+24440400

Konu sahibi son olarak 2302 gün önce görüldü
halkbanktan arıomuş kartımla internetten alışveriş yapılmış bilgilerimi istedi..ben de size güvenemedim halkbankı ben ararım hallederim deyince suratıma kapattı... aynı şeyi daha önce de yapmışlardı ama güvenmediğimi söyleyip kırmak istemedim kartım yanımda değil dedim bana kart sizin değil mi diye çıkıştı suratıma kapatmıştı yine arkadaş..

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir müşteri hizmetleri çalışanı veya banka çalışanı müşteriden kart şifresi istemez. Dolandırıcı belli ki arkadaş yüzüne kapatmış.

Bu konu burada olmamış ama konuyu daha uygun bir yere çekebiliriz :)

Dolandiricilar. Bizim cocuklardan birine de denk geldi geçenlerde. Korkuttuk, kapatti.

Başkanlık yok. Olsa bunlar olmaz

internetten alışveriş yapıldığında bankadan "şu numaralı işlem hakkında bilginiz varmı diye bankadan mesaj gelir" eğer yoksa bankamızı aramanız gerekmektedir der.

telefon uzerinden evet demeye bile korkuyorum ben .p ucuz enerji diye bi evet cikmisti agzimdan 900 euroluk fatura gelmisti yil sonunda .) Oyle bilinmedik numaralar artik bende fobi oldu acmiyorum. Gizli numaraysa bide panikliyorum sebepsiz yere :D

Tam forumu bırakmaya niyetleniyorum ama sonra senin başlıkların aklıma geliyor biraz daha kalayım diyorum :)

Kartını internetten alışverişe kapat. Başka tuzaklar da olabilir.

Eğer konu "Telefonu suratıma kapattılar, kapatmamaları için ne yapabilirim?" demeye getirilen bir konuysa Derdim Var kategorisi uygun.

Telefonu suratlarına kapatmamaları için en azından nezaketen konuşma süresini uzatabilir, hemen kestirip atmayabilirsin.

Geri