2026 FIFA Dünya Kupası

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu dünya kupasında tribünlerde gördüğünüz o güzel kadınlar, futbolcular dahil, orada bulunan tüm insanların egzantrik anları ve çoğu tuhaf bir sürü şey yapay zeka ürünü olduğundan dolayı, yarın bir gün sahaya fırlayan yapay zeka ürünü maymun bile görebilirsiniz.

Fransa milli takımı Paraguay ile yaptığı Dünya kupası savaşından sağ çıktığı için şükretmeli. Böylr çirkef bir takım, böyle çamur bir futbol ve böyle rezil bir hakem görülmedi şu maça kadar. Sarı kart bile göstermedi hiç bir oyuncuya. Elenmeleri iyi oldu.

Ev sahibi ülkelerden Meksika' da maalesef kupaya veda edenler arasına girdi. Favorim Meksika olmasına rağmen Bellingham' ın 2 golü ve de önlediği gol sayesinde aldılar maçı. Bellingham' ın en iyi milli takım performansı olduğunu söyleyebilirim. Meksika turnuvanın renkli takımlardındandı erken veda ettiler maalesef. Norveç İngiltere' yi rahat geçer diye düşünüyorum.

Sambacıların bu kadro ile gelebileceği yer ancak buralar olurdu zaten. Ne Vini' nin sürati ve kıvraklığı ne de Alison' un adı yetmedi. Son çare Neymar' ı sürdü oyuna ama onun da milli takım jübilesi oldu maalesef bu yenilgi. Norveç çok iyi oynuyor takımda şahsi oynayan oyuncu yok, Halland' a gol attırma gibi bir çabaları yok ona rağmen 7 golü var. İngilizler' e hiç acımazlar.

Turnuvanın en sıkıcı maçıydı. Ronaldo' yu biraz daha izlemek için Portekiz tur atlasın istedim maçı izlerken ama ondan da bi beklentim yoktu açıkçası. İspanya da Portekiz de hakketmedi.

İspanya tüm zamanların en kötü kadrosuna sahip bence. Yamal dışında tırt. Portekiz kağıt üzerinde çok daha güçlüydü. Ronaldo'nun güç zehirlenmesine yenik düştüler maalesef.

Ev sahibi ülkelerden Meksika' da maalesef kupaya veda edenler arasına girdi. Favorim Meksika olmasına rağmen Bellingham' ın 2 golü ve de önlediği gol sayesinde aldılar maçı. Bellingham' ın en iyi milli takım performansı olduğunu söyleyebilirim. Meksika turnuvanın renkli takımlardındandı erken veda ettiler maalesef. Norveç İngiltere' yi rahat geçer diye düşünüyorum.

Sambacıların bu kadro ile gelebileceği yer ancak buralar olurdu zaten. Ne Vini' nin sürati ve kıvraklığı ne de Alison' un adı yetmedi. Son çare Neymar' ı sürdü oyuna ama onun da milli takım jübilesi oldu maalesef bu yenilgi. Norveç çok iyi oynuyor takımda şahsi oynayan oyuncu yok, Halland' a gol attırma gibi bir çabaları yok ona rağmen 7 golü var. İngilizler' e hiç acımazlar.
Meksika konusunda katılıyorum. Çok yazık oldu. Çok atak göze hitap eden futbol oynuyorlardı. Muhtemelen de altın jenerasyon dönemleriydi, çok tanımasam da takımı. İngiltere futbol oynamıyor. Bireysel yeteneklerle bişeyler yapamaya çalışıyor, ve bu maçta da dediğin gibi nefret ettiğim Bellingham öne çıktı fazlasıyla.

Norveç benim favorim turnuvada. Umarım kazanacaklar İngiltere karşısında.

Meksika konusunda katılıyorum. Çok yazık oldu. Çok atak göze hitap eden futbol oynuyorlardı. Muhtemelen de altın jenerasyon dönemleriydi, çok tanımasam da takımı. İngiltere futbol oynamıyor. Bireysel yeteneklerle bişeyler yapamaya çalışıyor, ve bu maçta da dediğin gibi nefret ettiğim Bellingham öne çıktı fazlasıyla.

Norveç benim favorim turnuvada. Umarım kazanacaklar İngiltere karşısında.
Norveç her anlamda rengi oldu turnuvanın ve benimde favorilerimden.
Kutlama ritüelleri özellikle her turnuvada hatırlanacak mutlaka.

Helal olsun Belçikaya 👏👏👏

ABD - Belçika maçının özetini şimdi izledim.
O kadar iyi olmuş ki Belçika'nın kazanması. Süper

Trump ile Kel turnuvayı rezil etse de
Soccer değil futbol kazandı.

Portekiz’den Arjantin çıkmaz. Messi, Ronaldo kapışması imkansızdı bu noktada.
Zevksiz maçı bir anlık savunma hatasıyla vasat İspanya kazandı.

Norveç beklediğim rengi katıyor organizasyona.
Fas ile beraber sürpriz yapma olasılıkları var bakalım. Birine Fransa, diğerine İngiltere düştü.
Arjantin’e de Mısır düştü. Kura şansı(!)

Su molalarında güzel şeyler de oluyormuş

Kupanın üç devi yok Brezilya, Almanya ve İtalya yıllardır yok.

Geri