24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vereceksiniz?

• Recep Tayyip Erdoğan

Kullanılan: 10 26.3%
  • Muharrem İnce

Kullanılan: 21 55.3%
  • Meral Akşener

Kullanılan: 4 10.5%
  • Selahattin Demirtaş

Kullanılan: 2 5.3%
  • Temel Karamollaoğlu

Kullanılan: 0 0.0%
  • Doğu Perinçek

Kullanılan: 1 2.6%

• Kullanılan toplam oy
    38
Tabikide recep tayyip erdogana.

85 milyonluk ülkede bir tane akıl sağlığı yerinde adam siyasete girmez mi arkadas :)

Bunlar birleşince oy kullanmamaya karar verdim o gün değişir mi fikrim bilmem

garip olan genel başkanlığa bile layık görmedikleri adamı cumhurbaşkanı yapmaya çalışmaları..la adamı kendi partisne lider yapmadılar.niye?önce ki seçimler de muharrem beyin dediği gibi 14 parti birleşip yenemedikleri adamı şimdi ayrı ayrı yenmeye çalışmaları bu strateji çürük usta

garip olan genel başkanlığa bile layık görmedikleri adamı cumhurbaşkanı yapmaya çalışmaları..la adamı kendi partisne lider yapmadılar.niye?önce ki seçimler de muharrem beyin dediği gibi 14 parti birleşip yenemedikleri adamı şimdi ayrı ayrı yenmeye çalışmaları bu strateji çürük usta
Öyle deme, bizim belediye başkanlığına bile layık görmediğimiz adam ülkenin başbakanı.
Dolayisi ile kimin ne olacağı belli olmuyor.

Ben sagciyim ama akp yi desteklemiyorum
Akp denen oluşum bir adamın kişisel egolarını tatmin ettigi bir oluşumdur ne vatana ne millete nede vatandaşa bir faydası yoktur olamazda.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hani benim recebim recebim sana oy vereceğim :p

Tüm oyunlari bozup büyük güçlü Türkiye için mazlumların dostu kimsesizlerin kimsesi olacak güçlü haysiyet li dürüst bir lidere vereceğiz oyumuzu yaptıkları yapacak larinin garantisi olan birlidere vereceğiz

Geri