"24 saatte 100 erkekle birlikte olacağım" paylaşımı yapıp, erkekleri mülakata çağıran Onlyfans üreticisi şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Twitter’da "24 saatte 100 erkekle birlikte olacağım" paylaşımı yapıp, erkekleri mülakata çağıran Onlyfans üreticisi şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hahhaha. Olm bak bu adalet 4.0
Üst versiyon.
Suç oluşmadan cezalandırılıyor.
Bkz: Aile hukuk merkezi.
Bkz: Hukuk ocağı.
Bkz: Koruyucu adalet hizmetleri.

Hahhaha. Olm bak bu adalet 4.0
Üst versiyon.
Suç oluşmadan cezalandırılıyor.
Bkz: Aile hukuk merkezi.
Bkz: Hukuk ocağı.
Bkz: Koruyucu adalet hizmetleri.
abi keşke konuyu hukuki boyutuyla ilgili değil de tıbbi boyutuyla değerlendirseydin........ 100 kişi, 24 saat insan bedeni için mümkün mü ben merak ettim mesela......... faydaları, zararları, yaralanmaları, hastalıkları bi anlatsaydın........

abi keşke konuyu hukuki boyutuyla ilgili değil de tıbbi boyutuyla değerlendirseydin........ 100 kişi, 24 saat insan bedeni için mümkün mü ben merak ettim mesela......... faydaları, zararları, yaralanmaları, hastalıkları bi anlatsaydın........
Konuyu bulamadım da sen görmedin mi iki gün önceki haberi ? kadin 12 saatte 1056 kişi işe olup dünya rekoru kırmış mümkün yani :)

Yapılabilir. Mümkündür.
Yüksek kalibreli katılımcıları arka sıralara, erken gelenleri ön sıralara yazmak lazım.

Konuyu bulamadım da sen görmedin mi iki gün önceki haberi ? kadin 12 saatte 1056 kişi işe olup dünya rekoru kırmış mümkün yani :)
Hesaplayan adam olarak hemen geldim.

12 saat 1056 kişi = saatte 88 kişi. Dakiada ise 1,47 kişi yapar. Bunun soyunması, birlikteliğe hazır olunması ( erekte olmak, donu sıyırmak.. ) vs derken mümkünatı yok. Ki 1056 kişinin de hazır ve nazır bir şekilde cimanın gerçekleştirileceği alanda olması gerekiyor. Bu da kişi başı 0,5 m2 alan demek. Sadece ayakta dursalar 264 m2 alana tekabül eder.

Haberleri takip etmedim ama ünlü olmak için atılmış bir palavradan ibaret.

Neyse kadının avret yerlerini bir kenara bırakıp hukuki boyutlardan ele almak gerekirse... devam edemeyeceğim, yazının yarısında pek umurumda olmadığını fark ettim.

Eskiden fanfinifinfon'unda bir adabı vardı.
Eyy gidim ey, fikifiki olayı bile bozuldu.
Eskiden alan razı veren razıydı.
İlişkiler ya tek kişilik yada çift olarak yaşanırdı.
Ah o eskiler eskiler.

İş için 100 kişi alınacak, gidip mülakata girip geçiyorsun. Sonra şirket kapanıyor

Geri