21 yaşındaki damadın 47 yaşındaki kayınvalidesini hamile bıraktığı iddia edilmişti

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
1744709095549-damatkaynanaaa.jpg

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, ATV'de yayınlanan ve 21 yaşındaki damadın 47 yaşındaki kayınvalidesini hamile bıraktığı iddiasına yer verilen Esra Erol'da programıyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

Kayseri'nin Develi ilçesinde yaşayan Dilek Şahin, nişanlısı ve annesinin birlikte kaçtığı iddiasıyla Esra Erol'a başvurdu. İddiaya göre; 21 yaşındaki Cuma Doğan, engelli raporu bulunan Dilek Şahin ile nişanlandıktan sonra kayınvalidesi Güldane Şahin'in evine sık gitmeye başladı ve samimiyeti ilerletti. 21 yaşındaki Cuma’nın, 47 yaşındaki kayınvalidesiyle yasak ilişki yaşadığı ve kadının bu ilişkiden hamile kaldığı öne sürüldü.

1744708619277-cumaguldane-2.jpeg

"Nişanlımdan korkuyorum"​

Güldane ile Cuma'nın uygunsuz anlarına tanık olan Dilek Şahin ise katıldığı canlı yayında annesi ve nişanlısı tarafından şiddet gördüğünü açıkladı. Ancak babasına söylerlerse kendisini öldürüp intihar süsü vereceklerini söylediklerini dile getirdi. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Dilek, "Nişanlım çok acımasız biri, ondan gerçekten korkuyorum" dedi.

Cuma Doğan ise Esra Erol'un "Utanmıyor musun? Siz ar duygunuzu kaybetmişsiniz" diyerek tepki göstermesine, "Neden utanıyım ki? Utanmıyorum, utanacak bir şey yok" yanıtını verdi.

1744708635128-cumaguldane-1.jpeg

RTÜK inceleme başlattı​

Programdaki iddialar, hızla sosyal medyanın da gündemine otururken, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), söz konusu yayınla ilgili inceleme başlattı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” programına ilişkin kamuoyunda gündeme gelen yayın hakkında inceleme başlatılmış olup, gerekli işlemler ivedilikle gerçekleştirilecektir. Yayıncı kuruluşlarımızın özellikle aile yapısı, çocukların korunması ve toplumsal değerler konusunda daha hassas ve sorumlu davranmaları gerektiğini, bu tür programlar ile ilgili almış olduğumuz “İlke Kararları”nı bir kez daha önemle hatırlatırız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İnşallah bu programlar kalkar kim ne halt yiyorsa fenomen oluyor bu nedir ya

Daha dün arkadaşla konuşurken bana şey diyo.. Mügeyi Esrayı izlemiyorsun ki üzerine konuşalım… Allasen ben şunun nesini izleyip konuşayım… direkt kusmuk…

İzlemeyin…. Biz izliyoz… size ne…
#mugemedokunma
Belki de yalnız yaşıyorsun bilemiyorum tabi ama gerçekten aile içinde çoluk çocuk hep beraber oturup izlenecek programlar değiller aile büyüklerinin olduğu bir ortamda oturup izlemeye utanırım

Son düzenleme:
Belki de yalnız yaşıyorsun bilemiyorum tabi ama gerçekten aile içinde hep çoluk çocuk hep beraber oturup izlenecek programlar değiller aile büyüklerinin olduğu bir ortamda oturup izlemeye utanırım
Ben çoluk çocuğumla izliyorum ya Müge anlı izlemeden benim velet saniye geçiremiyor şahsen… büyük hayranı… kahvaltıya oturamıyoruz onsuz..

İvedik ne demek ya bana durak ismini anımsatıyor sadece

Toplumdaki saçma sapanlıkları cımbızla seçip hergün gözümüze gözümüze sokuyorlar.
İnsanlar zannediyor ki bütün ülke böyle yoldan sapmış, herde aldatma ve ahlaksızlık kol geziyor. Toplumda negatif algı oluşuyor böylece hayata karşı, ruhsal dengesi bozuluyor insanların. Hep kötü hep kötü şeyler izliyoruz. Ana haber bültenleride ısrarla aynısını yapıyor.

Palu serisini izlemeyen de ne bilim...
Zamanla millet film gibi izliyor zaten. Olaylara karşı bağışıklık kazanıyor sunuz mesela
Programı izlemiyorum ama izlemesende her yerde karşına çıkıyor. Ve programın durdurulması sadece paspas altına süpürmek olucaktır. Bu olayların var olmasını engelleyecek bir hamle olmaz. Mesela W olaydan slasher bir film gibi bahsetmiş.
Bu programlar kapansın diyosunuz ama..
Siz yatın kalkın bunları izlediğinize şükür edin. 90`lar da sıcağı sıcağına programlarından cinayet görüntüleri daha açık bir şekil de sunulurdu. Ceset ile olay yerinden naklen gösterilirdi.
Ayrıca bir çok gerçek kesit bölümü de oradaki olaylardan esinlenerek kurgulanıyordu.
Ulan biz zamanında öldürülen iki çocuğun cesetinin yok edilmesi için parçalara ayrılıp lahmacun harcına katıldıktan sonra dağıltığının haberini izledik be.

Toplumdaki saçma sapanlıkları cımbızla seçip hergün gözümüze gözümüze sokuyorlar.
İnsanlar zannediyor ki bütün ülke böyle yoldan sapmış, herde aldatma ve ahlaksızlık kol geziyor. Toplumda negatif algı oluşuyor böylece hayata karşı, ruhsal dengesi bozuluyor insanların. Hep kötü hep kötü şeyler izliyoruz. Ana haber bültenleride ısrarla aynısını yapıyor.
A haber ve Atv de herşey güllük gülistanlık oraları izlersen kafa rahat olur. Ekonomiden bahsetmezler mesela.

Zamanla millet film gibi izliyor zaten. Olaylara karşı bağışıklık kazanıyor sunuz mesela
Programı izlemiyorum ama izlemesende her yerde karşına çıkıyor. Ve programın durdurulması sadece paspas altına süpürmek olucaktır. Bu olayların var olmasını engelleyecek bir hamle olmaz. Mesela W olaydan slasher bir film gibi bahsetmiş.
Bu programlar kapansın diyosunuz ama..
Siz yatın kalkın bunları izlediğinize şükür edin. 90`lar da sıcağı sıcağına programlarından cinayet görüntüleri daha açık bir şekil de sunulurdu. Ceset ile olay yerinden naklen gösterilirdi.
Ayrıca bir çok gerçek kesit bölümü de oradaki olaylardan esinlenerek kurgulanıyordu.
Ulan biz zamanında öldürülen iki çocuğun cesetinin yok edilmesi için parçalara ayrılıp lahmacun harcına katıldıktan sonra dağıltığının haberini izledik be.
Ama bu tur programlari izlyerek ogreniyoruz. Muge izleyeli asla ve asla cocuklari kimseye emanet edilmemesi gerektigini ogrendim. Herkes gozumde potansiyel suclu olmaya basladi

Bu pislikler yüzünden yeğenlerimi sevemez oldum. Biri yanlış kurgulayıp polisi arar endişesi yaşıyorum.

• Alkış
Tepkiler: ne
Ama bu tur programlari izlyerek ogreniyoruz. Muge izleyeli asla ve asla cocuklari kimseye emanet edilmemesi gerektigini ogrendim. Herkes gozumde potansiyel suclu olmaya basladi
Evet ben de onu söylüyorum. Örneğin artık gazete okuyan sayısı neredeyse azaldı. 3. sayfa haberlerinden öğrenmek neredeyse imkansız.
Öte yandan , toplum da zaten kabul gören bir içerik. He tabi programların formatı tartışılır , bazı şeyler biraz izlenme kasmak ile de alakalı ama taş gediğine oturduğu sürece insan yozlaştırdığını zannetmiyorum. Palu ailesini izlemesi lazım insanların , zamanında biz nasıl derekızık cinayetinin 20 yıl sonra çözüldüğünü izlediysek. Bunlar bu ülkenin yaşanan gerçekleri. Göz ardı edilemez şeyler.
Ziyadesi ile taştaş geçilen ve amatör yapım olan gerçek kesit de bile jenerik kısmı olarak toplumsal bir mesaj vardır , şimdiki yapımlar da bu yok. Şöyle söyler;
"Şimdi size sunacağımız olay gerçek hayattan alınmış bir kesittir. Hikayemiz gerçeklere aynen uygundur. Masum kişileri ve onların kişilik haklarını korumak amacıyla bazı isimler ve mekanlar değiştirilmiştir. Bu yapım da amacımız toplumumuzu oluşturan değişik katmanlardan gerçek kesitler sunmaktır. İzleyeceğiniz olayların tümü bu ülke de , bizim ülkemiz de bizim insanlarımızın başından geçmiştir. Gerçek kesitlerini sunduğumuz olayların her an etrafımızda oluşması , hatta bizzat bizlerin başına gelmesi her an söz konusudur. Bu olayların gerçek kahramanları halen aramızda bulunmaktadır. Daha mutlu bir yaşam için bu olaylardan doğru sonuçlar çıkartıp toplumsal ilişkilerimizi ve kişisel davranışlarımızı düzenlemek hepimizin görevidir."

• Beğen
Tepkiler: W
Kızın durumunu da kullanmışlar maalesef, yaşadıklarının bile farkında değil. Yazık.

Evet ben de onu söylüyorum. Örneğin artık gazete okuyan sayısı neredeyse azaldı. 3. sayfa haberlerinden öğrenmek neredeyse imkansız.
Öte yandan , toplum da zaten kabul gören bir içerik. He tabi programların formatı tartışılır , bazı şeyler biraz izlenme kasmak ile de alakalı ama taş gediğine oturduğu sürece insan yozlaştırdığını zannetmiyorum. Palu ailesini izlemesi lazım insanların , zamanında biz nasıl derekızık cinayetinin 20 yıl sonra çözüldüğünü izlediysek. Bunlar bu ülkenin yaşanan gerçekleri. Göz ardı edilemez şeyler.
Ziyadesi ile taştaş geçilen ve amatör yapım olan gerçek kesit de bile jenerik kısmı olarak toplumsal bir mesaj vardır , şimdiki yapımlar da bu yok. Şöyle söyler;
"Şimdi size sunacağımız olay gerçek hayattan alınmış bir kesittir. Hikayemiz gerçeklere aynen uygundur. Masum kişileri ve onların kişilik haklarını korumak amacıyla bazı isimler ve mekanlar değiştirilmiştir. Bu yapım da amacımız toplumumuzu oluşturan değişik katmanlardan gerçek kesitler sunmaktır. İzleyeceğiniz olayların tümü bu ülke de , bizim ülkemiz de bizim insanlarımızın başından geçmiştir. Gerçek kesitlerini sunduğumuz olayların her an etrafımızda oluşması , hatta bizzat bizlerin başına gelmesi her an söz konusudur. Bu olayların gerçek kahramanları halen aramızda bulunmaktadır. Daha mutlu bir yaşam için bu olaylardan doğru sonuçlar çıkartıp toplumsal ilişkilerimizi ve kişisel davranışlarımızı düzenlemek hepimizin görevidir."
Bro benim anlamadığım bir nokta var. Eleman 21 yaşında ve nişanlanıyor. Nişanlının annesini hamile bırakana kadar ne yaşamış olabilir bunlar? Muhabbet nasıl oldu da buraya evrilmiş olabilir? 47 yaşında bir kadının 21 yaşındaki çocuktan hamile kalmasına giden süreçte neler olmuş olabilir. İnanılmaz geliyor bana : ddd

Bro benim anlamadığım bir nokta var. Eleman 21 yaşında ve nişanlanıyor. Nişanlının annesini hamile bırakana kadar ne yaşamış olabilir bunlar? Muhabbet nasıl oldu da buraya evrilmiş olabilir? 47 yaşında bir kadının 21 yaşındaki çocuktan hamile kalmasına giden süreçte neler olmuş olabilir. İnanılmaz geliyor bana : ddd
Hacım anlatırım ama böyle ulu orta anlatabileceğim bir süreç değil. Anadolu irfanı bile içinde büyük bir seksüel hezeyan taşır. Mesela şey süreci vardır.
İki tarafın sessizce bakışarak bir anlaşma imzalaması , iki tarafında ne yapacağını bilmediği nasıl bir hamle ile yapacağını bilmemesi gibi
Garip hareketler ile bir birine bişiler anlatmaya çalışmak zorunda bırakır kişileri bu durum , çocuk zeka da hoşlantılarda böyledir. Mevzu da bulunan kızcağız herşey`den habersiz. Annesi muhtemelen nymphomaniac birisi ama kendisi bile farkında değil. Ama kadın çocuğu harekete geçirmek için bir birinin üstüne yatma hareketlerinde bulunmuş. Hani meme olan şu fotoğraf var ya , sen atmıştın sanırım.
Heh o millete komik gelebilir ama kadın bilmeden orada kamasutra yapmış lskdfjlskfdj
Cehaletin yozlaşmasındaki tahribat daha yüksek olur. Neden gtüne buzlu badem sokan kalantorlar haber olmuyorda anadolu irfanı hep gündem de. İşte sebep bu sdlfks
Dostum canlı penis almak için çocuğunu everecek kafa da yaşayan insanlar var , sana inanılmaz gelebilir çünkü bir bilincin var. Etik ve ahlaki değerlerin var.
Onlar ise yalnızca yaşamak zorundalar. Sence hayattan bekledikleri ne olabilir ki daha düzgün yaşamak zorunda hissetsinler?

Geri