&&&

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde sevgilisinden ayrılan arkadaşı teselli ederken söylenir yada terk edilen erkeğin eski sevgilisine ettiği hakarettir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlıktan yoksunluktur.

Ne zaman duysam karnım acıkır ..

Eski sevgili tarafından reddedilen erkekler söyler :) Kedi uzanamadığı ete mundar dermiş misali

Bir erkeğin ne kadar serefli (!) haysiyetli (!) onurlu (!) olduğunu gösteren detaylardır. Bana hep şu sözü hatırlatır:
"Erkek olmak doğuştan gelen alın yazısı olsa da, adam olmak her erkeğe nasip olmuyor."

Bi kaşarla çıkan erkeğe de ne denir adını siz koyun =)))

bu sözü söyleyen erkeğin karakterini koyduğu andırrr pardonn karaktersizliğini ... bir insan ne kadar kaşar olursa olsun kii büyük ihtimal bu sadece o kişinin çamurudur hayatında bulundurmuşsan arkasından konuşmanın karaktersizliğidir

Demekki o erkekte kasar seviyordu, fareyi kasar cezbetti.:dusun:

Bir erkeğin ne kadar serefli (!) haysiyetli (!) onurlu (!) olduğunu gösteren detaylardır. Bana hep şu sözü hatırlatır:
"Erkek olmak doğuştan gelen alın yazısı olsa da, adam olmak her erkeğe nasip olmuyor."

Yorum süper.

Kasar = O..spu nun biraz daha yumusatilmisi
Bknz.

Yollu, Motor, kevase, .... vs.

söylenmez öyle laf yaa, şöyle bir şey var yanış anlaşılmasın kaşar kelimesini erkekten çok bayan kullanıyor abi yani benım bayan arkadaşlarım var iş yerinden normalde onlarda kullanıyor kıza bak aynı kaşar dıyolar bayanlar daha çok kullanıyor dıyorum bu kelimeyi ve konudan çıkıyorum :)

Gezerken tozarken öyle demiyordun ama. Acaba sen adam mısın diye sorarlar insana.

Bir erkeğin kendine edebileceği en güzel hakaretlerdendir bence :honk:

Olum sana zaten normal bi kızın bakma ihtimali yok.
O derece b.ksun deyip geçeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri