2022 yılının ilk banını yemesi muhtemel üye

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Evet arkadaşlar, forumda af yasası çıktı ve bu bağlamda aramıza yeni arkadaşların katılmasını bekliyoruz. Bu da demek oluyor ki daha fazla kavga, gürültü ve kaos.
Başlıktan da anlaşıldığı üzere yeni yılın ilk banını kim yer..

Ayın üyesi ağırlığı ile döngüyü kırmak üzere olan @aegishjalmur kardeşim favorim.. yani bir yakışıklı forumdan ban yese fena olmaz, sevinirim..

Evet arkadaşlar, forumda af yasası çıktı ve bu bağlamda aramıza yeni arkadaşların katılmasını bekliyoruz. Bu da demek oluyor ki daha fazla kavga, gürültü ve kaos.
Başlıktan da anlaşıldığı üzere yeni yılın ilk banını kim yer..

Ayın üyesi ağırlığı ile döngüyü kırmak üzere olan @aegishjalmur kardeşim favorim.. yani bir yakışıklı forumdan ban yese fena olmaz, sevinirim..
Bu forumun da bir tane yelizi vardı (akpli yeliz gibi), aşırı, inanılmaz şerefli bir arkadaştı, gelirse bir konuşcaz

Açılışı yaptık arkadaşlar hayırlı olsun, neyse ki konuları hazır tutuyorum hahaha. Açmak için uğraşmıyorum :)
Geçmiş olsun @Bahtiyar ve yine şaşırtmadık ve favori ganyan kazandı..

Nereye küfür etti kime küfür etti arkadaş

Küfür edip banlananlara artık tavrımızı belli edelim.. oynarken aramıza almayalım.. dışlayalım onları... (küfürden banlandı)

Yönetime açık çağrımdır.. sayın yönetim benim konum geri dönüşümde.. ve sayın X mesajlar temizlenip açılsın demiş.. nerede bu yönetim @Aze işinizi güzel yapın lütfen... Saygılar sunarım.
Bu konuda ben yokken arkamdan çok konuşulmuş.. forumun en popüler konusu, lütfen açalım.
Konu başlığı "forumda ban yediğinde oh olsun diyeceğiniz üyeler" efendim.
IMG_20220101_125456.jpg

Yönetime açık çağrımdır.. sayın yönetim benim konum geri dönüşümde.. ve sayın X mesajlar temizlenip açılsın demiş.. nerede bu yönetim @Aze işinizi güzel yapın lütfen... Saygılar sunarım.
Bu konuda ben yokken arkamdan çok konuşulmuş.. forumun en popüler konusu, lütfen açalım.
Ekli dosyayı görüntüle 50971
Popülerlik için mi geri açılmasını istiyorsun?
Fırsattan istfade edilen ve banlamaya kadar varan bir konu olduğu için mi?
Toplu bana gidiyordu en son. Huzur daha güzel değil mi? Yoksa huzuru mu istemiyorsunuz?
Açılmaması taraftarıyım.

Popülerlik için mi geri açılmasını istiyorsun?
Fırsattan istfade edilen ve banlamaya kadar varan bir konu olduğu için mi?
Toplu bana gidiyordu en son. Huzur daha güzel değil mi? Yoksa huzuru mu istemiyorsunuz?
Açılmaması taraftarıyım.
Ben senin bu ciddili mesajlara gülüyorum sayın hocam :) bu kadar etkileşim yapıyoruz ve beni hiç tanımıyor olman üzücü..
Bir kez daha diyeyim belki de anlarsın. Ben buraya eğlenmeye geliyorum. Sadece eğlenmek, onun dışında zaten müthiş bir hayatım var.
İyi seneler hocam, bansız yıllar dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 50971
Hdjsjdjs sus be... Yarın gör forumda nasıl aktifim nasıl konular acıyorum... Rapor et açık çağrı ne yeni yeni şeyler öğreniyonuzz ya...

Açılışı yaptık arkadaşlar hayırlı olsun, neyse ki konuları hazır tutuyorum hahaha. Açmak için uğraşmıyorum :)
Geçmiş olsun @Bahtiyar ve yine şaşırtmadık ve favori ganyan kazandı..
Hocu aklim hala soylemediklerimde.:D Gelecek sefere İnsallah.

Bu konuyu aylık dilimlere bölerek tahminlere bulunun bence.

Hoş geldin, hayırlı olsun kardeşim.
Merak etme senden sonra şak şak şak diye herkes ban yedi. 2022 bereketiyle geldi. Sen yine de dikkatli ol :)
@Serçe ile kapisiyoruz.. sen bilmiyorsun.:D Bereketli bir yil olacagi belliydi. Kanimiz kayniyor kanimiz. Bu forum vahset istiyor, kan istiyor.

Geri