2021'in en iyi drone fotoğrafları

• Kullanıcı Ponyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
2021 Drone Fotoğrafı Ödülleri’nde kazananlar belli oldu.
Aralarında doğa, spor, insanlar kategorilerinin de bulunduğu ödüller için yüzden fazla ülkeden başvuru yapıldı. Yarışmanın kazananları, Kasım'da Siena Ödül Festivali kapsamında sergilenecek.

2021 Drone Fotoğraf Ödülleri'nde birincilik ödülüne layık görülen Terje Kolaas'ın Pembe Ayaklı Kazlar Kışla Buluşuyor başlıklı çalışması, Norveç'te çekildi
o7R7CMVmRSShBQSK82jKHmZCR8QildOT.jpg

2021 Drone Fotoğraf Ödülleri'nin Kentsel kategorisinde birincilik kazanan Rus fotoğrafçı Sergei Poletaev'in fotoğrafında Moskova bölgesindeki 500 yıllık manastırın kış manzarası görüntülendi
stWCkpVSOyQXFFKtM5rC8TGB0S4jaVUf.jpg

Yarışmanın Soyut kategorisinin birincisi Gheorghe Popa'nın Zehirli Nehir başlıklı fotoğrafında Romanya'da bulunan Apuseni Tabiat Parkı'ndaki bakır ve altın madenciliği sürecinden kaynaklı kimyasal atıklarla zehirlenmiş bir nehir görüntülendi
Pnk0C4j90A9XCTzye9oPe0Ym9ZN2Ph17.jpg

Yarışmanın Doğa kategorisinde birincilik kazanan Martin Sanchez'in fotoğrafında, İzlanda'daki volkanın patlama anı drone ile görüntülendi
W2JB1Iq2FpmYztS0EOyDJFsUSxlXjXxo.jpg

Yarışmanın Spor kategorisinde birinci seçilen Phil De Glanville'nin çalışması
2bjEPY0cs6OucgvEnsx0fprVULYgQkzW.jpg

2021 Drone Fotoğraf Ödülleri'nin Vahşi Yaşam kategorisinin birincisi Qasim Al Farsi'nin 'Maceraya Dönüş' başlıklı fotoğrafı, Umman sahilinde çekildi
idcKXuBdYfpWU3nFim83RWVuywOwht09.jpg

2021 Drone Fotoğraf Ödülleri'nin İnsanlar kategorisinde birinci seçilen Trung Pham Huy'nun 'Mangrove Ormanı'nda Balık Avı' başlıklı çalışması
JOZ8XURCIAWqMRfQQkvnf5WJajLFOPsP.jpg

Yarışmanın Düğün kategorisinin birincisi Matteo Originale'nin çalışması
pErnGPVPtfds0lgVL4lOdlRmuM0s1JmF.jpg

Kaynak

@Mavi az önce görsellerde hata yaptım :)
Düzelttim şuan inceleyebilirsiniz

fotoğrafta bu kadar keskinlik ve oynama hoş değil.
yabankazları fotoğrafı güzel, o ortamda bulunarak çıplak gözle görmek isterdim.

Çok beğendim. Aynı anda birçok olgu iç içe yansıtılmış.
Çok yönlü anlatımlar sunulmuş.
Renk armonileri karışmış, parçalardan yeni bir bütünlük oluşmuş.

bu fotoğraflardan birisini çekip yarışmaya girsem yine herkes kankasını seçer 1. olamazdım :D

uçsaydık
gözkyüzünü de bi şekilde
allerderdik be ya

Fotoğraflardan en çok kazları beğendim oynama yok gibi

Yorumlardan ise en çok @Fındık Koçanı 'nın yorumunu beğendim. Adam o kadar o kadar haklı ki :)

Geri