21 aralık geyikleri - maya takvimi geyikleri - 21 aralık sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esas kıyamet

A-l-fojCMAA2W1h.jpg

işte dediğim gibi! 21 aralık'da gökte beliren seda sayan sureti!! arkadaşlar çıplak gözle bakmayın kör olursunuz!

A-l52ZyCEAEdNc1.jpg

"Adamlar 21 Aralık'a inanıp Şirince'ye gitmek için uçak bileti alıyor. Ama gidiş dönüş."

Başka ülkelerde 21 Aralık oldu bile. Sanki Türkiye saatiyle kopuyor kıyamet

Japonya'da şimdi 21 Aralık ahanda s..lar

Bu 21 aralık bi harika dostum. - şirince esnafı

Kıyamet 10 Kasım 1938'de koptu siz hala 21 Aralık 2012 diyin.

Kurtlar Vadisi'nin ana karakteri "Kurşun Geçirmez" Polat Alemdar öldü ve yarın 21 Aralık.

Allah'ım 21 aralık için söylediklerimden dolayı pişmanım affet beni. Tövbe ettim. (Ne olur ne olmaz, eşşeği sağlam kazığa bağlayalım.)

Sen seviyorum dedinde,ben '21 Aralık'ta nasılsa ölecez boşver' mi dedim.

şimdi baktım 21 Aralık'ta hava 2 derece olucakmış. yani kıyamet kopamaz; kıyamet dediğin sıcak olur bi kere.

Yarın 21 Aralık olduğu için iki saat sonra bu soğukta halısaha maçına gideceğim. Hayattan keyif almayı bilmek lazım.

Avustralya 21 Aralık' a girdi hala hepsi yaşıyor...

Avustralya'da şu an 21 Aralık mesela. Alfabetik sıraya göre mi kopacak kıyamet?

21 Aralık için Şirince'ye kaçan insan = Tırsak gibi tırsak. Delikanlı gibi evinde oturup kıyameti bekleyen insan = Flash Tv'de halay başı.

Bize her yagmur ve kar yağdığı zaman 21 Aralık zaten..

21 Aralık'a erken giren Avusturalya'dan, sakin olun sıkıntı yok mesajı geldi... İkna olmayanlar yerel saat üzerinden kıyameti tartışıyor

21 Aralık'ta kıyamet kopmayacak ama sevinmeyin, çünkü siz bu zeka ile çok fazla yaşamazsınız zaten! #ŞirincedeOlanlaraNot

vay arkadaş keşke tüm 21 aralık espirileri burda toplansa arşiv niyetine bir tanede benden olsun((:

532562_519343724766905_185610565_n.jpg

21 aralıkta kıyamet kopsa ''polat alemdar'' yaralı kurtulur :haha::haha:
(en çok güldüklerimden )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri