Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tipim değil canısıGözün vardı kesin yabani
Niye herkes bana bağladı olayı yabani ismime aldanmayın o kadar vahşi değilizSen mi getirdin o hâle
Kaostan beslendigin izlenimi var benim uzerimdeNiye herkes bana bağladı olayı yabani ismime aldanmayın o kadar vahşi değiliz
Gözlerini iyi açarsan milim milim kaos görürsün etrafında.sadece ufacık bir bakış açısında dahi sayısız acı,çığlık,kaos vardır.duyabilsen çıldırırsınKaostan beslendigin izlenimi var benim uzerimde
Ben de neden delirdim diyordumGözlerini iyi açarsan milim milim kaos görürsün etrafında.sadece ufacık bir bakış açısında dahi sayısız acı,çığlık,kaos vardır.duyabilsen çıldırırsın
Senin ki keyiften olmuş.bunlardan bi habersin eminim.Ben de neden delirdim diyordum
Ruyada yasiyorum cunku ben haklisinSenin ki keyiften olmuş.bunlardan bi habersin eminim.
Git biraz emine yada tayyibin kitabını oku moralin düzelsinRuyada yasiyorum cunku ben haklisin
Ben kainat kitabini okumayi tercih ediyorumGit biraz emine yada tayyibin kitabını oku moralin düzelsin
Bak sen hedeflerin baya büyükmüş.senin zihniyetin derken neymiş benim zihniyetim.neden sadece insanlara karşı iyiliği,merhameti düşünüyorsun.geriye kalan canlılar senin için birşey ifade etmiyor galibaBen kainat kitabini okumayi tercih ediyorum
Senin zihniyetin dunyayi kurtarmaz
Dunyayi insanlik iyilik ve merhamet kurtaracak