kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Türkiye'nin hamlelerini takip edenler Elbette ki biliyordur. Sanayi ve Teknoloji bakanı bugün yaptı açıklamada 2027'de ay misyonumuzu kendi roketimiz ve yörünge Taşıyıcı mız ile gerçekleştireceğiz dedi. Yerli uçağımızın tekerlerine bile soba borusu diyenler bu konuda neler diyecekler Tahmin edebiliyorum🤣 Kesin, iftarı fazla kaçırmış diyecekler hahaha.
Peki madem konuşuldu Ben size iki soru sorayım Ay'a ilk adım atış ne zamandı? İkincisi de şu olsun, bu gelişmeden sonra bir daha neden 1972'den bu tarafa adım atılmadı? Hadi mutlaka bilmediğim vardır da, mutlaka Siz çok daha iyisini biliyorsunuzdur, Neden böyle bir girişimde bulunulmadı.? Önce bunu cevaplayın sonra bir sorum daha var.
Peki madem konuşuldu Ben size iki soru sorayım Ay'a ilk adım atış ne zamandı? İkincisi de şu olsun, bu gelişmeden sonra bir daha neden 1972'den bu tarafa adım atılmadı? Hadi mutlaka bilmediğim vardır da, mutlaka Siz çok daha iyisini biliyorsunuzdur, Neden böyle bir girişimde bulunulmadı.? Önce bunu cevaplayın sonra bir sorum daha var.