23 Nisan kutlanması doğru mudur??? vicdanlar nerde

Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü
13 Yaşında iç organları yaralanması sonucu aşırı kanamadan ölen ÇOCUK gelin varken bence de 23 Nisan ı kutlamak ne kadar doğrudur??

Yahu saçma sapan konular açmasanız artık diyorum. :)
Milyonlarca çocuk ölüyor şuan savaşlar sonucu. Yer mekan fark etmiyor. Dünya da çocuklar ölüyor yahu. O zaman yemeyin,içmeyin,gezmeyin eğlenmeyin.. HAYAT DEVAM EDİYOR. Güzel bir nesil yetiştirmek için diğer çocukları bir gün de mutlu etmek var. Tamam her çocuk mutlu olması gerekir. Elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ama bu tarz konuları genelleme yapmadan yorumların. Sokakta çocuklar açlıktan ölüyor. Neden yemek yiyorsunuz? Milyonlarca çocuk ölü bulunuyor. Kimsesizler. Gidip sahip çıkın o zaman!
23 Nisan da Bütün çocuklar mutlu olur. Sokakta ayakkabı boyayan çocuk bile ortamı gördüğü için mutlu olur. Her ne kadar içi buruk olsa bile.

Doğrumu yanlış mı tartışılacaksa ben size çok tartışılacak konu açarım.
Her gün milyonlarca çocuk ölüyor. Diğer çocukları neden mutsuz edelim yahu.
Elimizden geldiğince çocuklar mutlu olsun diyoruz, siz kalmış nelerle kıyaslıyorsunuz.
Bunu yapmayın ya.

Yahu saçma sapan konular açmasanız artık diyorum. :)
Milyonlarca çocuk ölüyor şuan savaşlar sonucu. Yer mekan fark etmiyor. Dünya da çocuklar ölüyor yahu. O zaman yemeyin,içmeyin,gezmeyin eğlenmeyin.. HAYAT DEVAM EDİYOR. Güzel bir nesil yetiştirmek için diğer çocukları bir gün de mutlu etmek var. Tamam her çocuk mutlu olması gerekir. Elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ama bu tarz konuları genelleme yapmadan yorumların. Sokakta çocuklar açlıktan ölüyor. Neden yemek yiyorsunuz? Milyonlarca çocuk ölü bulunuyor. Kimsesizler. Gidip sahip çıkın o zaman!
23 Nisan da Bütün çocuklar mutlu olur. Sokakta ayakkabı boyayan çocuk bile ortamı gördüğü için mutlu olur. Her ne kadar içi buruk olsa bile.

Doğrumu yanlış mı tartışılacaksa ben size çok tartışılacak konu açarım.
Her gün milyonlarca çocuk ölüyor. Diğer çocukları neden mutsuz edelim yahu.
Elimizden geldiğince çocuklar mutlu olsun diyoruz, siz kalmış nelerle kıyaslıyorsunuz.
Bunu yapmayın ya.

ama bir anne oğlunun yada kızının katledilmesini 23 nisanda onu mutlu olarak gormeyecek.. 1 günlüğüne katiller cocukları kandırıyor sadece gunumuz ülkede.

ama bir anne oğlunun yada kızının katledilmesini 23 nisanda onu mutlu olarak gormeyecek.. 1 günlüğüne katiller cocukları kandırıyor sadece gunumuz ülkede.

Çocukları kimse kandırmıyor. 1 Günde düzenlenen çocuklar için eğlence çocukları mutlu ediyor. O zaman yas tutulsun ülkede. Kimse hiç bir şekilde eğlenmesin.
Kimse sokağa çıkmasın.
O zaman her tecavüz olaylarında sokağa dökülün,
O zaman her ölüm haberi aldığımızda savaşlar çıksın.
Herkes düşman kesilsin.
Herkes bir birini yesin.
Çocuklara çok güzel örnek oluyoruz.

bende diyorum ki yetişkinler makam koltuklarında masal okuyacaklarına çocuklara, çocuk hakları bildirgesini okusun..

biz 29 ekimi kutluyoruz 23 nisanı niye kutlamayalım?

[YOUTUBE]4c7QquFvTjg[/YOUTUBE]

İzle bunu o zaman.
Devlet bunlara da sahip çıkmıyor.
Bak haykırışa bak bak..
1 GÜN BİLE OLSA DÜŞÜNMEYİN ŞU LANET OLASI SİYASETİ. dÜŞÜNMEYİN DÜŞÜNMEYİN. 1 gÜN DE BİR ŞEYLERİ SİYASETE KATTMAYIN.

Siyaset gibi cevap veriyorsun. Çocuklar mutlu olacak!! Önemli olan bu.

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış

su cocuk geline takildiginiz kadar cocuk iscilere takilsaniza.
yarin bayrami olan tatil yapmasi gereken her 100 cocuktan 37'si calisiyor.

Geri