22 yaşındaki Suriyeli 75 yaşındaki kadınla evlendi.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
İngiltere’de 22 yaşındaki Suriyeli 75 yaşındaki İngiliz kadınla evlendi.”çok mutluyuz”ifadelerine değindi..
33E3E52F-5879-4E2A-ABAA-E21F0AE25989.jpeg

Nasıl mutlu olmasın, yalnız teyzenin elbisesi çok güzel.
Mutluluklar dilerim, aşk engel tanımaz.. sevipte kavuşamayan kişiler üzgün.

Genç olan hem İngiliz vatandaşı olacak hem de iyi bir servete konup başka kadınlarla güzelce harcayacaktır ve kadıncağız da servetini bırakacak birini bulduğu için mutludur.:)

Bu tarz çok evlilik var ve beni artık hiç şaşırtmıyor. Yazın Antalya sahillerinde, yaşı kaç olursa olsun zengin kadın avına çıkan çok sayıda erkek var ne yazık ki.

EC8E2854-157B-436D-8B6B-E8DAA08C9C4D.jpegBalayını Türkiye’de kutlayacağız bakışı..

O nasıl vücut sarkması lan.

22 yaşa bak. bu herif 22 yaşındaysa bütün "olduğundan büyük gösteriyorsun" yakıştırmaları iptal.

Tamam İngiltere oturumu ama şimdi oturum için bu hanım ablamizla evlenmeye değer mi?

Bence değmez.

canım egeme sevgimle geldiğim gibi ingiltereme de şerefimle giderim..

Tamam İngiltere oturumu ama şimdi oturum için bu hanım ablamizla evlenmeye değer mi?

Bence değmez.

Oturma izni ile kalmaz ve iş yeri de açacaktır ayrıca banka hesabına da yüklü bir miktar para, son model araba, ev v.s
Bu şekilde evlilik yapanların çoğu anlaşmalı evlilik zaten ve bana kalırsa da değmez ancak kendilerince kısa yoldan zengin olmanın yolunu bulmuş oluyorlar.

Ayyy....buruşuk muşamba
erkeğe bişi demiyorum xd

Oturma izni ile kalmaz ve iş yeri de açacaktır ayrıca banka hesabına da yüklü bir miktar para, son model araba, ev v.s
Bu şekilde evlilik yapanların çoğu anlaşmalı evlilik zaten ve bana kalırsa da değmez ancak kendilerince kısa yoldan zengin olmanın yolunu bulmuş oluyorlar.
Yani tamam bunlar için dişini sıkacagin durumlar olabilir de bu teyzemize sıkılmaz dis. Bu benim düşüncem tabii. Kadıncagizi kinadigimdan değil ama torun torba seveceği yaşta torunundan küçük adamla sevgili olması midenin kaldırabileceği bir durum degil. Aşk yasayabilirsin elbet ama en azından yaşına yakın bir adamla yasa ne bileyim. Kesinlikle katlanilacak bir durum değil.

Yani tamam bunlar için dişini sıkacagin durumlar olabilir de bu teyzemize sıkılmaz dis. Bu benim düşüncem tabii. Kadıncagizi kinadigimdan değil ama torun torba seveceği yaşta torunundan küçük adamla sevgili olması midenin kaldırabileceği bir durum degil. Aşk yasayabilirsin elbet ama en azından yaşına yakın bir adamla yasa ne bileyim. Kesinlikle katlanilacak bir durum değil.

Haklısın ve bu kadar yaş farkının olumlu bir tarafı olamaz kaldı ki erkek yaşça büyük olsa ve kadın küçük olsa da yine aynı sorun geçerli.
Katlanamıyorlar aslında ancak paranın etkisi ile kendilerini kandırıyorlar sadece...

Geri