Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teyzemiz fazla yaşamaz gibi? biraz zorluğa katlanmak lazım : /Tamam İngiltere oturumu ama şimdi oturum için bu hanım ablamizla evlenmeye değer mi?
Bence değmez.
Tamam İngiltere oturumu ama şimdi oturum için bu hanım ablamizla evlenmeye değer mi?
Bence değmez.
Teyzemize Allah uzun ömür versin de, katlanilacak gibi değil yateyzemiz fazla yaşamaz gibi? biraz zorluğa katlanmak lazım : /
Yani tamam bunlar için dişini sıkacagin durumlar olabilir de bu teyzemize sıkılmaz dis. Bu benim düşüncem tabii. Kadıncagizi kinadigimdan değil ama torun torba seveceği yaşta torunundan küçük adamla sevgili olması midenin kaldırabileceği bir durum degil. Aşk yasayabilirsin elbet ama en azından yaşına yakın bir adamla yasa ne bileyim. Kesinlikle katlanilacak bir durum değil.Oturma izni ile kalmaz ve iş yeri de açacaktır ayrıca banka hesabına da yüklü bir miktar para, son model araba, ev v.s
Bu şekilde evlilik yapanların çoğu anlaşmalı evlilik zaten ve bana kalırsa da değmez ancak kendilerince kısa yoldan zengin olmanın yolunu bulmuş oluyorlar.
Yani tamam bunlar için dişini sıkacagin durumlar olabilir de bu teyzemize sıkılmaz dis. Bu benim düşüncem tabii. Kadıncagizi kinadigimdan değil ama torun torba seveceği yaşta torunundan küçük adamla sevgili olması midenin kaldırabileceği bir durum degil. Aşk yasayabilirsin elbet ama en azından yaşına yakın bir adamla yasa ne bileyim. Kesinlikle katlanilacak bir durum değil.