2035 yılında bizi neler bekliyor?

Konu sahibi son olarak 1666 gün önce görüldü
2035'te dünyada hangi büyük nehirler kuruyacak; kaç milyar insan göç edecek? Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Konuyla alakalı Prof. Dr. Ali Demirsoyun anlatımları epey korkutucu.

Ben daha çok 2023 u merak ediyorum
çok reklamı yapıldı görcez

Dünya genelinde kontrolsüz bir nüfus artışı var fakat çok iyi bilindiği üzere, mevcut kaynaklar bu kadar insan nüfusunu besleyecek durumda değil ve her geçen gün açlıktan ölen insan sayısı ya da yoksulluk sebebi ile suça karışanların oranı artmaya başladı.

Doğaya verilen zarar ve buna bağlı iklim değişikliklerinin önüne geçilemezse küresel ısınmanın da önü kesilemeyecek, kaçınılmaz son olarak da Dünya cehenneme dönecek demektir. Bu konuda hem bireysel bilinçlenme şart olduğu gibi ülke bazında da önlemler alınması gerekiyor.

Sevgili Cigdem'in vurguladığı "Su Savaşları" kaçınılmaz fakat 2050 civarı yaşanacağı tahmin ediliyor çünkü şu an Dünya üzerinde temiz suya ulaşamayan insanlar ve buna bağlı hastalıkların yarattığı ölümler zaten yaşanmakta fakat ilerleyen dönemde su neredeyse hiç bulunamayacak.

Tüketim çılgınlığının önü kesilemez ve ihtiyaç harici kullanımlar bilinçli bir şekilde sınırlanmazsa en fazla 2100 ki o da o da en iyimser tahmin yoksa bilimsel verilere göre 2050 ve sonrası hayal gibi görünüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ndkJ99p2RzU

takribi 2033 gibi uhrevi hayata göç etmeyi düşünüyorum
inşallah orda da türkiye yoktur

Geri