"2023’te Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokacağız" Sizce en gelişmiş ülke olur muyuz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Binali Yıldırım, "Bu iş tecrübe ister, tecrübeyle gençliğin heyecanını, enerjisini birleştirerek 2023 hedeflerimize en kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz. 2023’de Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ülkeler arasına sokacağız” şeklinde konuştu.
Binali Yıldırım: 2023’te Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokacağız
2023’te Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına sokacağız Sizce en gelişmiş ülke olur muyuz?

Icip icip konusuyorlar iste.:D

Parasının değeri düşenlerde en üst sırada yer alırız, birde ithalatta :)
Ha unutmadan verginin vergisinin vergisinin vergisi alınmasında :D

Maalesef olamayız.
Gelişme ve ilerleme farklı terimler.
Gelişmeden bahsetmek için ülkenin birçok alanında ilerlemiş olması gerekir. Biz birçok alanda gerileyen ülkeyiz.
En gelişmiş olmasak bile kafiydi oysa.
Şehitlerimize çok yazık. Suriyelilerin, Afganların cirit attığı ülkede mesut muyuz? Sosyal, kültürel, ekonomik, hukuksal. Ne yana baksan problem.
Laf salatası ile ülke gelişmiş olmuyor.

Almanya gibi raflarımız boş değil en azından…

Parasının değeri düşenlerde en üst sırada yer alırız, birde ithalatta :)
Ha unutmadan verginin vergisinin vergisinin vergisi alınmasında :D
Yok ya, Imf'ye her ay dört-dörtlük bir üniversite parası faiz versek çok daha iyi olacak aslında dimi? Hahaha Siz uyku bandıyla görmek-yorum yapmak istiyorsanız ben nasıl olsa yine güleceğim. Jony amca mutlu edecek hepimizi, senato konuşmasın da açıkça demişti. Bu arada Drnizli-Sarayköy'e bile kar yağdı. Sizin dağlara da gelir üzülmeyin. Yabancı misyon şefleri ile Yemekten sonra kayak yapmaya gidersiniz hahaha.

En üst sırada olmak herkez ister ama bizim karakterimiz sömürgeciliğe dayanmadığı için imkansız! Hedeflenen ilk 10 arasın da olmak ise kesinlikle başarırız...!

Yok ya, Imf'ye her ay dört-dörtlük bir üniversite parası faiz versek çok daha iyi olacak aslında dimi? Hahaha Siz uyku bandıyla görmek-yorum yapmak istiyorsanız ben nasıl olsa yine güleceğim. Jony amca mutlu edecek hepimizi, senato konuşmasın da açıkça demişti. Bu arada Drnizli-Sarayköy'e bile kar yağdı. Sizin dağlara da gelir üzülmeyin. Yabancı misyon şefleri ile Yemekten sonra kayak yapmaya gidersiniz hahaha.
Neden IMF den borç alalım, ülke göründüğünden çok daha zengin ve güçlü ülke ama tabi yönetip çevirebilirsen.
Bi bok beceremeyip günü kurtarmalık işler yapıp, sürekli muhalefete sallayarak ülke yönetilmez.

Günü kurtarma politikası yerine olağan sorunları uzun vadeli nasıl çözülür, bi sorun daha çıkmadan nasıl önlem alınır vs tarzı ülkeyi yönetirsen yani AKILLA, BİLİMLE yönetirsen amerika almanya yanımızda halt eder.

Sivasın dağlarına türküsünü armağan ediyorum sana :D

Seninkiler gidip terörist başının mektubunu alıp okutur, ondan medet umar :)

Astrolojik açıdan en güçlü ülkeyiz zaten yani tahtı paylaştığımız biri daha var gerçi (İsrail)
Tabi bu bı ülkenin tüm geleceğini kapsayan bı yorum. Sahlanma durumu ne zaman olur bilemiycem detaylı bakmadım hic.

Neden IMF den borç alalım, ülke göründüğünden çok daha zengin ve güçlü ülke ama tabi yönetip çevirebilirsen.
Bi bok beceremeyip günü kurtarmalık işler yapıp, sürekli muhalefete sallayarak ülke yönetilmez.

Günü kurtarma politikası yerine olağan sorunları uzun vadeli nasıl çözülür, bi sorun daha çıkmadan nasıl önlem alınır vs tarzı ülkeyi yönetirsen yani AKILLA, BİLİMLE yönetirsen amerika almanya yanımızda halt eder.

Sivasın dağlarına türküsünü armağan ediyorum sana :D

Seninkiler gidip terörist başının mektubunu alıp okutur, ondan medet umar :)
Tama affferim. Laf ettiysen çekilebilirsin. Kitap okuyorum da.

Bak ve bildir Nyc bey.

Kesinlikle oluruz bu kadar kamilimiz olduğu sürece.

Neden olmasın ? Özgürlük adı altında sokaklarda sevişmeye dans etmeye de başladılar. Kim durdurabilir ki bizi.? Özgürlüğümüzü asla kısıtlayamazlar her geçen gün hürleşiyor kendimizi ıspatlıyoruz.

Bişey olmayalım abicim. Adam olalım yeter

Geri