23 Haziranda Binali bey kazansaydı

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Bütün Chpliler ve Hdpliler Binali beyi tebrik ederdi, Milli irade tecelli etti derlerdi assfdsdfjhşjijlfşd

Öcalana gitmek zorunda kalmaz, bahcelide mektubunu okumak zorunda kalmazdı

Çaba gösterseydi de kazansaydı.

İlk yapılan seçimde meydanlarda daha çok dolaşsaydı evet şansı daha çok olurdu bence.
Armut piş ağzıma düş tarzında yaklaştılar seçime, bence Binali de istemiyordu seçimi kazanmak, seçime katılmak.

Olsaydı , ölseydiye kalsaydı.
Halamın bıyıkları olsa eniştem olurdu gibi bir şey olmuş

Rakibini tebrik etmenin 31 Mart'ta bir anlamı, bir derinliği vardı.

3 ay boyunca belediyeyi felç edip, rakibine olmadık iftiralar atıp, her gün toplumu gerip, devleti milyonlarca lira masrafa sokup, günün sonunda da 1 milyon oy fark yeyince afedersiniz ama silke silke tebrik etmek zorundasınız.

O zaman da söylemiştim, şimdi de söylüyorum; inşallah yargı yoluyla veya kayyum yoluyla belediyeden el çektirirler. Sahiden çok istiyorum.

Seçimi tekrarlatmanın maliyeti %9 oy farkı oldu, öyle bir durumda Başkanlığa bedel olur.

Muhtemelen sokak cagrilari yapilir,yeni bir gezi terörü organize edilirdi.

heeee heeee kesin öyle yapılırdı, adamlar ankaranın bağları çalıp kutlama yaptı herkes sizin gibi ruhsatsız silah mı taşıyo yanında sokağa dökülüp magandalık yapsın....... :dddd

Muhtemelen hile ve hülle ile olmuş olurdu. Ama halk bu sefer, o kadar gözünü açtı ki.. O'na kazandırılsaydı, ortalık karışırdı. Gezi terörü demişler yukarda.. shdjahd

Öyle de değil de, görülmemiş birşey olurdu. O yüzden iyi ki olmadı.

Binali kim kardeşim. Kimsenin Binali ile derdi yok. Tek gelse idi başimla beraber. Oyumu da canımı da veririm binaliye. Ama iş öyle değil. Arkasında Pentagon var

Emperializmin piyonları siz değilmisiniz?

Her fırsatta batıyı öven siz değilmisiniz? Bence iyice bir süşün.

Anlamak istemediğiniz şu. Binali bey pelikan adayı idi. Erdoğanin eşsiz dehası sahne aldı. İmamoğlu Erdoğan'ın gizli adayı idi. Öyle ki muhalifler bile koşarak oy verdi. Şimdi Kılıçdarı koltuktan indirecekler ve İslam sancağı zamanı gelince imamoğluna geçecek.

"Sisiye mi Yıldırıma mi oy vereceksiniz" diye soran adam bugün "milletin kararına saygı duyuyorum, İmamoğlunu tebrik ederim" der mi insan? Sisiyi mi tebrik ediyor sanıyorsun sayın Erdoğan. Bu adam bu kadar mı dengesiz? Tabiki hayır. Bu beyaz saraya bir tokattir. 15 temmuz ne ise 23 haziran da odur.

Geri