-
-
-
-
-
2021 yılsonu Gram Altın Tahminleriniz?
(Lütfen seçenekleri işâretleyiniz)
(Lütfen seçenekleri işâretleyiniz)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pamaklarınızdan bal damlıyor da, keşke hayâller/hayatlar tâbirinde bir tahminde bulunmasaydınız700/750 diyorum:=)
yanlış yorumlamışım gram altınmışPamaklarınızdan bal damlıyor da, keşke hayâller/hayatlar tâbirinde bir tahminde bulunmasaydınızGönül ister ve mevcut konjonktür de uygun ama şuan ki durumun üzerinden hesapla o kadar olması neredeyse imkânsız. Ha 3. Dünya savaşı çıkar, Dünya'ya göktaşı düşer, Uzaylılar istila eder falan o zaman belki
![]()
Ben de zaten rakamı okurken kafamda oluşturmakta zorlandım; neden böyle düşünüyor gibisinden. Dolar/TL tahminine benziyordu sankiyanlış yorumlamışım gram altınmış![]()
500'e yaklaşır 502 505 gibi de olabilir:=)Ben de zaten rakamı okurken kafamda oluşturmakta zorlandım; neden böyle düşünüyor gibisinden. Dolar/TL tahminine benziyordu sanki![]()
423 desteğini kırmaz diye umuyordum ama 200 günlük hareketli ortalamanın da altında seyrediyor şuan ve gramı olanlar için bir hayli ürkütücü. Elbette uzun vâdede sıkıntı yok ama 460 ve üzerinden alanlar epeyce bekleyecekler gibi.500'e yaklaşır 502 505 gibi de olabilir:=)
yaz dönemi ile birlikte hareketlenmeler başlayacaktır ve yıl sonuna kadar sürecektir bence bakalım bekleyelim ve görelim nasılsa çok hızlı akan bir zaman var baksanıza Şubat ayından bile 4 gün yedik423 desteğini kırmaz diye umuyordum ama 200 günlük hareketli ortalamanın da altında seyrediyor şuan ve gramı olanlar için bir hayli ürkütücü. Elbette uzun vâdede sıkıntı yok ama 460 ve üzerinden alanlar epeyce bekleyecekler gibi.
yaz dönemi ile birlikte hareketlenmeler başlayacaktır ve yıl sonuna kadar sürecektir bence bakalım bekleyelim ve görelim nasılsa çok hızlı akan bir zaman var baksanıza Şubat ayından bile 4 gün yedik![]()