2021 Yilindan Beklentileriniz Neler?

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende birine söz verdiğim için mesajları silmek istedim aynı hazzı alabilirdik olmadı..

Başka sefer diyeceğim ama sözleri tutmamız lazım..

Kim o?

Aynı haz olmaz, emin ol. Daha tatmin olmuş ayrılırsın.

Her zaman hodri meydan. Beklerim.

Bende birine söz verdiğim için mesajları silmek istedim aynı hazzı alabilirdik olmadı..

Başka sefer diyeceğim ama sözleri tutmamız lazım..

6 yıl sonrasını planlayamadığın gibi, 15 dakika sonrasını da planlayamıyorsun.

Keşke bana şöyle bir şans gülse çok param olsa hayallerimi gerçekleştirsem 2 3 tane durumu iyi olmayan çocuğun eğitim masraflarını üstlenmek istiyorum sonra kimsesiz çocuk sahiplenmek istiyorum (bunun için bir başvuru yaptım afrikadaki çocuklar için ama evlenmem gerekiyormuş aile ortamı olmadan vermiyorlar) sokak hayvanlarına güzel şeyler sunmak istiyorum daha fazlasını daha güzel bir yaşam sürmelerini filan kendim için sağlık ve güç diliyorum ki çevreme daha faydalı bir birey olmaya devam edim.

Son düzenleme:
Bazı kullanıcıların evlenip gitmesi... mutluluklar.

Yaşadık ve gördük daha neler yaşayacağız bilmiyorum :dd

Umutluydum bu seneden ya. Ülkenin başına gelmeyen kalmadı…
Ben işimde bir adım ileri gidebildim gibi. Bi o vardı iyi olan…

Hiçbir beklentimiz yok,
artık 2022 ye geçme vakti geldide geçiyor.

beklediklerimi getirmedi, beklemediklerimi götürdü hatta... en iyisi bu yıllardan bi şey beklememek.

2020'ye çok güzel girip çok kötü bitirmiştim ve sonrasında 2021'in ilk gunlerinde de cenazeler olmuştu, sevdiklerimi kaybetmistim. 2021 de 2020 gibi devam edip kötü bitecek diye düşünüyordum ancak öyle olmadı, olmuyor. tek isteğim böyle sürüp boyle bitmesi

bizim şu yeni bina bitse
yerimize geçsek
güzel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri