:(

Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü
bugün geçmek bilmeyen çarpıntı var kalbimde ölüm bizler için hakkınızı helal edin bir şey olursa

helal olsun olsunda deme öyle ölüm falan hastane var doktor var Allah bilir aklına kötü şeyler getirme

Geçmiş olsun deme öyle şeyler bi gitseydin acile keşke

Çoğu çarpıntı riskli değildir, çarpıntıya sebep olacak birçok şey var. Gün boyu çarpıntın devam ettiyse derhal Doktor'a başvur.

tiroidin hızlı çalışıyordur ondandır benim sürekli oluyor ondan endişelenme kolunda agrı kalbinde batmalar olursa ozaman endişelen birde endokrin bakıyor galiba oraya git tiroid bezlerini kontrol ettir guatr olabilir çarpıntı devam ederse.

Kalp çarpıntısından ölünseydi ben şuan çoktan ölmüştüm.
Eğer kalp rahatsızlığın yok ise korkma ama ihmalde etme, bir gözük.

yorgunluktan sanırım uyuyamıyorumda kafamı dağıtayım dedim unuturum belki bide cola cok içtim bir kaç gündür sanırım onunda etkisi var sağolun arkadaşlar

Geçmiş olsun. Çarpıntı değildir o gögüs sıkışmasıdır arada bibanada oluyo. Ama tabi hastaneye gitmende yarar var .

Sinir stres kaynaklıdır .
Sürekli olarak devam ediyorsa ozaman sıkıntı .
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun :( eğer devam ederse yarında bence bi doktora görün

ALLAH acil şifalar versin...
Geçmiş olsun...
[DR]'u ihmal etme derim

benı falanmı gordunkı kalbın neden carpiyor bu kadar hızlı ;D

Geçmiş olsun. Rabbim acil şifa verir inşAllah

Kalp icin omega 3 hapi tavsiye ederim.bu haplarin faydasini cok gormusumdur.ama iyisini al derim.

ölsende burdaki herkes bişey yazarda kimse kimsenın hatrına sormaz dostum ya gecmıs olsun ^^ gerçek hayattada ole gercekcı olmak gerekırse ölenle ölünmüyor ölsende kimse zıyaretıne gelmez zaten 1-2 gun ağlar gider aman salla burdada ayy canımın ıcı derler sonra ölsende iiki ölmüş dicek kişiler tanıorum neyse kimseden beklenti olmasın ne bılım dostluk fılan saçma insanlarla dolu bura zaten ^^

Geri