2027’de ay misyonu.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Türkiye'nin hamlelerini takip edenler Elbette ki biliyordur. Sanayi ve Teknoloji bakanı bugün yaptı açıklamada 2027'de ay misyonumuzu kendi roketimiz ve yörünge Taşıyıcı mız ile gerçekleştireceğiz dedi. Yerli uçağımızın tekerlerine bile soba borusu diyenler bu konuda neler diyecekler Tahmin edebiliyorum🤣 Kesin, iftarı fazla kaçırmış diyecekler hahaha.

Peki madem konuşuldu Ben size iki soru sorayım Ay'a ilk adım atış ne zamandı? İkincisi de şu olsun, bu gelişmeden sonra bir daha neden 1972'den bu tarafa adım atılmadı? Hadi mutlaka bilmediğim vardır da, mutlaka Siz çok daha iyisini biliyorsunuzdur, Neden böyle bir girişimde bulunulmadı.? Önce bunu cevaplayın sonra bir sorum daha var.

Bu hedef ve giderlerime giden yolları da belirledim ve seçtim.

Sen galiba taşlanmak istiyorsun öyle mi🤣
Atatürk'e dil uzattığın için şimdi yaşayacaklarından ben sorumlu değilim🤣 Keşke bana sorsaydın Neler yapmayı düşünüyorsun diye.

İlk taşı günahsız olan atacaksa olur.
Bırak hedef saptırmayı şimdi.
Şimdi tokat gibi cevaplar gelir ama korkuyorum sen, size tokat atana diğer yanağınızı da dönün dersin🤣🤣

Peki anlatayım

1- Eger Dünya üzerinde bir millet olarak varlığımızı sürdürmek ve gelişimimizi tamamlamak istiyorsak ilk önce birbirinizi sevmeli, birbirimizi tutmalıyız. Yani milli dayanışmayı en güçlü hale getirmemiz gerekiyor.

2- milli bütünlüğümüzü saldırdıktan sonra yapmamız gereken önemli bir unsur da hedefler belirlemektir.

3z belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için milli kültürümüz kimliğimiz ve ahlakımızdan ödün vermeden çalışmamız gerekiyor. Burada önemli unsur ahlak kavramıdır

4- milli birlik ve bütünlüğümüzü yakalamış ve bir amaç için Birleşmiş ahlaklı bir yürüyüşe çıktıysak, kesinlikle doğmalara değil bilimin Yollarına başvurarak ilerlemeyi Hedef almalıyız.

5-Ilmi yöntemlerle ilerlerken bir yandan da Sanayi ve teknolojiyi eş zamanlı ilerletmeliyiz.

6- bilim ve sanayiyi ilerletmeye çalışırken kesinlikle ve kesinlikle bir ülkenin ayakta durmasını en büyük desteklerinden birisi olan tarımı köylerimizi unutmamamız gerekiyor.

7- teknoloji Sanayi bilim ve kültür alanında gelişim gösterirken bunun yansımalarını köylerimizin kalkınması ile destekleyeceğiz elbette. Kalkınan özgürlüğüne kavuşan insanlar belli bir şahsiyet sahibi olur Bunun desteklenmesi gerekiyor

8- yapılan hamleler ve atılımlarla toplumun gelişmesi Hedef alınmalı

9-Toplumun gelişmesi halkın refaha ulaşması ana Hedef olmalı ve bu tamamen sağlanmalı. Zaten geçimini yakalamış bir halk güzel bir toplum oluşturur.

Savunduklarınız 6 maddenin altısına da ihanet ediyor peki neden tezat içerisindesiniz kamil bey?
Hahaha Ben CHP'den bahsetmiyorum Atatürk'ün belirlediği 6 ok'a ihanet edenler benim çizgim olamaz. Onlarla ilgili yorum yapmamanı tavsiye ediyorum. Başını belaya sokarlar, çamurlardır biraz da hahaha.

Hahaha Ben CHP'den bahsetmiyorum Atatürk'ün belirlediği 6 ok'a ihanet edenler benim çizgim olamaz. Onlarla ilgili yorum yapmamanı tavsiye ediyorum. Başını belaya sokarlar, çamurlardır biraz da hahaha.
Çamur severim şekillendirirsen güzel şeyler ortaya çıkar kamil bey.
Chplilerle alıp veremediğiniz nedir?
Her neyse boş verelim onu.Şuan toplumda bulunduğunuz konumdan memnun musunuz?
Bunu dostane bir iç sesiniz olarak soruyorum size.
Bazen bir yere varamayanlar,o yolu yürümüş olanlara hayranlık duyup onlarla gurur duyarlar.
Sizde öyle bir şey olduğunu düşündünüz mü hiç?

Bugün Atatürkçüm diye gezenlere sorsan: %90'ı Müslüman olan bir ülkede Hristiyanlara ait dini günlerin ve bayramların kutlanmasına Ne diyorsunuz? desen, sana hiç utanmadan Atatürk'ü de şahit gösterirler. Yani şunu şunu diyerek Aslında şunu demek istedi diyerek, dünyanın dört bir yanından gemilerle ordularla üzerimize gelip bizi yok etmek öldürmek isteyenlere hoşgörüyü savunurlar.

Çamur severim şekillendirirsen güzel şeyler ortaya çıkar kamil bey.
Chplilerle alıp veremediğiniz nedir?
Her neyse boş verelim onu.Şuan toplumda bulunduğunuz konumdan memnun musunuz?
Bunu dostane bir iç sesiniz olarak soruyorum size.
Bazen bir yere varamayanlar,o yolu yürümüş olanlara hayranlık duyup onlarla gurur duyarlar.
Sizde öyle bir şey olduğunu düşündünüz mü hiç?
Ben şu andaki konumumdan memnunum Bugün kendi tercihim ve seçimlerim. Kimseye de özenmem gıpta etmem.

Ama olmadı.Ben sizdeki yoksunluğu göstermek için cümle içinde Atatürk kelimesini kullandım.
Siz chp diye eleştirmeye başladınız.Oldu mu bu ayrımcılık şimdi.

Geri