20'lik diş ağrısına ne iyi gelir?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
saf alkol(eczanelerde var)
hap olarakta largopen antibiotik

ben o ağrıyı dönem dönem çekiyorum ama o lanet diş hala çıkmıyor
hiç birşeyde fayda etmiyor o ağrıya :T:

Eczaneye gidene kadar karanfil koy bakalım belki diner

largopen iyi gelir dişe ama ağrı çok ise saf alkol alıp pamukla bastırman olucak
kesin tedavi olarak bu.

abi başım ağrıyor bi kere
yutkunurken acıyo yemek yerken acıyo ne lanet birşey yahu hayattan soğudum 1 günde resmen :nee:

eczaneye bi gideyim bakalım onlar ne diyecek

dostum largopen ordaki iltihabı kurutmak için bir yere kadar onun için saf alkol dedim biseyin kalmıcak bi iki kere pamukla bastıktan sonra senin bas ağrında var aferin fort alabilirsin.

- güncel -

saat 12 civarı içtim, şu an iyi.
yine dokununca ağrıyor ama uyuşmuş gibi ağrıyı hissetmiyorum.

öneride bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Sende dokunma dişine :T: zorun ne yani :p

Geçmiş olsun.

disinin uzerine buz koyabilirsin ya da sirkeli su ile agzini calkalayabilirsin. karanfil yagini da deneyebilirsin. pamukla disinin uzerine koyunca bi yarim saat kadar idare ediyo;p
bunlar gecici cozum tabi, hepsini donusumlu olarak uygula sen, 3-4 gune gecer zaten:D
gecmis olsun

Gecmis olsun. Cok zordur onun agrisini cekmek. Nacizane tavsiyem dislerin cikmadan disciye gidip cektirmen. Sonra ben gibi cenende deprem oluyor hissine kapilirsin. Dis cikinca cektirmesi facia bisey.
Umarim o asamalara gelmez seninkiler. : )

Gecmis olsun. Cok zordur onun agrisini cekmek. Nacizane tavsiyem dislerin cikmadan disciye gidip cektirmen. Sonra ben gibi cenende deprem oluyor hissine kapilirsin. Dis cikinca cektirmesi facia bisey.
Umarim o asamalara gelmez seninkiler. : )

diş çektirmek hoşlanmadığım birşey. kaldı ki benim dişim de nasıl diyeyim, diş etimin içinde gibi. oyukluk var ve sadece oyuğun içinde bir kısmı var. sadece tırnaklarımla hissedebiliyorum dişi. largopen iyi geldi bugün 3. kez içicem 1-2 saat sonra.

Apranax_Fort_550_mg_20_tablet.png

ilaç kullanmak istenmiyorsa geçici çözüm olarak karanfil yada kekik yağı iyi geliyor.
uyuşturuyor , denedim onayladım.

Geri