2021 yılsonu Gram Altın Tahminleriniz?

Konu sahibi son olarak 1020 gün önce görüldü

• 400 - 425

Kullanılan: 0 0.0%
  • 425 - 450

• 450 - 475

Kullanılan: 1 50.0%
  • 475 - 500

• 500 - 530

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Kullanılan: 1 50.0%
  • Bilemeyeceğim

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
(Lütfen seçenekleri işâretleyiniz)

700/750 diyorum:=)
Pamaklarınızdan bal damlıyor da, keşke hayâller/hayatlar tâbirinde bir tahminde bulunmasaydınız :) Gönül ister ve mevcut konjonktür de uygun ama şuan ki durumun üzerinden hesapla o kadar olması neredeyse imkânsız. Ha 3. Dünya savaşı çıkar, Dünya'ya göktaşı düşer, Uzaylılar istila eder falan o zaman belki:)

Pamaklarınızdan bal damlıyor da, keşke hayâller/hayatlar tâbirinde bir tahminde bulunmasaydınız :) Gönül ister ve mevcut konjonktür de uygun ama şuan ki durumun üzerinden hesapla o kadar olması neredeyse imkânsız. Ha 3. Dünya savaşı çıkar, Dünya'ya göktaşı düşer, Uzaylılar istila eder falan o zaman belki:)
yanlış yorumlamışım gram altınmış:(

500'e yaklaşır 502 505 gibi de olabilir:=)
423 desteğini kırmaz diye umuyordum ama 200 günlük hareketli ortalamanın da altında seyrediyor şuan ve gramı olanlar için bir hayli ürkütücü. Elbette uzun vâdede sıkıntı yok ama 460 ve üzerinden alanlar epeyce bekleyecekler gibi.

423 desteğini kırmaz diye umuyordum ama 200 günlük hareketli ortalamanın da altında seyrediyor şuan ve gramı olanlar için bir hayli ürkütücü. Elbette uzun vâdede sıkıntı yok ama 460 ve üzerinden alanlar epeyce bekleyecekler gibi.
yaz dönemi ile birlikte hareketlenmeler başlayacaktır ve yıl sonuna kadar sürecektir bence bakalım bekleyelim ve görelim nasılsa çok hızlı akan bir zaman var baksanıza Şubat ayından bile 4 gün yedik:(

yaz dönemi ile birlikte hareketlenmeler başlayacaktır ve yıl sonuna kadar sürecektir bence bakalım bekleyelim ve görelim nasılsa çok hızlı akan bir zaman var baksanıza Şubat ayından bile 4 gün yedik:(
Zamanın hızla akması konusunda sizinle hemfikirim. Gram için yorumuma gelince; yaz ayındaki talep beklentileri rakamlarda elbet kıpırdanma sağlar ama yüzeysel olur ve belli bir sınırda kalır. Aslında düşük fâizli konjonktürde ve bol teşvik paketli piyasada altının beslenmesi gerekirken, EFT satışları ve Kripto para piyasası biraz işi bozuyor gibi. Merkez bankaları tarafından fiziki alımlar yavaşladı. Gramcılar içinen büyük koz ve umut fiziki miktarın azlığı. Dolayısıyla uzun vâde için umudun en büyük ışığı bu. FED sözünde durur ve 2023'ten önce fâiz artışına gitmezse, Kasım ayındaki zirveyi hemen göremesek bile, 2022 ve sonrası 500'ler beklentim dâhilinde. Tabi ki umarım bu yıl olur :)

(Yatırım tavsiyesi değildir!)

Son düzenleme:
Geri