2023’te Disney+’a Hangi Yapımlar Gelecek?

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Disney+, kısa bir video ile 2023 yılında platformda olacak yapımları paylaştı!

2023 yılında heyecanla beklenen pek çok yapım Disney+ platformunda yerini alacak. Disney+ yayınladığı kısa tanıtım videosunda pek çok yapımdan ilk bakışları paylaştı. Bu yapımların arasında Marvel yapımları “Loki” 2. sezon, “Secret Invasion” ve Star Wars evreninden “The Mandalorian” 3. sezon, “Bad Batch” 3. sezon ile “Ahsoka” gibi diziler var. Ayrıca “Black Panter: Wakanda Forever” da 2023 yılında Disney Plus kütüphanesinde yerini alacak.

Win or Lose”, “Peter Pan and Wendy”, “American Born Chinese” ve “Crater" gibi yeni orijinal yapımlar da 2023 yılında Disney+’ta izleyebileceğimiz diğer yapımlar.

the mandalorian 3. sezon gelene kadar ilk iki sezonu izlemezsem sandıkta elim dolansın rte’ye oy basayım. böyle de büyük konuştum… tetiklenmem lazım.

the mandalorian 3. sezon gelene kadar ilk iki sezonu izlemezsem sandıkta elim dolansın rte’ye oy basayım. böyle de büyük konuştum… tetiklenmem lazım.
Star Wars hayranıysanız hepsini izlediyseniz mutlaka The Mandolarian'ı izleyin derim, ayrıca ( The Mandolarian 2. sezon bittiğinde aralarında bağlantılar olduğu için "The Book of Boba Fett" izleminizi tavsiye ederim ). şu anda Andor dizisi de ilk sezonu tamamladı,bende ona başlayacağım bir ara.pek bu karakteri sevmesemde Star Wars evreni bizim canımız. "Andor" Star Wars evreninde yer alan ara bir film olan "Rougue One" filminde ki bir pilot.

Star Wars hayranıysanız hepsini izlediyseniz mutlaka The Mandolarian'ı izleyin derim, ayrıca ( The Mandolarian 2. sezon bittiğinde aralarında bağlantılar olduğu için "The Book of Boba Fett" izleminizi tavsiye ederim ). şu anda Andor dizisi de ilk sezonu tamamladı,bende ona başlayacağım bir ara.pek bu karakteri sevmesemde Star Wars evreni bizim canımız. "Andor" Star Wars evreninde yer alan ara bir film olan "Rougue One" filminde ki bir pilot.
star wars evrenini sevmeyeceğimi düşünerek bu seneye kadar ertelemiştim ama izleyince ertelediğim için pişman oldum. şansıma filmlerin bitmesiyle obi-wan dizisinin çıkışı peş peşe olunca da diğer bütün seçenekleri unuttum. izlediğimi bilen herkesin ilk önerisi mandalorian oluyordu, o yüzden bi tek buna odaklandım ve artık büyük konuştum mecbur başlayıp bitiricem. sonra dediklerinize de bakarım muhtemelen, bu evrene giriş var çıkış yok galiba :D

loki ve mandalorian'ı bekliyoruz. black panther'i iyi gömmüşler. yine de bakar geçeriz.

Son düzenleme:
star wars evrenini sevmeyeceğimi düşünerek bu seneye kadar ertelemiştim ama izleyince ertelediğim için pişman oldum. şansıma filmlerin bitmesiyle obi-wan dizisinin çıkışı peş peşe olunca da diğer bütün seçenekleri unuttum. izlediğimi bilen herkesin ilk önerisi mandalorian oluyordu, o yüzden bi tek buna odaklandım ve artık büyük konuştum mecbur başlayıp bitiricem. sonra dediklerinize de bakarım muhtemelen, bu evrene giriş var çıkış yok galiba :D
bizim yaşımızdakiler bu evrenin müziğini duydukları anda bile gözlerinden yaşlar gelir,o kadar bağlı ve severiz.eski yapımlar olduğu için sonradan izleyenler beğenmese de seri inanılmazdır. Obi-Wan kırmızı çizgimiz olsa da pp resmimde ki Dart maul karakteri hayranlığımız bitmez : )

bir fragman tanıtımı çılgınlığı : ) 3. video favorim.

Geri