2022 Opel Corsa fiyat listesi – En dolusu ne kadar?

Konu sahibi son olarak 1222 gün önce görüldü
Mazda mı bakarsın?

Mazda çok iyi, Türkiye piyasasına pek aracı girmiyor. Çok satış olmadığı için insanlar da önemsemiyor.
Al-satı kolay olan araç en iyisidir bizim milletin gözünde. Ben değişik arabaları severim, benim için:
Mini Cooper > Mazda > Opel Astra
(Belki Bmw Hb veya Audi Hb)
Zengin olsam fantezi için VW Beetle alırım.

@aloneboy1903 mazdanın CEO'su bile mazdaya binmiyor. Bu yaşima kadar bir ortanda kendi hür iradesi ile mazda alamak isteyen birini ne gördüm ne duydum. Allah şifa versin :D

maraşta yaşamadığım için sorun yok ayrıca ben kendi beğendiğime bakarım banane:D

Türkiye'deki SUV araç satışlarını kadınlar sırtlamıyorsa...
SUV araçları çok seviyorlar ama Peugeout fln olmaz; Japon var, Alman var, n'apcan Fransız'ı (:

@aloneboy1903 mazdanın CEO'su bile mazdaya binmiyor. Bu yaşima kadar bir ortanda kendi hür iradesi ile mazda alamak isteyen birini ne gördüm ne duydum. Allah şifa versin :D
valla gli, ben de hür irademle subaru ya da mazda almak isteyen azınlıktayım. listene beni de yaz.

Vay arkadaş sıfır araba alamayacağız. Corsa yahu Corsa, ne bu fiyatlar
Yalnız çok güzel görünüyor son çıkan Astra ile Corsa.
Birazcık param olsa son çıkan Astra'dan alır keyfime bakarım.
Birazcık daha param olsa Mazda bakarım.
Birazcık daha olsa...
Ya asıl para sende olsa diyor birde az değilsin he

opel alamadığıma üzüleceğime volvo xc40 alamadığıma üzülürüm...
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli... 2 milyon borç veren birini bulursam, kalan 25 bin tl'yi ben tamamlarımskjs.
1656425016004.png

dur daha o kadar üzülemem ben... herkesin bir derdi var durur içerisinde... :(
8 milyon da bi şey değil aslında... 80 milyon ikramiyeyi 80 milyon kişiye 1'er milyon olarak dağıtan tuğba özay'la konuşsak, dağıtılan 8 kişiyi ayarlasak olur gibi...
Ben böyle şeylerde idame ettirebilmeyi düşünüyorum hep aldık diyelim, e sonra? afgshdj

yakında bir sitede villalar var satılık, para çıksın bunu alalım hayali kuruluyor. Bugün bu ev bizim olsa napacaksın dedim? Aidat 12000, havuz/bahçe bakımı, temizlik, doğal gaz, elektirik totalde 25bini buluyor agshhd. Sonra işte vazgeçti o hayalden xd

Geri