22 ağustos 2016 gecesi yaşanan uykusuzluk

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Bugün çokça gördüğüm şey.

tanim: çileden çıkartan gece.
gecenin basinda cok uykum vardi. dun sadece 3 saat uyuyabildim. bu geceden ogleden sonraya kadar yatmayi planliyordum ama olmadi. uyuyamiyorum. hala uyuyamadim. ısin garip yani 4 tane birbiriyle alakasiz, tamamen farkli sehirlerde yasayan kizli erkekli arkadaslarimda uyuyamamislar. ara ara yazistik konustuk. beni acik gördü biri yazdi, napiyosun diyorum, uyuyamiyorum diyor. digerine ben yazdim. uyuyamiyorum diyor. dün dolunay vardi. bugun hava kapaliydi goremedim ama ondan mi bilmiyorum baya baya uyuyamiyoruz.*

Bende 3 gibi uyudum ama nedense böyle bir şey okudum bir kaç kere.

Anında uyudum ya yastığa kafamı koyduğum gibi :sırıt:

Bu insanlar iyi değil la. Yani biri kalkıp" şu tarihte yaşanılan baş ağrısı" diye bir entry girse ardından 1000-2000 kişi benimde ağrıdı şöyle ağrıdı böyle ağrıdı falan diye yazar. Ayrıca bu aralar nem çokluğu var uykusuzluk yaşandıysa da paranormal değil gayet normal bir şeydir. Ha ben hep uykusuzluk çekiyorum o ayrı 22 ağustos uykusuzlarına eklenebilirim.p

Ben de uykusuzdum. Bugünü özel kılan nedir yani? Anlam veremedim. Uykusuzluk psikolojiktir. Canın sıkkındır vs uyuyamayabilirsin. Nesi anormal çözemedim.

Konuyu Toplam 500 Üye okuyor.
Konu ziyaretinde de anormal bir şeyler var.

Ben uykusuz değildim isim vardı gec yatmak zorunda kaldım.. Sabaha karşı uyandığımda da başım agriyordu onu da gec yatmama bağlamıştım..

Cidden uyuyamadım ben de tv odasına geri döndüm uyku tutmayınca 5-6 gibi uyudum sabah

Bende doğru düzgün uyuyamadım ama sebebi gündüz geç uyanmamdan kaynaklanıyordur..
Yarın biri çıkıp 23 ağustosta yaşanan uykusuzluk problemi dese yine hit olur..

Yerimi yadırgadım ben o yüzden uyuyamıyorum.
Evimi özledimm.

BEn her türlü uyurum yatak gösterin Günün tarihi olan başlıklarda hit çok olur genelde çoğunluğuda bot diye biliyorum

Yastığıma başımı koyar koymaz uyudum, sabahta hiç uyanmak istemedim hatta :T:
Ama işe geldiğimde bende duydum aynısını herkeşler 3e 4e kadar uyuyamamış :d

20 agustostan beri uykusuzluk çekiyorum milletce kafayı yedik geçmiş olsun. Sürü psikolojisinin gözünü seveyim.

Radyasyon deneyi yapılmış o yüzden uyuyamamışız resmen kobay olarak kullanıldık geçmiş olsun..

Geri