2024 Yeryüzü Güzeli (Miss Earth) Avustralyalı Jessica Lane oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2024 Miss Earth (Yeryüzü Güzeli) Yarışması’nda birinciliği 22 yaşındaki Jessica Lane elde etti. "Çevre savaşçısı" Jessica Lane, iklim ve çevre sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Çevre ve doğal yaşamın korunması ve insani sorunlara dikkat çekmek amacıyla 2001 yılından bu yana düzenlenen Yeryüzü Güzeli yarışmasında birinci belli oldu.

Filipinler'de düzenlenen yarışmada Avustralyalı "çevre savaşçısı" Jessica Lane, Miss Earth ünvanının sahibi oldu.

Melbourne doğumlu Lane, Filipinler'in Manila kentinde 75 yarışmacıyı geride bırakarak Miss Earth tacını taktı.

Miss Earth yarışması, Queensland'in Sunshine Coast bölgesinde üniversiteye giden 22 yaşındaki yarışmacının ilk güzellik yarışması.

Miss Earth yarışması sayesinde, Jessica Lane tutkuyla bağlı olduğu iklim ve çevre sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

"Doğa ananın sesi olmak istiyorum" diyen Lane, "Ben gerçekten çevre savunuculuğu yapmak için buradayım" ifadelerini kullandı.

"Yarışmaların yalnızca kadınların inanılmaz deneyimlerini paylaşabileceği bir yer değil, aynı zamanda seslerini yükseltme fırsatı elde edebilecekleri bir platform olduğuna inanıyorum" diyen 22 yaşındaki Jessica, Miss Earth ünvanını kazanan ilk Avustralyalı.

Kaynak

SlsN6nfgDUWuqOdcmuz9Lw.jpg
w4cuVG5EGUKI8u4ptFT7BQ.jpg

lA5ZZP6IZEGPTcP6bwPPuQ.jpg
bCJ9RmVPoEKyerA9VHjWkQ.jpg

3Drd0yEqvUKfXFAtu1Ox8Q.jpg
Z0FB3YxkR0CNmBa2H6tSmw.jpg

Hedef 1 milyon güzel projesi mi bu? Her yerden bir güzel çıkıyor… fjjfjfjf

Kaç tane güzellik yarışması var böyle ya. Kız da gerçekten güzelmiş şimdi hakkını yememek lazım

Bunlar neye gore seciliyor anlamiyorum. Hustler kizlari bile daha cazip ve guzel duruyor. Yuz yada vucut bakimindan. Ayrica islevsel olarakta maharetliler. Ustelik oyunculukta mevcut. Ve daha zor sartlarda kamera karsisinda is hayatlarini surduruyorlar. Yipranma payini hice saymaksizin direklerde dansediyorlar falan..
Onlarin yolu daha cetrefilli ve cogu zaman isimsiz kahramanlar olarak karsimiza cikiyorlar. Bir tik kadar yakin ama bir selam kadar da uzaklar.
Yani milyonlarca guzel varsa sadece secilme kismina girenler mi ilan edilebiliyor? Basvuru yapmayanlar bir organize tarafindan ilan edilmedigi surece guzel olamiyor mu? Butun yer yuzu oylamaya giriyor mu? da bir kisi seciliyor. Ön elemeden haberi olmayanin sucu ne!

İzlanda adına yarışan Hrafnhildur Haraldsdóttir varken Allahın Avustralya'lısını seçmek niye.

İzlandalı hatun yakıyor resmen.

Ahanda bu
bmtud8f.jpg

İzlanda adına yarışan Hrafnhildur Haraldsdóttir varken Allahın Avustralya'lısını seçmek niye.

İzlandalı hatun yakıyor resmen.

Ahanda bu
bmtud8f.jpg
Birinci olan, iklim ve çevre aktivisti olduğu için diğer yarışmacıları geri bırakmıştır diye tahmin ediyorum çünkü gezegenin sorunları ile ilgili olması yarışmanın formatına uyuyordur.

Geri