23 Haziran İBB Belediye Başkanlık Seçimini Kim Kazanır?

Konu sahibi son olarak 963 gün önce görüldü

23 Haziran İBB Belediye Başkanlık Seçimini Kim Kazanır?

• Ekrem İMAMOĞLU

Kullanılan: 27 77.1%
  • Binali YILDIRIM

Kullanılan: 8 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba değerli IRCForumlari.com.tr kullanıcıları, Sizinde bildiğiniz üzere 31- Mart yapilan seçimlerde, Millet ittifakından aday olan, Ekrem imamoğlu kazanmıştı. AK Partinin itirazı üzerine 18 gün istanbul büyük şehir belediye başkanı olan, Ekrem imamoğlu (YSK) Tarafından İBB Belediye Seçimi iptal edilmişti, matbazası elinden alınmıştı.

Son düzenleme:
Akp alacak, chp sokağa dökülecek gibi geliyor. Zira doğu akdeniz projesiyle ilgilenemeyelim diye çok büyük bir uğraş içinde bazı güçler. İç karışıklık ekmeklerine yağ sürmek olacaktır.

Akp alacak, chp sokağa dökülecek gibi geliyor. Zira doğu akdeniz projesiyle ilgilenemeyelim diye çok büyük bir uğraş içinde bazı güçler. İç karışıklık ekmeklerine yağ sürmek olacaktır.

Chp neden sokağa dökülsün, Hak hukuk adaletli ve doğru bir secim olursa, Eğer Chp sokağa çıksaydı 31 marta çıkardı, Akdeniz projesi konusunda haklısınız şuan avrupa başta olmak üzere dünyanın gözü üzerimizde ve bir kıvılcım çakmak için pusuda bekliyorlar, Bu konun farkında olan bir çok ülke vatan sever bu seçimlerde kararını en doğru şekilde verecektir.

Akp Alacak Seçimi ve İstanbul da Çok Büyük Olaylar Çıkacak Devamında Ülke Geneline Yansıyacak Bu Karmaşasada S-400 Dolayısıyla ABD yaptırım Uygulayacak .

Ve Yıne Merhaba Kardeş Kavgasi.

Chp neden sokağa dökülsün, Hak hukuk adaletli ve doğru bir secim olursa, Eğer Chp sokağa çıksaydı 31 marta çıkardı, Akdeniz projesi konusunda haklısınız şuan avrupa başta olmak üzere dünyanın gözü üzerimizde ve bir kıvılcım çakmak için pusuda bekliyorlar, Bu konun farkında olan bir çok ülke vatan sever bu seçimlerde kararını en doğru şekilde verecektir.
Siz inanıyor musunuz hak, hukuk ve adaletin gözetileceğine? Kaldı ki bu millet Cumhurbaşkanlığı seçiminde bile sokağa çıkmak için İnce'den bir cümle beklemişti. Sokağa her an hazır bir kitle ve o kitleyi yönetmek isteyen bir düşman bölüğü var. İç savaş çıkan ülkelerde halkın iradesi olduğuna inanıyorsanız üzülürüm. Sırf bu işten para kazanan topluluklar var. Gezi parkı zamanında olan direniş için bizim ülkemizde ziyaret edilmişti. Topluluğun yarısı dayanışma ve insancıl eylem yaparken diğer yarısı yakıp yıkıyordu. Yakıp yıkanları kimlerin servis ettiğini biliyorsunuzdur.

Neticede hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. A parti seçmeni de vatansever, b parti seçmeni de. Fakat tecrübemizle sabit ki bunları ön görüyorum.

Ulkemizin son yillardaki en buyuk sinavi. Bilhasa, yukarida arkadaslarin da belirttigi gibi Dogu Akdeniz ve S-400 konulari masadayken. Bu bir secimden daha fazlasi olmakla beraber, kaybeden tarafin kesinlikle insanlari galeyana getirme ya da sokak cagrisi yapmamalari gerekiyor, cok ciddi bir surecten gecerken, bir de ic karisiklik butunlugu tamamen bitirir, olaylar farkli boyuta gelebilir.
Hayirlisini temenni ediyorum.

Ekrem imamoğlunu rehin almışlar. Çocuklarını kaçırıp tehdit ediyorlar. Diktatör kendisi için aldığı S400 bile korumayacak. Taharet muslukları bile altından olan Saray’larını başına geçireceğiz. Yaşasın tam bağımsız Türkiye !

Fazla söze gerek yok ekrem imamoğlu kazanacak ankara gibi istanbulda yenilenmesini istiyoruz

İstanbul'a kattığı ve katacağı birikimlerden sebep gönlüm Binali Yıldırım 'ın kazanmasından yana.. Fakat sonuç kimin lehine olursa olsun sağduyulu tepkiler vermenin oldukça önemli olduğu bir süreçte olduğumuz da yadsınamaz bir gerçek..

gönlüm imamoğlu ama kazanacak tabi yıldırım olur. yaş tahtaya oturmazlar ya ;)

Bir Solcu Ve Kürt Olarak Söyluyorum AKP için Bu Seçim s400 pkk fetö Kadar Önemli Çünku Biraz Siyaset
Bilgileri Olan arkadaşlarmızda Bilir 2023 e Kadar Secım yok. Tayyip Başkan suan 2023 e Hazıtlanıyor. Ancak Eğer
istanbul Secımını Ekrem Baskan Alirsa AKp de Büyük Çözülme Olur Bakınız Secim Sonu Gerek Ali babacan & Gerek Abdullah
Ve Devamında Eğer Ekrem Başkan Seçimi ALİRSA Hemen yeniş Partiyi Açıklayalacaklar. Binali ise emeklıye ayrılacak
Eğer AKP kazanırsa Tayyip Kazanacak Kaybederse Binali Kaybedecek.

Eğer Bu Secımde Olaylar Çıkmazsa ( Ki Çıkacak ) Bu Sefer ABD S400 ve Doğu Karadeniz üzerinden Ambargo Koyacak Ve Bu Zaman Zarfına kadar Aop nun Yakalanıs Tarıhınde Ise Daha genişş Olaylar Çıkacak.

Gönlüm İsterki Ekrem Başkan Alsın Ama Zor Çünku ıstanbul Giderse AKP nın elindekı Vakıflar Dernekler Ve Buna bağli Cemaatlerın Gelirinde Azalma olacak. Tekrarında Onlarca Binlerce yolsuzluk Hırsızlık Arsızlıkları Meydana Çıkacak.Çünku Adamların Sloganları Var Kımse Yapamadı AKP Yaptı. Tecavüzcü ENSAR vakfı İle Tayyip`in kızının TÜRGEV`ine ABD ortaklık Verdi.

Kimse Yapmadı AKP Yaptı Pkk``LıLarı FETÖ`cüleri Doğuda Aday Yaptı.

Kimse Yapmadı Yine Akp yaptı Surıyelilere Vaatndaslık Verirken Burada 15 Temmuz Şehitleri Diğer Şehitleri Ayrım Yaptılar.

Yine Kımse Yapmadı AKP Yaptı . 2012 aldıkları SIFIR teroru Şuan Dunyanın EN RISKLI teros bolgesı yaptılar.

Hırsızliği bu MILLET sızden Oğrendı .17/25 kasımda Oğrendı ..DARBEyı Eniştesınden Oğrenen Bir LİDER gorduk . Dunya Tarıhınde Yok Bu Hala AKP ye Guvenenler var. 17 senedır Yapamadıklarını Şimdı Yapiyorlar. Surıye ye Cuma namazına Gidecekdik. Ben bayramda memleletıme Gidemezken Surıyelıler memleketıne bayrama Gidiıyor.

Hırsızlığınla ÖVÜN AKP

Ondan Dolayı ADALETİ KANDIRMA PARTİSİ`nin Bu Secımlerde de Çalmadiği Birsey Kalmadı. Binali YILDIRIM Dıyor ya Hırsızlık Desek Ses CHP den Geliyor. Tabikı Gelecek
Akp Alacak Seçimi ve İstanbul da Çok Büyük Olaylar Çıkacak Devamında Ülke Geneline Yansıyacak Bu Karmaşasada S-400 Dolayısıyla ABD yaptırım Uygulayacak .

Ve Yıne Merhaba Kardeş Kavgasi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum vahim olduğu için dün Ordu valisinden özür dilemezse o makama gelemez falan dedi RTE. #Her şey çok güzel olacak!

Siz inanıyor musunuz hak, hukuk ve adaletin gözetileceğine? Kaldı ki bu millet Cumhurbaşkanlığı seçiminde bile sokağa çıkmak için İnce'den bir cümle beklemişti. Sokağa her an hazır bir kitle ve o kitleyi yönetmek isteyen bir düşman bölüğü var. İç savaş çıkan ülkelerde halkın iradesi olduğuna inanıyorsanız üzülürüm. Sırf bu işten para kazanan topluluklar var. Gezi parkı zamanında olan direniş için bizim ülkemizde ziyaret edilmişti. Topluluğun yarısı dayanışma ve insancıl eylem yaparken diğer yarısı yakıp yıkıyordu. Yakıp yıkanları kimlerin servis ettiğini biliyorsunuzdur.

Neticede hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. A parti seçmeni de vatansever, b parti seçmeni de. Fakat tecrübemizle sabit ki bunları ön görüyorum.

Buna inanmak istiyorum adelet terazisi şuan kimlerin tarafından bozulduğunu ve Türkiye nin en yüksek makamlarını dahi kendi çıkarları için kullananın da kim olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz, Cumhurbaşkanlık seçimlerinde size şu kadarını soyleyim, Hiç bir aklı selim alkolik ve bilinçsiz birine oy verip bu ülkeyi bölemez, Oylarda çalma çırpma oldumu oldu, Lâkin bahsettiğiniz şahsın milletin verdiği oyların nere nasıl gittiğini dahi bile araştırmadan mücadele etmeden bırakmıştı, Bu ülkenin 80 milyon nüfusu var Kürt Türk Laz Çerkez Arnavut vb. Geçmiş seçimleri takip etmenizi öneririm ve nasil geçtiğini nasıl bir saffaflikla sağduyu ile bittiğine şahid olursunuz, Burda bu ülkede yaşayan ve gerçekleri gören türk toplumun ve Türkiye Cumhuriyetin Türk bayrağının altında yaşayan türk vatandaşı evladı olan hiç kimse bir fidan için ülkesine kurşun sıkacak kadar ihanet edecek kadar kendini ve göz perdesindeki ışığını kaybetmez, Lâkin şunu da unutmamak lazım siyasetin ve siyasetcinin söylediği ve söylediklerimin herzaman vaad ve kendi çıkarı için olduğunu unutmamak lazım, Esdadimizin kanı ile süslenmiş bir bayrağa düşman olan bu toplum emin olunki korku saldığı kadar dış ülkelerinde o kadar korkusu var şuan, Milletin iradesi ve gücü herzaman yıkım hain planları yapan zihniyetlere karşı zaferle sonuçlanmıştır, 15 Temmuz projesi gibi, Biz millet olarak mağdur birini gördüğümüzde veyahut haksızlığa ugramis hakkı gasp edilmiş birini görünce buna sessiz kalmayanlardaniz, Onun için bizim en büyük zaafimiz ve inancımız olan dinimiz üzerinden bize ağır bir ceza ödediler, Bağımsız bir ülke olarak geldiğimiz şuan ki durum bağımsızlık tan çıkmış ve kendi milletini katedecek hal almış. 5 sene içinde iyi veya kötü olan yine millete olacaktır. Bu bir cumhurbaşkanı seçimi değil normal belediye seçimidir bunuda unutmamak lazım. Ekrem imamoğluna yapılan bu haksızlık milletin iradesi ile en büyük cevap ve hak yerini bulacak şeklinde sandıkta cevap verecektir. Onun için hayırlısı neyse o olsun diliyorum.
Bazı arkadaşlar yorumlarında yine saldırgan tavırlar alarak burda bile ne kadar, kin dar nefret beslediklerini bir daha belli ettiler, Bu itici ayrımcılık bizden olmayan bizden değildir zihniyetine sahib olanlar, Asıl siz bu ülkenin bölünmesini istiyenlerisiniz.!

Affınıza sığınarak belirtmek istiyorum ki; ülke "carpe diem" mantığı ile yönetilmez. Dünyanın her yerinde adalet böyle sağlanıyor. Aksi halde iktidarın gücü çok basit pasifize edilebilir. Hangi yönetici böyle bir şeyi göze alabilir ki? Siz zannediyor musunuz ki chp iktidar olduğunda adalete müdehale etmeyecek? Bakın şuanki yönetimden memnun olmayan biri olarak açık yüreklilikle söyleyebiliyorum bunu. Bugün chp değil ip dahi iktidar olsa eleştirdiği bir çok şeyi yapmak zorunda kalacak. Çünkü herkes kendi projesini gerçekleştirmek için önlem almak zorunda. Legal bir şey midir? Tabi ki hayır ama, yapmak zorunda kalıyorlar. Bunu gelecek kimse değiştiremez. İngiltere tüm dünyanın adaletini parmaklıyorken akpnin kendi ülkesinde yapmamasını beklemek, ne bileyim çok saçma.

Kaldı ki akp 2002'den bu yana 2023 sloganlarıyla ve projeleriyle hareket eden bir parti. İşi şansa bırakmalarını beklemek veya ummak biraz aptallık olur. Geçtiğimiz seçimde yaşanan olaylardan sonra ben eminim ki haziran seçimi de şaibeli olacak. Geçenlerde yayına çıktı her iki adayda. Siz izlediniz mi bilmiyorum. Ben defalarca izledim. Adam akıllı bir soru sorulmadı, esas problemler asla konuşulmadı. Gol yememek için geçiştirip durdular. Bu ülkede muhalefet diye bir şey kalmadı. İnsanların çoğu birine oy vermemek için ötekine oy veriyor. Bu sadece akpnin ayıbı demek kara cahillik olur.

Muharrem Ince konusunda onu harcayan kişi Kılıçdaroğluydu. Bunu görmemenize şaşırdım. O adam chpnin gördüğü en aklı selim kişilerden biriydi. Kılıçdaroğlu potansiyel olan her chpliyle böyle uğraşacaktır. İmamoğlu genel başkan olmak isterse, ki bu çok yakın. Benzer hataları ona da yaptıracaktır. [emoji1652] halkın gözünden düşmesi adına. Eğer öyle olmasaydı inceciler ve kılıçdaroğlucular diye partisinin ikiye bölünmesine asla müsaade etmezdi. Olayları doğru süzgeçlerden geçirerek analiz etmek gerekiyor. Dediğim gibi biz düzgün bir muhalefet olabilseydik şuan durum çok daha başkaydı..

Sizin gibi insanlar yüzünden bu ülke ilerlemiyor. İşinize bakın diyoruz, işinize bakmak yerine her biriniz diplomalı siyasetçi. İstanbullu seçmenden daha çok dert edindiniz. Çalmayan, ülkesi için hayırlı işler yapacak olan kimse o kazansın.

Kitapella : Ben size diyorum ki, Avrupa ülkelerinin hiç birinde böyle bir adaletsizlik yoktur, Bakin sizin sistem dediğiniz bu güne kadar hiç bir cumhurbaşkanı devletin gizli odalarına girmemiştir, Bunun yasak ve illegal olduğunu bile bile kanunları çiğneyen ve tarihe geçen tayyip erdoğandir, Hiç bir ülkede kendi vatandaşını kendi çıkarları için kullanan ve ezen fakirliğe iten bir devlet başkanı yoktur, Bana hangi dünyanın cağında kendi egolarını tatmin etmek için ülkenin krizde olduğu milletin ac olduğu bu dönemde bir cumhurbaşkanı kendi maaşına zam yaparak aylık 70 bin alıp lüks yaşam sürmek için, Sizin sistem dediğiniz devletin yüksek kurumlarını ( Hakimler savcılar avukatlar YSK TSK Yayın kanalları iş adamları vs ) ve daha sayamadiklarim bir çok devlet kurumları ve sivil toplum üstünde kendi istekleri dışında hiç birşey yapılmıyor yapılamıyor, Burda adelet hak hukuk tek adamın kaleminden geçiyor, Bunun neresinde sistem ve proje dediginiz var? Keşke sizinde benim gibi düşündüklerinizi açık açık burda yazarak yanlışları dile getire bilseydiniz, Kendiniz diyorsunuz 2002, Peki 2002 de böyle bir bölüşme ayrımcılık yolsuzluk varmıydı? Ben geçmişe bakarak insanları yargılamıyorum ve yapamadığım içinde "aptal" sizin dilinizle cahil lik gibi kelamları ile degilde gerçeklerle yüzleşip gördüklerime yaşadıklarımız yüzleşmek saygı hoş görü seviyesinde doğruları anlatmak, 2023 projesi dediginiz 18 senedir yapamadiklari projeleri 2023 demi yapacaklar, Slogan dediginiz nedir? Biz yaptık mi yinemi yaparız? Biz milleti kuru soğana muhtaç ettik yinede ederiz sloganı ile daha çok yakışıyorlar birbirine,.

CHP konusuna gelince ben şunu açık açık diyorum CHP geçmişi temiz olmayan bir parti ve yanlış kişiler tarafından yönetildi, ve şuan millettin korkusu zamanında bu yanlışları yaptıkları içindir, Muharrem ince veya Kemal bey ikiside o koltuğu hak etmiyen siyasetcilerdir, Siyasette bu gibi oyunlar kumpaslar çok olur ayrı gayri düşenler, Ak parti kurucuları ile Tayyip erdoğan gibi Abdullah gül Ali babacan Ahmet Davutoğlu bunlarda şimdi, Kendi partilerini kurma asamasindalar, Kemal bey Muharrem inceyi yem olarak atmadı bundan emin olun, Eğer muharrem ince kendi oylarına sahib çıksaydı durum farkli olabilirdi, Tıp ki Recep Tayyip erdoğanın tek kelimesi ile Ahmet Davutoğlunun istifası gibi, Bunlar sizin için normal ve proje gibi geliyor şimdi, Her ülkede ülkenin başkanı kendi partisinin belediye başkanları olmak üzere savcı ve hakimlerini görevden istifa etmek için zorluyor ? Ben türkiye dışında sizin dediginiz dünyada öyle bir proje veyahut sistem görmedim, halkasim-u kemal diyerek umarım carpediem anlayışınız ile yönetilmez bu ülke modern cağın modern ülkesi olarak yönetilir, Ve artik bu milletti köyün gibi suzenlerde geldikleri gibi giderler milletin iradesi ile.

O gece programı izledim emin olun ki Ekrem imamoğlu güzel yerlerde güzel cevaplar verdi ateşli ve gergin bir ortam geçmedi, Binali yıldırım istediği beklediği yerlerden soruları alamayınca Ben Ne bilim kardeşim cümlelerini kurdu, Bakin şuan ISPark 1 saat bedava Ak parti seçimlerinin arasında olan bir vaad, ve ISPark ne hikmetse zarar etmiş durumda hiç bir masrafı yokken, 18 günde ekrem imamoğlunun yaptıkları ortada da, Seffaf olarak tüm millet ile canlı yayında paylaşıldı bunlar, Peki bu güne kadar 24 senedir AK Parti de olan IBB belediyesinin hangi ihalesi veya oturumu toplantilari canlı yayında verildi, Biraz araştırın eğer türkiyede yaşıyorsanız türkiyenin ak partinin yaptıkları işlerin hangi kurum ve şirketler tarafından yapıldığını görürsünüz, ve 1 TL olan bir mendi li 5 TL ye devlete satan şirketler 3 şahsın kendisine aittir. Bu şah şöhret kibir yüksekliği yüzünden bakın, Şuan Turkiyede 100-100 zam almış başını geliyor bunu düşünen var mi bir devlet başkanı? Japon yada benzine zam yapıldı diye millet trafikte 1 saat eylem yaptı devlet hemen geri çekildi, ama ne yazık ki türkiyede 100-100 zam yapıldı hiç kimseden ses çıkmadı kuru soğana talip oldukları halde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri