bu parti Zamanı durduruyor Rampa !

Telefonda ayri saat forumda ayri duvarda ayri.
Bi ara kafayi yiyorum sandim uyandigimda..

Dünya saatine bile kafa tutuyoruz kimse bizim gücümüzü sınamaya kalkmasın :asd:

Geri