21 Aralık

Konu sahibi son olarak 4769 gün önce görüldü
57417.jpg

* Mayalar için kıyamet benim için kuzenimin doğumgünü tarihi.

22 Araliktan bi önceki gün.
20 Araliktan bi sonraki günde olabilir. :p

* mayalı saygı değer bir abimizin tüm dünyaya yaptığı şakanın tarihi

* mayalı pek saygı değer abilerimizden birinin kuyuya attığı taşın tarihi

* mayalı saygı değer bir abimizin hesap kitap yaparken bir iki virgül kaydırması sonucu çıkmış tarih

* inanç maya'sı bozuk saygı değer insan yavrularının inandığı kıyamet tarihi

kizim koparsa sirf aha bu inananlar yuzunden kopar hee ceza niyetine :D
hem kopabilir niye kopmasin kiyamet ansizin gelmicek mi, ama sorun bunu Mayalar dedi diye inananlar..

Aşüre ayında ve cuma günü kopacak.. Ama Allah'ın işi belli olmaz süpriz yapıverir bize gari :zuha:
LaL'm çarpılıyorum gibime geliyo :zuha:

aptal aptal konusma :q

Aşk-! Azam & LaL kıyameti bilmem de ben koptum gariiiii :zuha: o maya'lı eleman varya kesin afyon falan çekmiştir 21.12.2112 yi yanlış hesaplamıştır :haha:

Arkadaş okadar cahil insanlar var ki yenice'yi doldurmuşlar valla. Okadar eminler ki kıyametin kopacağından.Düşünsenize Allah bir ders veriyo.sadece yenice'de kıyamet kopuyo ne koparım bende hee:zuha:

21 Aralık geliyor diye insanların bazı yerlerde panik içinde yaşadığı olay.

Kıyamet kopmasada 2012 ve evresindeki yıllarda dünyada büyük değişiklikler olduğu kesin. zaten mayalar dünyanın sonu dememiş.

Maya takviminin son 5000 yıllık dönemin sonu bir iddiaya göre dünya foton kuşağına girecek ve oradan çıktığında güneş sistemimiz sirius yıldız sistemine yaklaşacak.diğer iddialar marduk'un geleceği, hıristiyan ve müslüman teolojisine göre nihai savaşın olacağı (hıristiyanlara göre bu savaşın sonunda 1000 yıllık barış dönemine girileceği), diğer kehanet ve yeniçağ araştırmacılarıyla yeni çağ teoremine inanan insanlara göre altın çağın açılacağı tarihtir.

Maya'ların, yıldönümünü kutlamaya hazırlandıkları tarih.

Geri