2026 FIFA Dünya Kupası

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
meksika'yı en son giovani dos santos forma giyerken izlemiştim. diri takım, güzel maç oluyor. turnuva güzel başladı.
Güzel mi maç oluyor… Meksika övgülerine kısmen hak veriyorum da

Maç vasat. Güney afrika 1-0 geride ama napacağını zerre bilmeden rastgele oynuyor gibi. Baskı/pres hiçbir şey yok. Sağ kanada uzun top sıkıyorlar sadece.

Güney Afrika 0 çeker. Gidip vuvuzela üflesinler top onlarlık iş değil.

Güzel mi maç oluyor… Meksika övgülerine kısmen hak veriyorum da

Maç vasat. Güney afrika 1-0 geride ama napacağını zerre bilmeden rastgele oynuyor gibi. Baskı/pres hiçbir şey yok. Sağ kanada uzun top sıkıyorlar sadece.

Güney Afrika 0 çeker. Gidip vuvuzela üflesinler top onlarlık iş değil.
meksika gole kadar güzeldi. ben ilk yarı bir iki tane daha atar dedim ama gol sonrası rölantiye aldılar. istese çok rahat atarlar güney afrika'ya.

ABD'nin almadığı hakemi UEFA, Süper Kupa'ya görevlendirmiş.
Hakem Somali'li.
Değişik işler oluyor.

Ali Ece sıkıcı maç yazmıştı, 98 açılış maçı güzeldi demişti
Başka sayfada bunu görmek:

Açılışları son şampiyon yapar geleneği de bozuldu.

2026 Dünya Kupası kapsamında 20 yıllık bilgisayar masamın köşesini kendime servant yapmaya başladım. Türkiye A Milli Takımı parçalarım inşallah ilk maça yetişecek. İlk maça yetişmese dahi, Allah'ın izniyle en az çeyrek final göreceğimiz için gün geçtikçe daha keyifli bir köşe oluşturacağım.

Maç TRT'de izlenir. Maç izlerken EFES PİLSEN içilir. En güzel maçlar Mastor Birahanesi'nde yaşanır.

Sabah biraları ve Dünya Kupası maçları, harika.

WhatsApp Image 2026-06-11 at 23.17.57.jpeg

Jimenez daha ölmedim dedi. Jimenez demek, Meksika demek benim için. Seviyorum Chicaritoları (:

Meksika tribünlerinin oyuna girsin diye tempo tuttuğu Mora, İspanyol El Pais gazetesine göre umut vadeden 5 oyuncu arasında

Son düzenleme:
Gimenez daha ölmedim dedi. Gimenez demek, Meksika demek benim için. Seviyorum Chicaritoları (:

Meksika tribünlerinin oyuna girsin diye tempo tuttuğu Mora, İspanyol El Pais gazetesine göre umut vadeden 5 oyuncu arasında

ahah Ali Ece beni takip ediyor

Sanchez'e yaşım yetmiyor yoksa onu da bilirdim (:

Dünya Kupası üçüncü kez Meksika'daymış ya
Vay anasınıııı
Genel kültüre ekleyelim bu bilgiyi

Geri