2023 yılı sizin için nasıl geçti ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
11 aydır oktan gelip geçti daha 1 ayım var muhtemelen o da ok gibi geçecek..

yaz tatilim çok güzel geçti. saroz, bodrum, izmir. hepsinde arkadaşlarımla çok keyifli vakit geçirdim, ama diğer aylardan pek memnun değilim. çok hastalandım, 35'inde saçma sapan şeylere alerjim çıktı, kilo aldım. birkaç flört girişimim oldu, ama hiçbiri sarmadı ve hala yalnızım... o yüzden "bit artık 2023".........

Çok radikal durumlar gerçekleşmemişse genelde hangi yıl ne yaşadığını hatırlayan biri değilim.
Fakat 2023 yılını ve bana hissettirdiklerini unutacağımı düşünmüyorum. Genel anlamda mental, ruhsal ve duygusal anlamda zor ve yorucu bir yıldı.

korkunç bir seneydi gerçekten. depremler seller savaşlar.. ki hâlâ devam ediyor. öte yandan babamın beyin kanaması geçirmesi benim için senenin en zorlu süreciydi. şükür atlattık.. sene de bitti sayılır. gel 2024 gel.. senden umutluy… yo değilim…yine de güzelliklerle gel ltfn.

Yılı iyi geçenler galiba Türkiye’de değil Mars’ta yaşıyor..

Buna şükür. Ne iyi ne kötü ortalama bir yıl işte. 2024 güzel gelir umarım…

başka biri olsa 2024’ü görecek hali olmazdı. ama ben acılarımla barısıp biraz daha öteye gidip onlarla dalga gecmeyi öğrendim..hayatımın kazığı da olsa * gecerek atlatıyorum hşfsj ama bu sene cok özel..kamburumdan kurtuldum resmen. ay bin sükür. 2024 daha güzelliklerle gel hepimize, bizi üzme ağlatma….

Her sene diğer sene daha iyi olur umuduyla başlıyoruz seneye, ama daha kötü oluyor maalesef.
Hüzün bulutu gibi dolaşıyorum, nereye baksam kötü bir anı var bu yıl.
2023 değil, dünya kötü sanırım. Yine de anlık güzel zamanlar, arada da mutlu günler oldu.

geçen sene bu zamanlar twitterda "bu sene 4 farklı kişiydim" akımı vardı........ ben burda başlatayım o zaman........ bu sene 4 farklı kişiydim;

50e13c7d677939f699bd0a25ee6141e1.jpg9e0350602acc355543e44368806ec314.jpg893a46952f3f02de4754988b6a6a27fe.jpgmuge-anlidaki-nazmiye-oyle-seyler-anlatti-ki-nevrigul-alan-olduruldu-mu-1698140422373.jpg

Geri