Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ere fıkoraYabani şaka mısın quro tû kjkhkjkh
Abi sen estetikten anlarsın bunda da var dimi kjkjkjEkli dosyayı görüntüle 93302
Çirkin değil.
Saçlar protez :dAbi sen estetikten anlarsın bunda da var dimi kjkjkj
Gülüşü cehennemdeki zebanileri kıskandırır gözlerinde ki kasvetle ihtiraslı cinayetler işlenir dudakları parsel parsel ekilmiş bir tarla kıvırcık saçları beynimin kıvrımlarında bir sarmaşık.
Şöyle baktım da bence güzel
Biraz güzel bakmak lazım![]()
Bakışlarımızı güzelleştirelim ama bazen Sjsjsjsen böyle inhiraf yorumlarsan herkesi dünyada çirkin insan kalmaz zaten.
Neden espirin silindi?ağız tadıyla gülemeyecek miyiz be kardeşimneden mesaj silemiyorum..... noluyo?
Seni de Miss Forumistan güzeli seçelim hak yerini bulsun..Bana hitap eden bir güzellik değil, bilemedim…
senin gözüne kıvırcık saçla yabani bile güzel gelebilir..yapma….düşme şuna skdjjdlhEkli dosyayı görüntüle 93302
Çirkin değil.
Ben bile derken makyaj yapsam hepinizden daha çıtırımsenin gözüne kıvırcık saçla yabani bile güzel gelebilir..yapma….düşme şuna skdjjdlh
İki tane de filto bastın mı adrian olursun Allah’ıma jhkhkhkhBen bile derken makyaj yapsam hepinizden daha çıtırım
Bunlar ne anlar erkekten tüysüzlerin peşinden giderler caneİki tane de filto bastın mı adrian olursun Allah’ıma jhkhkhkh
Haklısın farkındalık yaratmak içinde olabiliralmanya’da güzellik yarışması son dönemlerde güzellikten çok farklı kökenden insanların mücadelesi, eşitliği, sesinin çıkması üzerine kuruluymuş. iranlı hanımefendinin özgürlük, barış ve cesaret temalı konuşmaları da seçilmesinde etkili olmuş olabilir… evli ve iki çocuklu olması da bu yarışmanın bizim yarışmalardan ne kadar farklı olduğunu gösteriyor zaten. çirkinliğini görmemek için ortamlarda satılacak ama çok da gerekli olmayan bilgiyi aktardım, rica ederim…