2025 benim için çok güzel bir yıl oldu. İkinci ayında sürpriz yumurtamla tanıştım. Onun kalp atışlarını duyduğum an bütün kaygılarım sessizleşti, sadece karnımdaki minik emanete odaklandım. 2025 yılı çok dua ettiğim, çok güldüğüm, hormonlar sebebiyle çok ağladığım, çok okuduğum, çok film-dizi seyrettiğim bir yıl oldu. Çok sergi gezdim, çok güzel şarkılar dinledim. Kendimi ne iyi hissettiriyorsa onunla iştigal ettim. Bir Zeynebi geride bıraktım, yeni bir Zeyneple tanıştım. Kendimi yeniden inşa ettiğim bir sürece girdim çünkü yaşadığım şey hiçbir şeye benzemeyen bir deneyimmiş. Kızımla tanıştığım andan itibaren kendimin de değişik versiyonlarıyla tanıştım. Daha cüretkar, daha korkak, daha komik, daha hassas, daha gamsız, daha mutlu, daha kaygılı, daha inançlı. Bilemiyorum 2025 benim ömrüme damga vuran mutlu ve duygulu bir yıl oldu. Bir düğme burunla tanıştım. Ayrıca çok iyi bir eş seçimi yaptığımı da bir kez daha anladım. Çekirdek ailemi çok seviyorum, inşallah her senem bundan daha iyi geçer. Allah sevdiklerimi yanı başımdan eksik etmesin. Herkesin gönlünce olsun.