Kitapella : Ben size diyorum ki, Avrupa ülkelerinin hiç birinde böyle bir adaletsizlik yoktur, Bakin sizin sistem dediğiniz bu güne kadar hiç bir cumhurbaşkanı devletin gizli odalarına girmemiştir, Bunun yasak ve illegal olduğunu bile bile kanunları çiğneyen ve tarihe geçen tayyip erdoğandir, Hiç bir ülkede kendi vatandaşını kendi çıkarları için kullanan ve ezen fakirliğe iten bir devlet başkanı yoktur, Bana hangi dünyanın cağında kendi egolarını tatmin etmek için ülkenin krizde olduğu milletin ac olduğu bu dönemde bir cumhurbaşkanı kendi maaşına zam yaparak aylık 70 bin alıp lüks yaşam sürmek için, Sizin sistem dediğiniz devletin yüksek kurumlarını ( Hakimler savcılar avukatlar YSK TSK Yayın kanalları iş adamları vs ) ve daha sayamadiklarim bir çok devlet kurumları ve sivil toplum üstünde kendi istekleri dışında hiç birşey yapılmıyor yapılamıyor, Burda adelet hak hukuk tek adamın kaleminden geçiyor, Bunun neresinde sistem ve proje dediginiz var? Keşke sizinde benim gibi düşündüklerinizi açık açık burda yazarak yanlışları dile getire bilseydiniz, Kendiniz diyorsunuz 2002, Peki 2002 de böyle bir bölüşme ayrımcılık yolsuzluk varmıydı? Ben geçmişe bakarak insanları yargılamıyorum ve yapamadığım içinde "aptal" sizin dilinizle
cahil lik gibi kelamları ile degilde gerçeklerle yüzleşip gördüklerime yaşadıklarımız yüzleşmek saygı hoş görü seviyesinde doğruları anlatmak, 2023 projesi dediginiz 18 senedir yapamadiklari projeleri 2023 demi yapacaklar, Slogan dediginiz nedir? Biz yaptık mi yinemi yaparız? Biz milleti kuru soğana muhtaç ettik yinede ederiz sloganı ile daha çok yakışıyorlar birbirine,.
CHP konusuna gelince ben şunu açık açık diyorum CHP geçmişi temiz olmayan bir parti ve yanlış kişiler tarafından yönetildi, ve şuan millettin korkusu zamanında bu yanlışları yaptıkları içindir, Muharrem ince veya Kemal bey ikiside o koltuğu hak etmiyen siyasetcilerdir, Siyasette bu gibi oyunlar kumpaslar çok olur ayrı gayri düşenler, Ak parti kurucuları ile Tayyip erdoğan gibi Abdullah gül Ali babacan Ahmet Davutoğlu bunlarda şimdi, Kendi partilerini kurma asamasindalar, Kemal bey Muharrem inceyi yem olarak atmadı bundan emin olun, Eğer muharrem ince kendi oylarına sahib çıksaydı durum farkli olabilirdi, Tıp ki Recep Tayyip erdoğanın tek kelimesi ile Ahmet Davutoğlunun istifası gibi, Bunlar sizin için normal ve proje gibi geliyor şimdi, Her ülkede ülkenin başkanı kendi partisinin belediye başkanları olmak üzere savcı ve hakimlerini görevden istifa etmek için zorluyor ? Ben türkiye dışında sizin dediginiz dünyada öyle bir proje veyahut sistem görmedim, halkasim-u kemal diyerek umarım carpediem anlayışınız ile yönetilmez bu ülke modern cağın modern ülkesi olarak yönetilir, Ve artik bu milletti köyün gibi suzenlerde geldikleri gibi giderler milletin iradesi ile.
O gece programı izledim emin olun ki Ekrem imamoğlu güzel yerlerde güzel cevaplar verdi ateşli ve gergin bir ortam geçmedi, Binali yıldırım istediği beklediği yerlerden soruları alamayınca
Ben Ne bilim kardeşim cümlelerini kurdu, Bakin şuan ISPark 1 saat bedava Ak parti seçimlerinin arasında olan bir vaad, ve ISPark ne hikmetse zarar etmiş durumda hiç bir masrafı yokken, 18 günde ekrem imamoğlunun yaptıkları ortada da, Seffaf olarak tüm millet ile canlı yayında paylaşıldı bunlar, Peki bu güne kadar 24 senedir AK Parti de olan IBB belediyesinin hangi ihalesi veya oturumu toplantilari canlı yayında verildi, Biraz araştırın eğer türkiyede yaşıyorsanız türkiyenin ak partinin yaptıkları işlerin hangi kurum ve şirketler tarafından yapıldığını görürsünüz, ve 1 TL olan bir mendi li 5 TL ye devlete satan şirketler 3 şahsın kendisine aittir. Bu şah şöhret kibir yüksekliği yüzünden bakın, Şuan Turkiyede 100-100 zam almış başını geliyor bunu düşünen var mi bir devlet başkanı? Japon yada benzine zam yapıldı diye millet trafikte 1 saat eylem yaptı devlet hemen geri çekildi, ama ne yazık ki türkiyede 100-100 zam yapıldı hiç kimseden ses çıkmadı kuru soğana talip oldukları halde.